Maggie 04.11.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Ja też zaglądam - dzień dobry! Ale tu żarłoczne rekiny pływają. Coby nam tylko egzemplarzy hodowlanych nie pożarły ... Widziałam dziś na placu Orła piękne anioły. No ... nie prawdziwe ,ino takie drewniane. Ale by się efektownie prezentowały w wiejskim domu. A może by i złe uroki odpędziły ... A kysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.11.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 A cóż to były za Anioły? Takie duuuże? Stojące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.11.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 raczej takie "anielice nad ościeżnice" malowane na drewnie. I kalendarze z aniołami i różne stojące (ale w wersji mini . Bardzo ładne, jak ktoś lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.11.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Lubi, nie lubi - dobry Anioł w domu nie jest zły A co tam jakiś kiermasz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.11.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 E nie, w sklepie takim z różnymi ziemskimi i nieziemskimi rzeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.11.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 to ja też robię frekwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.11.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Aaa, już wiem. A co szukałaś odpromienników do domciu? A właśnie: rozpętam burzę: Urządzacie dom zgodnie z Feng Shui? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.11.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Słuchajcie czy wy w waszych domach też macie otwory 80 cm???? bo dzisiaj wróciłem z pomiaru i piękny dom a jakiś pseudoarchitekt zaprojektował wszędzie drzwi 70 tragedia az nie chciałem włascicielom przykrości robić ale 70 to stanowczo za mało do wc to jeszcze ok ale do wszystkich pokoi?? i notoryczna pomyłka projektantów : chcecoie miec ościeżnice regulowane?? to pamiętajcie o węgarkach!!!!!!! bo tak to opaski z jednej strony do kosza pójdą u mnie niestety też się okazało, że otwory 80. na dokładkę jeden dotyczy drzwi zewnętrznych (do kotłowni) a na rynku nie ma "70" zewn. a co to są węgarki? bo też chciałam regulowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.11.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 U mnie w projekcie wszystkie drzwi wewnętrzne są 90.. architekt zwrocil mi na to uwage przy tworzeniu projektu, ze takie są najwygodniejszepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 04.11.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Czupurek węgarek czyli poprostu kawałek ściany coby się otwór nie zaczynał od samego początku sciany poprzecznej tylko miał troszke miejsca na opaske za albo przed drzwiami bo potem są niestety scinane i kiepsko wyglądają jak tego węgraka nie ma albo wręcz jesłi dwie sztuki są obok siebie pod kątem 90 stopni i nie mają węgarków to wychodzi tragedia, a tak niestety z reguły jest. Już nawet nie wspominam na temat łączenia podłog bo zamiast to łączenie ukryć pod skrzydłem to fachowcy chyba celowo je wysuwają i np z korytarza widzisz jaką masz podłogę w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 04.11.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Pawel, a ile tego wegarka powinno byc, zeby spokojnie te oscieznice zalozyc i zeby ladnie wygladalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 04.11.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Ja również wszystkich pozdrawiam. Ulatniam się do następnej niedzieli.Taki urlopik na zasłużone odpoczywankobom umęczona trochę. Zaszywam się w lesie i będę zię rozkoszować zapachem natury.Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.11.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witajcie po długiej nieobecności... Pawel - no wiesz? zabalowałam??? ja już elektrykę mam na górze, musimy iść jak burza..... Józia - Ty nic tylko na grzyby, co Ty chcesz z nimi później robić???? Miśki - ale czad już idę na priva... a tak poza tym: elektryka na górze położona, szczury niektóre pozdychały, ale od trutki, ściankę półokrągłą w łazience prawie mam, no i tyle... niedługo zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 04.11.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Jolly ty żyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.11.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witam ponownie! No widzisz Paweł, a u mnie się wszyscy dziwili, że ja drzwi wewnętrzne 90 i 100 kupuję, a ja mówiłam, że to na przyszłość, bo mój domek to od razu dla osoby niepełnosprawnej przystosowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.11.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 żyję, a co????? nie martw się Pawel , aż tak mocno nie balowałam, mam po prostu duuuuuużo spraw na głowie, że nie mam nawet czasu.... ale dzięki za pamięć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 04.11.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Jolly, sprawdz robaczku czy ty nie masz czasem skrzynki zapchanej, bo napisalam sie i wszystko u mnie jest w katalogu "Do wyslania" i nie chce isc dalej... Buziaczki I do uslyszenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 04.11.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Jolly, puscilam ci poprawiona wersje (po konsultacji z Piotrkiem) tego co napisalam na prv na twoja skrzynke mailowa... jutro bede na forum dopiero kolo 13 (bo rano lece do pracy), ale zajrze tu tez miedzy 7 a 8 rano taki sliczny wieczor... wreszcie przestalo padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.11.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Dzień dobry !!!! a gdzie wszyscy?????? Miśki - dostałam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.11.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 dzień dobry!już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts