Olka 28.10.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Paweł z tego co ja wiem to musisz być właścicielem działki, aby coś dac tym dziadom pod hipotekę Najgorszy bank wg mnie to GE Mieszkaniowy (mają dziwną politykę) w miare przyjazny jest WBK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.10.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Teska,a skad wiesz, ze to zaraz nastepna strona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No dobra... machnąłem na szybko liste: Jolly x1 (lub x2)Księgowa x??Olka x2Didi x2Czupurek x1 (lub x2)Miśki x1 (prawdopodobnie)Bikosa x1Maggie x2Bodekku x2Józia x3Delf x1Maksiu x1 jesli coś pomyliłem, albo kogoś nie dopisalem (lub wręcz przeciwnie) to dawać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.10.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Maksiu, faktycznie na szybko machnąłeś, bo bez miejsca i czasu. A Józia miała być x3. Pączkowanie i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.10.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 a jak wkleić zdjęcie które mam na płycie CD?? czy da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 jozia: poprawionejolly: metoda caly czas ta sama.. wrzucasz gdzies na siec to zdjecie z plytki cd i podajesz do niego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 jollyto zdjęcie też musisz umieścić w fotoalbumie np. na Onecie i wtedy skopiować adres tego zdjęcia maksiui co zgadzasz się na Galeryię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.10.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Teska Jak to jak? Zasypałam ich pismami: że radiówka to przecież tymczasowa, że czasami przerywa, że cały czas czekam na kabel.....Trochę tego poszło do nich (a telepunkcie zostawiałam za potwierdzeniem). Tydzień temu zadzwonił pan i pyta mnie czy jestem zadowolona z przyłącza telefonicznego ......No to mu dałam (byłam wtedy w hipermarkecie i nie zważałam) , że chyba mu się coś w głowie pomyliło, że drwi ze mnie, że jaki idiota jest zadowolony z odbioru radiówki itp. Pan wyraził duże zdziwienie, że jeszcze kabel nie położony i obiecał, że zadziała. Tak więc wychodzi na to, że zadziałał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.10.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Maksiu,a jak zmniejszyc zdjecie, zeby na stronke je wrzucic, bo mam na plytce takie duze jakies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Miski: musisz użyć jakiegoś programu graficznego..nie wiem co masz pod ręką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.10.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 A co do piesków, to rzeczywiście kosztują.Jak mówiłam, złamanie nogi mojego pieska kosztowało mnie 1 tysiączek.A i czas trzeba mnieć, choć mój podwórzowy, to przecież i ugotować trzeba i wyprowadzić i wykąpać i uczesać i pobawić.....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Olka: wyjaśnijmy sobie jedną rzecz.. ja tu nie jestem zadnym organizatorem spotkania, wiec nie mam nic do gadania co do lokalu czy terminu, jesli to co zostanie ustalone bedzie mi odpowiadac to przyjde, a jak nie to nie.. i koniec kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.10.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Maksiu no tak brakuje wśród nas Ivetki, ona była dobrą organizatorką Teskaa może uda się namówić Ivett do udziału w komitecie organizacyjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.10.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Maksiu? masz zły humor? no co ty jako najstarszy wiesz jak zebrać taką ilość ludzi i masz doświadczenia w organizowaniu... widać, że wykładasz... bo jak chcesz to będziesz... a jak nie to nie... ale masz podejście? liczą się chęci... wiadomo, że coś może nagle wypaść, to wtedy trudno, ale chęci były ogromne, a u Ciebie jak będę to będę jak nie to nie... nie lubisz nas??????? pewnie CI się teraz naraziłam, to nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 jolly: dlaczego podchodzisz do tego tak emocjonalnie.. napisalem tylko ze jezeli data spotkania bedzie mi odpowiadac to sie pojawie, i nie ma to nic wspolnego z chceciem czy niechceniem... nic wiecej, reszte dopowiedzialas sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.10.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Zamiast pieska zezola, którego nie mam w sieci, pokażę Wam inne pieski, które latem hasają na naszym polu....http://212.244.189.200/pics/jolly/010704/81020015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.10.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 to prawda, podchodzę bardzo emocjonalnie, bo kurczę już bym chciała Was wszystkich zobaczyć... ale tak naprawdę termin już ustalony....więc sam pomyśl i dopowiedz sobie resztę.... więcej już nic na temat chciecia czy niechciecia .... z mojej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 maksiu cos taki nerwowy ja sie tylko Ciebie zapytałam czy Ci lokal odpowiada, a Ty mi wmawiasz, że Ci karzę organizowac imprezę. Oj coś nie tak chyba?? Cytuję innych Bikosa Co do spotkania- co by trochu fermentu zasdiać a może jednak CafeGaleria (zawsze to jakiaś nowa atrakcja- poza oczywiście spotkanierm z Wami). Ja obstawiam 18-tą- wtedy może nawet ze 2-3h będe mogła posiedzieć zanim moje dziecko pójdzie spać (a nie jak ostatnio godzinkę). Będę jak zwykle bez pary czyli Teska - masz do wyboru maggi W cafe Galerya jeszcze nie byłam, to też bym chętnie zwiedziła delf spotkanie: Cafe Galerya, termin OK, będę trochę spóźniona x 1 (raczej) czupurek Ja mogę i do galeryji iść. To sa osoby, którym Galerya odpowiada, a co z resztą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 jolly: zajrzyj na liste pozycja ostatnia, stan -> wg. obecnych ustalen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Jeżeli się zgadzacie na Galeryę to ja mogę zamówić lokal. Tylko trza sie określić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts