Didi 27.10.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Miśki a czy przed kupowaniem działki sprawdzałaś plan zagospodarowania przestrzennego, bo może tu sprzedający wpuścił Cię w "maliny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.10.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Miśki a czy przed kupowaniem działki sprawdzałaś plan zagospodarowania przestrzennego, bo może tu sprzedający wpuścił Cię w "maliny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.10.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Nowy plan ma dopiero byc, jak kupowalismy nie bylo waznego planu, tylko dostalismy pisemko z gminy, ze ta dzialka jest przewidziana pod zabudowe jednorodzinna... w styczniu maja podac do publicznej wiadomosci ten projekt planu, to chyba mozna wtedy jakis sprzeciw czy cos? przeciez moga ta droge przesuna te 20 metrow dalej i beda ja mieli na terenie skarbu panstwa. Przypuszczam, ze nikt z projektantow nawet nie spojrzal, ze to teren prywatny, a kawalek dalej gminny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.10.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Jak nam walna ta droge, to bedziemy mieli dzialke szeroka na 17metrow!!! - przy drodze zuzlowej i dluga na 80m (no i wtedy tu tez bedziemy mieli droge - tylko po jaka cholere?). I nie bede mogla domku postawic, co sie zesmy z mezem w nim zakochali Dzialka przy zuzlowce ma teraz 47metrow szerokosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.10.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Niech cholera ta gmine... Ale ustalilismy bez walki sie nie poddawac - dzialka nasza, droge mogliby bez szkody dla wszystkich przesunac, a nasza dzialeczke w spokoju zostawic! Ale kazda podpowiedz co tu zrobic, zebysmy batalie wygrali, mile widziana - zeby nie powiedziec pozadana Tak sie napisalam, zeby sie wyplakac, bo by mnie szlag dzisiaj trafil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.10.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Miśki, nie mam układów ale będę trzymać kciuki!! Bandyci!! Co do spotkania- co by trochu fermentu zasdiać a może jednak CafeGaleria (zawsze to jakiaś nowa atrakcja- poza oczywiście spotkanierm z Wami). Ja obstawiam 18-tą- wtedy może nawet ze 2-3h będe mogła posiedzieć zanim moje dziecko pójdzie spać (a nie jak ostatnio godzinkę). Będę jak zwykle bez pary czyli Teska - masz do wyboru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witajcie wieczorową porą, to mnie też proszę zapisać na tę imprezkę. Wolałabym trochę później niż 18, bo w piątki mam zaocznych, ale może się uda pozamieniać. Dostosuję się demokratycznie do woli większości. W cafe Galerya jeszcze nie byłam, to też bym chętnie zwiedziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.10.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 witajcie porannie! tyle naklepaliście, że ciężko nadążyć temat spotkania doskonały można wpisać na listę Imola - bodekku x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.10.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Hej, hej... mi tam wsio rawno gdzie, ważne że termin 19.11 zarezerwowany dla Was, nie wiem jeszcze czy sama czy w duecie... Miśki - siemka - ja nie mam z tym doświadczenia, ale popytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.10.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 MISKI - koniecznie przeczytajcie priva, co nieco dowiedziałam się o tym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.10.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Zgłaszam udział na imprezce w ....19.11.2004 godz. .....2 osoby: Józia z Józiema jak miejsca starczy to jeszcze 3 osoba - Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.10.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Witajcie, tyle się nazbierało, że będę punktować : 1. Maksiu RATUNKU! Moj Internet, też zaczął tak wolno chodzic, że was doczyta c nie mogę. Wspomniałeś, że to przekroczenie limit. Ja dzwoniłam do TPsy i pani powiedziała, żebym w "uruchom" wpisała "netcoś tam" i sprawdziła, czy na czarnym oknie, cos się wyświetla. Wyświetlało się, więc powiedziała, że mam wirusy, kazała ścignąć Ad-aware, co też zrobiłam , wirusy wywalone, a Internet dalej ślimaczy 2. Jolly za chwile na privie 3. Miśki wrzucę temat koleżance budującej się prawniczce, która niedawno skończyłą walki odnośnie granic działek, służebmności i innych pułapek urzędowych i ścieżki wszelakich urzędów i urzędników właściwych ma w małym palcu 4. spotkanie: Cafe Galerya, termin OK, będę trochę spóźniona x 1 (raczej) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Witam Czupurek - ja tam wróciłam z wywiadówki w bardzo dobrym nastroju, mój synuś.....i tu uwaga musze sie pochwalic- jest najlepszym uczniem w klasie łomatko....a ja zgodziłam sie na psa, jak bedzie miał dobre oceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Witam Miski Przyktro mi ale ta sprawa mnie przerasta - nie mam nikogo, aby coś zdziałać Co do spotkania To może dacie się skucić na Cafe Galerya?? Oczywiscie termin już zostaje - 19.11.2004 godz. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.10.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 witam wszyskichMiśki - napewno, po wyłożeniu planu każdy ma prawo go oprotestowaćco innego - niestety nie wiem Teska - mój na szczęście też b. dobrze, więc dlatego tak cicho wieczorem było.No to teraz masz, psa trzeba będzie nabyć. A jaka rasa? Namów syna, zeby na wiosnę. szkoda teraz brać malucha który przez 3 m-ce siusia gdzie popadnie, kwarantanna - a pogoda w tych m-cach sama wiesz. Ja mogę i do galeryji iść. pozdrawiam cieplutko wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Czupurek on chce amstaffa ja tam bym wolała bullteriera juz kiedys mielismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.10.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Gratulki dla Teski i Czupurka - też bym chciała tak kiedyś usłyszeć, że mój synek jest najlepszy w klasie, ale na razie to ma kłopoty z czytaniem - dosłownie jak arab jest liczba 65 on czyta 56, pisze lustrzanie i od lewej do prawej, nie wspomnę, że jedynkę pisze też lustrzanie.... ale ma dopiero 6 lat... może to się zmieni! to w Końcu gdzie to spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.10.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Czupurek on chce amstaffa ja tam bym wolała bullteriera juz kiedys mielismy... A co to za rasa? Pierwsze słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.10.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ło matko, to do ciebie na kilometr podejść nie będzie można amstaffhttp://www.4amstaff.friko.pl/strony/14mies/m.jpg pitbullhttp://www.pitbull.net.pl/fayter/14.jpg dal mnie to, zagadka, czym one się różnią?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts