Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

witam was dzisiaj smutno...mojej najblizszej z naprzeciwka sasiadce w bloku, mieszkanie sie w nocy spaliło...doszcetnie...ja zabrala R a ja mam 3 jej dzieci, papugę...sasiadka z dołu wzieła psa...

i strasznie mam w mieszkaniu...sprzatam , piore ciuchy pogozelców...ech..sasiedzi znosza jakies ubrania, daja jedzenie...

Ostatnio jakieś złe dni. Wczoraj też miałam dołek. Na szczęście nie z powodu takiej tragedii jak Twoje sąsiadka Tesko.

Problem całkiem banalny, bo chodzi o ekipę. Wczoraj przyjechaliśmy na budowę a robotnicy bez nadzoru, zdezorientowani co mają robić. Sczyściłam kierownika i dziś chodzą jak w zegarku, ale obsuw czasowy się pogłębia. Chyba jednak zatrudnimy dodatkowo tego Inspektora. Choć pieniążków żal. Agi

Bikosa, sprawdz dzialki w Dobrej na przeciw stadionu (za stacja benzynowa po prawej stronie). Dzialki maja po 100m i wiecej, pelne uzbrojenie a drogi dojazdowe rozpoczna robic jeszcze w Sierpniu. Cena do czasu rozpoczecia prac drogowych to 60 zl/m2. W tej chwili jest to chyba najlepsza oferta, powodzenia...

Bikosa, sprawdz dzialki w Dobrej na przeciw stadionu (za stacja benzynowa po prawej stronie). Dzialki maja po 100m i wiecej, pelne uzbrojenie a drogi dojazdowe rozpoczna robic jeszcze w Sierpniu. Cena do czasu rozpoczecia prac drogowych to 60 zl/m2. W tej chwili jest to chyba najlepsza oferta, powodzenia...

Juz sprawdzalam to miejsce. Chyba jestem niezla, bo ostatnio podsumowalam i wyszlo mi, ze obdzwonilam, lub obejrzalam okolo 50 dzialek. Mi to miejsce pasuje ale moj malzonek pragnie czegos bardziej kameralnego. Mysle jednak, ze jezeli do sierpnia nic nie znajdziemy to zaczniemy sie powaznie zastanawiac nad tymi dzialeczkami. Niepokoi mnie troszke to boisko- moi rodzice mieszkaja jakies 0.5km od i troszke to halasuje no ale miasto ma 150tys mieszkancow. w dobrej pewnie jest o wiele ciszej na imprezach. dzieki za odpowiedz. :)

Witam z rana śpiochów. Bikosa nic się nie obawiaj tego boiska ruch tam jest taki jak na wsi. Spędziłam tam sporo czasu i nawet załapałam się na dwa meczyki nic nie słychać. To nie jest przecież stadion Polonii.

Felek czy ty kupiłeś tam działkę jeśli tak to którą?