maksiu 27.10.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Teska: niech sie ludzie najpierw pookreślają... potem sie zrobi liste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 27.10.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 dla mnie lepsza sobota... ale jakby co to piątek tylko się trochę spóźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Maksiu ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.10.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 To buziaki dla wszystkich forumowiczow. Musze leciec... synus kuchnie mi demoluje kogie mogiel mu sie zamarzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 27.10.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 bardzo proszę o przeniesienie spotkania chociaż na godzinę 19 plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz bo mój facio pracuje do 18 a o dziecku to już nie wspomnę (chyba, że Amelkę zabieramy ze sobą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.10.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Widzisz Olka.. to sie nazywa konfikt interesów.. mi np. 18 pasuje bardzo dobrze, bo jak 19 to posiedze godzinke i bede musial uciekac, niestety mam do pokonania 75 km z domu do Imoli i spowrotem znowu 75.... daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 27.10.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Kurcze no to kiepsko No chyba, że stroje moga być mniej oficjalne, to przyjedziemy prosto po pracy ?? Czyli piątek 19.11. o godz. 18 w Imoli na ul. Parkowej Bedziemy, ale troche spóźnieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 nio własnie , niektórzy sie spoznią....ale i tak sporo mozna posiedziec ,weic na spokojnie Olcia mozna sie zjawic na 19 [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Kochani stroje luzne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 27.10.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 aby było wiarygodnie stroje budowlane upaprane wapnem i cementem Nie wiem jak było ostatnio, ale chyba trzeba zarezerwować lokal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 27.10.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Musze lecieć do domku Do jutra uzgadniajcie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 SP - jestes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 ok tez ide...jade dzis na wywiadówkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.10.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Olkajeśli dobrze pamiętam, to poprzednio Czupurek prosto z delegacji w Poznaniu przyjechała. Teskaczekają Cię mocne wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.10.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Piątek 19go? Ok. Zaczynam szukać opieki do córki na ten wieczór. Maksiu wpisuję się na listęDidi x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.10.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Didi - dobrze pamiętasz, prosto z pyrlandii na imprę (jeszcze mnie pyrami czuć było ) nio ja bym kciała żeby ktoś mi pomógł zaprojektować ten mój ogródek (w zieleni jestem kompletny lamer - nawet sztuczne usychają) i żeby te rośliny to wiesz, same tak sobie rosły i sporo (większość) trawy żeby była i góra 3-4 drzewka (jedno już mam). co do wody - kiedyś chciałam łocko z mosteckiem, ale teraz po artykule muratora (bodaj z września) kcę staw duży kąpielowy, a że to nie te progi finansowe, więc do wykonania kiedyś tam, a narazie w to miejsce roślinki kcę. jak widzisz kcę niewiele, takie tyci. a obszar też nie za wielki 1200m2-140 m2chałupka - 60m2 taras. co do impry - mi pasi, jutro powiem czy solo czy w duecie Teska - a jak wrócisz potem na naszą wsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.10.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 a i ja jeszcze klikam, bo na 17 też mam zebranie czyli dzisiaj na wsi, wieczorem będzie słychać głośne lamenty naszych chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.10.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 oooootwierać te drzwi (na jutro rano jak znalazł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 27.10.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 To się będzie działo http://www.swir.foxnet.pl/gify/postacie/muzyka/mus__20_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.10.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Powiedzcie mi prosze, co mam zrobic w takim przypadaku: Dzisiaj dowiedzialam sie, ze w nowym planie jest projekt, ze wewnetrzna droga osiedlowa ma biec dokladnie przez nasza dzialke dzielac ja mniej wiecej w stosunku 1:3 (nie liczac ziemi pod ta droge). Dodam, ze nasza dzialka jak i sasiadujace ma dojazd droga dojazdowa - ladna zuzlowka. Z drugiej strony naszej dzialki jest teren skarbu panstwa. Projekt planu nie zostal jeszcze udostepniony do wiadomosci publicznej, podobno ma to byc kolo stycznia. Co mam zrobic, zeby mi tej drogi nie zatwierdzili. Aha, faktycznie jej oczywiscie nie ma... kiedy ja moge zlozyc jakis protest i czy moga mnie zmusic do oddania tej ziemi pod ta droge? Jestem zalamana - przeciez to bezprawie w bialy dzien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts