delf 28.10.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Bo jednego widać, a drugiego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.10.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Witam wszystkich !!!. Dziekuje bardzo za informacje. Do gminy dzwonilam i mily pan powiedzial, ze projekt planu wylozony bedzie dopiero kolo stycznia i wtedy pisac ten protest, bo wszystko mialo byc juz na poczatku tego roku, ale weszli w konflikt z projektantami i wszystko przesunelo sie o jakis rok (uffff, jak on mnie tym ucieszyl), wiec jest szansa na zalatwienie tego spokojnie protestem, zwlaszcza, ze gmina przychylna nowym inwestorom i jesli jest mozliwosc innego poprowadzenia tej drogi, to czemu nie. Tyle informacji z gminy. Musze teraz w internecie pilnowac (bo maja wylozenie planu na stronie gminy informowac), a siostra juz tam dodatkowo co tydzien biegac bedzie zeby zapytac - tak na wszelki wypadek. Sa duze (baaardzo duze) szanse, ze tego 19 listopada bede prosze wpisac na liste, a gdzie to mi bez roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.10.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 już chyba widać? a różnicy niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.10.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Czupurek, przeciez widac - kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.10.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 taaa kolorem napewno, bo w każdym z tych segmentów (kurcze marketingowo się zrobiło) są conajmniej 3 barwy (od białej po bodaj czarną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No i co? To gdzie idziemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.10.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 A Miśki wszystko jasne przeczytałam - no to macie szczeście i duże szanse na pomyślne załatwienie sprawy - teraz to najważniejsze pilnować wyłożenia planu.... no super, że będziesz w końcu się poznamy.... i o "Norweskich fiordach" pogadamy.... jak nie widać różnicy, to po co przepłacać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.10.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Delf, a propos kolezanki prawniczki od dzialeczek - jakby w styczniu cos poszlo nie tak, moge o jakis kontakcik prosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.10.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Witajcie!! Uwaga! Kopią mi pod kabel na normalny telefon, i pewnie z GPRSem się pożegnam i przejdę na neo!!!!!!! Jestem dziś szczęśliwa. Zaraz jedziemy z pieskiem na ostatnią (tak obiecali) wizytę. Już ostatnie szwy mu wyciągną. Tysiączek pękł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 co do psów to miał byc niby amstaff, jakoś nie wyszedł. Ale ładniutki, prawda? http://foto.onet.pl/upload/42/34/_357001_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.10.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 no amstaff że hej, ale sympaytczniejszy z gębuni za to a ja mam jamnika zmieszanego z pinczeremhttp://foto.onet.pl/upload/48/68/_324069_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 28.10.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Hej wskim Olka spox moj miałbyć onkiem a troszke mu brakuje wiec ja juz wiecej psa też nie wybieram. moge prosić troszke szczególow o kredytach?? na jakim etpaie można je załatwiać?? czy przed pozwoleniem na budowe czy musi juz byc wydane?? jakie banki polecacie?? jakie utrudnienia?? jaka waluta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 CZUPUREK nie pittbull a bullterier a to jest spora róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 didi cozes zrobiła kobitko,ze kopią?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.10.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ło matko faktycznie pisałaś bullterier - mam bielmo na łocach no to bulletrier w całej okazłościhttp://www.galbull.republika.pl/foto/bt_galeria/chgbbullpowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.10.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Dziewczyny, moj synek wlasnie zobaczyl psiaki: "ale cudne! mama, bedziemy mieli pieska, please!" a tu niestety nie mozemy... zakaz w umowie najmu Chyba mu powiem, jak Teska swojemu, ze jak bedzie mial dobre oceny w szkole - na razie ma 4 lata to bedzie troche spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.10.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 tak czy siak, będziesz groźną kobitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.10.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Oj bedzie, to chyba zeby jej juz nikt nie odwiedzal... to nie jest przypadkiem jakis pies-zabojca? Jolly, spojrz na prv kobietko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Czupurek my mielismy bullteriera tricolor....te pieski nie sa grozne:) naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 MI SIE TEŻ PODOBAJĄ BULLTERIERY zastanawiam się nad psem. Z jednej strony bym chciała, a z drugiej jak sobie pomyślę, że będzie paskudził na podwórku lub w domu, chorował, nigdzie nie wyjedziemy to mi się odechciewa. Taka decyzja to powazna sprawa. na lata. A jeszcze człowiek się przywiązuje do psiaka i później też cierpi. No nie wiem. Chyba zacznę od rybek w akwarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts