delf 26.10.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Maggie o to był dom, czy garaż, bo juz głupia jestem Żeglujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 delfwg projektu garaż wolnostojący, ot taki 30m2 z pomieszczeniem gospodarczym, wc i tarasikiem z tyłu. Ale pewnie przez latek kilka używany będzie jako domek letniskowy, zanim właściwy budynek mieszkalny nie powstanie, a to jeszcze potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 delf, troszku żegluję, ale ostatnio tak mało czasu, że już tylko syn na optymistach tradycje rodzinne kontynuuje . A Ty? pa,pa spadam do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.10.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Kurczę, odkąd zgłosiłam się, że też chcę wziąć udział w spotkaniu forumowiczów szczecińskich - temat ucichł... ciekawe czy to zbieg okoliczności , czy raczej specjalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 26.10.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Jolly, pewnie wszyscy poglodnieli od tych wczesniejszych rozmow, a ze nie moga teraz , to poszli na konsumpcje artykulow spozywczych Witam wszystkich!!! Czy na Pomorzu Zachodnim tez dzisiaj taka piekna pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.10.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Heyah!!! Miśki witajcie, pogoda jest letnia tej jesieni.... ups!!! GDZIE ORGANIZUJEMY TO SPOTKANIE I KIEDY????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 26.10.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 jolly jak to zobaczyłam to sobie pomyslałam że ci pokarzę takiego straszaka http://www.bohusz.snug.pl/skrypty/dowcipy/image/gify/rozne/rozne12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 26.10.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Kurcze, tez bym Was wszytskich z przyjemnoscia poznala, ale w Polsce to pewnie bede kolo swiat... jesli dojdzie do imprezki prosze nie zapomniec o aparacie!!! Jolly, trzymam kciuki, zeby tak dluzej bylo ciepluchno - dla calej budujacej kompani Chociaz moj syn domaga sie sniegu (i wlacza koledy, bo "mamus, jak graja te piosenki to snieg pada" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.10.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Miśki, a ten Tomsberg to gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 26.10.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 A na poludniu Norwegii, nad sama woda... Pieknie tu, ale i tak tesknie do domu (do Mamy - choc taka duza dziewczynka jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.10.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Tak się domyślałam, że to Norwegia... oj wiem wiem, Norwegia jest pikna, zwiedzałam fiordy, byłam w Tromso, Bergen i innych no i oczywiście na Nord Kapf (chyba tak się to pisze...) piękne widoki, niezapomniane, klimat surowy ale te fiordy.... uhm.. wiem, też co o tęsknocie, 1.5 roku w Niemczech, 2 miesiące w morzu... Daj radę, niedługo Swięta i zobaczysz rodzinkę... mam nadzieję, że masz kogoś kto Cię na miejscu wspiera, bo ja niestety byłam sama... Widzisz, jak tu się pusto zrobiło, wszyscy po tych zbereźniackich postach rozluźnić się poszli.... afuuuu, albo i dobrze mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.10.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Oj ale napisaliście, chyba w pracy się luźniej porobiło. U mnie wręcz odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 26.10.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Na szczescie jestesmy tu cala rodzinka - tzn. malazowinek, synus i ja. Dla mnie to nowosc - jestem tu 2 miesiace. Moj maz 2 lata. Za to nasz 4-latek jest zachwycony... Ale zamierzamy na stale mieszkac w Polsce, latem kupilismy dzialke w Tanowie, powoli zalatwiamy papierki - czekamy na wydanie warunkow zabudowy (tzn. przepisanie warunkow, ktore dostali poprzedni wlasciciele, bo nowych teraz nie wydaja, a planu nie ma i na pewno nie bedzie jeszcze minimum rok )... Mam nadzieje, ze papierki nie beda trwaly w nieskonczonosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 26.10.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 czeszukam okien drewnianych. mam juz oferty: Urzędowski, CDM-Majewski, Pisarczyk i Drutex. cenowo podobnie co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.10.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 No ja tez nie powiem zeby u mnie bylo spokojnie... ale raz na godzinke, raz na dwie godzinki. mozna zajrzec na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 26.10.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 uffffffff no prawie sie już obrobiłam. mam dużżżżżżżżżżżżżo pracy jolly Cos towarzystwo nie reagują na propozycje spotkania. Dawaj idziemy we dwie zabalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 26.10.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Też się chętnie urwę - to jest nas trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 uffff...alescie popisali.... i fajnie zberezniacko było...i fajne obrazki sobie pooglądałam a na spotkanie to nikogo chetnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Margen witaj.....a kim jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 26.10.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Teska, rzucilas haslo o spotakanie... teraz wszyscy czekaja na jakies konkrety, bo chetnych to tu widzialam stada cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts