Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Hej wszystkim

Cosik nie mam ostatnio czasu naklikać tu, ale podczytuje tylko ostatnio co zajrze to albo o bzykaniu albo o jedzeniu albo o piciu :oops: to ja już nie wiem co się z tego klubu budujących porobiło :o a jeszcze widze ze sie imprezka szykuje :lol:

Pytanko?? kto ma w goleniowie kogoś albo ten ktoś ma kogoś?? bo się własnie okazało ze mi warunki wydadzą ale za 3!!!!!!! miesiące a przydało by się szybciej :wink:

no i kto mi pomorze te druki powypełniać?? :(

raz wypełniłem to mi nie wydali a teraz to ja juz nie pamiętam co tam trzeba gdzie wpisać

aż mi wstyd ale ja na serio nie wiem ile tego gazu mam wpisać?? a jak potem mi dostarczą tylko na jedną kąpiel?? a Ja lubie rano i wieczorem to co będe musiał w butlach dowozić?? :wink:

Pozdrawiam

https://forum.murator.pl/topic/280435-grupa-szczeci%C5%84ska/page/604/#findComment-8626117

Niop spotkanko to nie wiem czy wszyscy wytrzymają :lol: :lol: bo Jolly to z nogi na noge już widze :lol: przeskakuje

Jolly o co tam chodziło z tym twoim onkiem w opakowaniu haskiego, że co ucieka ci?? no Ja się w sumie nie dziwie :wink:

Delf powiedz mi czy Ja ostatnio wysłałem do ciebie wiadomość na temat tego szkła?? bo ja coś chyba pokręciłem w tym forum i nie wiem czy doszło. :lol:

Ja to chyba też lajkonik jak Jolly bo nawet zadnego Gifa nie mam:(

https://forum.murator.pl/topic/280435-grupa-szczeci%C5%84ska/page/604/#findComment-8626114