Teska 07.07.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 witam wszystkich raniutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.07.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 agi - nie ma tanich i drogich - kazdy poda ci cenę "urzędową" - jak naciśniesz to dostaniesz rabacik, jak pójdziesz z tym do innego i powiesz "a tamci mi dali za tyle" to spuści troszkę niżej - z tym mozna do następnego, itd... Hyper się chwali, że mają tanio (WKI - koło Derdowskiego) APA strip nie jest droga (ThermoOrganika - Gdańska) Ale najważniejsze to się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.07.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 13 minut po południu, jak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jmar 07.07.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Ostatnio kupowałem styropian na posadzkę w HiperGlazur na Świerczewskiej. Najtańszy jaki mi się udało znaleść w Szczecinie. W cenie wliczony był transport. Dosyć ciekawą cenę mieli też w Realbudzie na 1Maja (ale transport liczyli sobie oddzielnie). Wynegocjowane ceny mogę podać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.07.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Jmar - ja chcę te namiary - prześlij najlepiej na maila , z góry dziękuję. księgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.07.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Cześć wszystkim, nie sądziła,, ze mozna znalezc taka fajna grupe dyskusyjna ze szczecin! my tez sie przymierzamy do budowy domku, pierwone plany to Dobra ale ostatnio wychodzi, ze chyba bedzie Plonia. Czy ktos buduje sie w poblizu. dzialka niby upatrzona, 200m od ostatnich zabudowan ale przez lasek. mam wiec mnostwo watpliwosci. pozdrawiam.ag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.07.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Witamy w grupie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 ksiegowa....ten styropian tylko tanszy niz w hiper sprzedaje apastrip na gdanskiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Bikosa...mam znajomego w płoni..na ulicy nauczycielsiej sie wybudował...ale tam juz tylko pieski zawracają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 IMAR BIKOSA gdzie budujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.07.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 nauczycielska- to jeszcze troche dalej. ale tak czy inaczej psy tu zawracaja. a nie wiesz przypadkiem jak ten znajomy ma rozwiazane scieki? my jestesmy ciagle na etapie wybierania dzialki, teraz w gre wchodzi ul. trzcinowa ale to otulina puszczy i chyba dosc wysoki poziom wod gruntowych i glina, wiec pewnie z oczyszczalni ekologicznej nici. a na dzwiek szambo mam wyprysk kontaktowy. tak wiec sie powaznie zastanawiamy. ale lasek jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 BIKOSA maja szambo poszukaj działeczek w Dobrej...kołomnie w koscinie sa ok...tam gdzie SP buduje tez sa ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.07.2003 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 a fu, szambo!! w Dobrej byla super dzialeczka ale sprzedajacy przegial z cena-za te pieniadze normalnie mozna miec 2x wieksza. fakt, miala pelne uzbrojenie. o dolujach narazie myslelismy ale nie dojechalismy, wiec... z punktu widzenia mojej pracy wolalabym lewy brzeg ale malzowinek jest zdeklarowanym fanatykiem prawego, tu tez pracuje (okolice to my tu wokol mieszkanka mamy piekne, tyle ze daleko). musimy szukac intensywnie bo juz niedlugo na swiecie pojawi sie pierwszy przedstawiciel mlodszego pokolenia i bede uziemniona a jesli chodzi o te sprawy (dzialka, dom) to glownie ja sie zajmuje. trzymajcei kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.07.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Oho! Mamy nowego forumowicza. Witamy Cię Bikosa. Jeśli chodzi o Dobrą to nie wiem czy szukałaś tam, gdzie ja mam działkę, ale osobiście bardzo to miejsce polecam i uważam cenę za bardzo rozsądną. Życzę wszystkim dużo słonka na dziś, bo właśnie słyszałam prognozę i mam się pokiepścić pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 S.P jeszcze bardziej???? Witam wszystkich rankiem...pije kawke i jade dzisiaj do sadu w Policach..po wypis z KW Panie bardzo sympatyczne wiecie ile sie tam czeka na wypis??? milym glosem Panie powiedziala ze jak dzisiaj przyjade złozyc wniosek na TEN czwartek bedzie... sa widac jeszcze przyjazne sądy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.07.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Teska czytałam Twoją wypowiedz w komentarzach Zielonej, czy to oznacza, że Ty chcesz grzać tylko kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jmar 08.07.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Co do instytucji w Policach, to jestem pod ogromnym wrażeniem. Ponieważ jestem mieszkańcem Szczecina to byłem przyzwyczajony do tutejszych urzędów (czekac, czekać i jeszcze raz czekać). Półtora roku temu kiedy razem z żonką rozpoczeliśmy załatwiać wszelkie formalności związane z zakupem działki a potem ze wszystkimi pozwoleniami, przeżyliśmy istny szok. W Urzędzie Gminy pierwsze słowa wszystkich urzędniczek to (dzień dobry, proszę bardzo, już załatwiamy) po prostu coś niespotykanego. Kolejny szok przeżyłem kiedy w tymże urzędzie składaliśmy jakieś tam pismo, w sekretariacie akurat nie było sekretarki (gdzies wyszła) więc pismo przyjął od nas sam Pan Burmistrz i osobiście poleciał skserować to pismo, abym miał potwierdzenie. Podobne doświadczenia mieliśmy we wspomnianym przez Teske Sądzie. Taką pracę urzędników można by nakazać wszystkim urzędom szczególnie w Szczecinie. Pozdrawiam Jmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 S.P prawie...gaz zamierzam wlaczac tylko wtedy jak na dłuzej mamy zamiar wyjsc lub wyjechac.. I musze sie pochwalic...Redakcyja sie chyba ulitowała i dzisiaj dostałam nie kolejny kubek...a kubeł...z aniołem strózem..i napisem murator..taki kubeł starczy na wypicie 2 kaw odrazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.07.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 to był rejon ul. Granicznej a cena 87PLN/m- chyba jednak trochę przegięta. poszło!!a co do Polic- bylam tam zameldowana przez parę miesięcy. jakiekolwiek sprawy załatwiali od ręki. a w szczecinie na prawym pan zamknal mi okienko przed noskiem choc bylam ostatnia klientka bo skonczyl prace:-); cóż ludzie są różni, ale średnia w Policach jest dużo powyżej! a może ktoś słyszał o jakiejś działce w okolicy ul. jodłowej w Dobrej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2003 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Mam pytanko odnosnie okien połaciowych:czy wymiary podawane w reklamówkach np. 78x140 to wymiara) szybyb)montazowyc) jakis inny (jaki?) jakie okna montowaliscie u siebie, interesuje mnie rozmiarpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts