czupurek 05.11.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 witam, ja tyż się melduję Paweł - dzięki za wyjaśnienie no to u mnie będzie kicha, bo nie dość że "70" to jeden otwór napewno nie ma węgarka miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Czupurek nie smuc się jak bedziesz u mnie pokaze ci własnie te bez wegarka.....sa pod kątem 90st....i wyglada normalnie.ale drzwi były na zamówienie....nie kupione gotowce... do soboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 a tak wogóle to witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 hmm.. pare pytan: dlaczego mężczyżni są jak Kraby ??? - bo wszystko jest w nich dobre, poza głową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 - dlaczego mózg meżczyzny jest cenniejszy niż kobiety???? ....bo jest rzadkością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 dlaczego męzczyzna nie moze byc jednocześnie przystojny i inteligentny???? bo byłby wtedy kobietą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.11.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Teska - dobre a z tymi drzwiami to mnie pocieszyłaś - do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 no dobrze ostatnie - dlaczego męzczyzni są jak plemniki????? bo tylko jeden na milion jest użyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Czupurek ok. No dobrze...ale nasi Panowie to sa chyba wyjątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.11.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 witam piątkowo Teska - co Ci zrobili faceci że tak na nich jedziesz? Chyba masz jesienne humory. proponuje na to bliżej zapoznać się z facetem - Jasiem Wędrowniczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.11.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Pozdrawiam sznowną grupę.Podczytuję Was od dawna no i wreszcie nadszedł czas żeby się ujawnić.Wczoraj odebrałam decyzję o warunkach zabudowy więc myślę że teraz zajmę się budowaniem na poważnie a nie tylko w marzeniach.Czy przyjmiecie nowicjusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.11.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 no wiadomo, nasi nie podlegają tym regułom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.11.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 monka- serdecznie witamy gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.11.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Do budowania to jeszcze mi daleko ale działkę mamy w Mierzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.11.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 witam Monka - no to bedę codziennie przez twe okolice przejeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.11.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witamy kolejnego "kotka" Kurcze nastraszyliście mnie z tymi drzwiami, musze sprawdzić jak to u mnie. Dobrze, że nikt nie podjął rękawicy odnośnie Feng Shui - bo nie ma o czy mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.11.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witam grupe.. i nową koleżanke... nie wiem jak u was.. ale u mnie taki zawal w robocie ze nie ma czasu na forum zajrzec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.11.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Aaaa zapomniałabym! Właśnie, mnie wystawiła ekipan od podbitki - nawet nie zadzwonili, że mają mnie w d.... Macie kogoś, kto robi podbitkę? Drewnianą oczywiście. Proszę pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 05.11.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witam wszystkich! Zwlaszcza nowa kolezanke (hihihi, juz nie jestem "najmlodsza" ) Teska - niezle teksty... Jolly - zestresowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 05.11.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witam Wszystkich nie ma czasu na Forum tyle pracy. Od poniedziałku idę na urlop i nie będę mogła do Was zaglądnąć ale słuchajcie bardzo ważna sprawa. zamawiam miejsce na około 20 osób w "cafe galerya" na 19.11.2004 r. na godzinę 18:00. i bardzo proszę mnie nie zawieść i stawić się o określonej porze w świetnym humorze. Mam nadzieję, że nasi nowi Forumowicze Szczecińscy także mają ochotę się spotkać w ww. miejscu. Do zobaczenia i miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts