monka 05.11.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Miśki Klementynka też fajna, obejrzałam. Gust mamy rzeczywiście podobny, my lubimy proste nieskomplikowane domy, jak zresztą zauważyłam reszta z grupy szczecińkiej też. W Konwalii chcemy zrezygnować z tzw. ozdobników czyli wykuszu, balkonu i lukarny nad garażem. Wtedy to bedzie trochę większa Sosenka z tego samego biura, no ale w sumie o to nam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 MIśki Monka witajcie kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.11.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Witaj Teska Nastrój już poprawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.11.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Teska - teraz to ja rozumiem twoje nerwy faktycznie można się wściec do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.11.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 No to na poprawę humoru (bez podtekstów kocio-psich): Jakim jesteś psem? http://www.gone2thedogs.com/index.html Mnie wyszedł francuski pies wodny - barbet. Hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.11.2004 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 A ja jestem boarder collie?? (albo jakoś tak)- nigdy bym nie podejrzewała Witam Monka Oczywiście stałych bywalców także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.11.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 witajcie w sobotę! pogoda trochę dziwna - słońce świeci i pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Bikosiu wysłałam wczoraj.....ale nie wiem dlaczego ciagle wraca mi komunikat ze nie moga wysłac.... Raz jeszcze spróbuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Bodekku hmm... u mnie leje deszcz....całą noc lał......a słoneczka nietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 witam w deszczową sobotę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 06.11.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Witam Wszystkich w ... sobotę (chyba pierwszy raz jestem na forum w sobotę). Pracuję za mojego kochanego mężusia, bo on uszczelnia w domku rynny i komin. Pamiętacie jak rozmawiałyśmy o zwierzaczkach w domu? A więc u nas zmiany. Od tygodnia kręci się koło naszego domu malusieńki kotek. jest śliczny. Zrobię zdjęcie to Wam pokażę. Moja Amelka za nim szaleje. Trochę go dokarmiamy. Wczoraj nawet kupiłam Whiskas dla Juniorków No i mam problem, bo mam pewne obawy co do kota w domu gdy jest małe dziecko - chodzi mi o toksoplazmozę. A poza tym wolałabym aby kocio spał na dworze a nie w domu. Czy możecie mi coś poradzić?? W lecie to nie było by problemu, bo jest ciepło, ale w zimie boję się, że ten maluch nie da sobie rady. Czy są jakieś budy dla kotów?? Ewentualnie co zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Olka toksoplazmoza - nie musisz sie bać....mozna ta choroba zarazic sie TYLKO wtedy jak dziecko bedzie brało kocie odchody do ręki...a pozniej tej reki nie umyje..... Ja mam kotkę....nie wychodzi na dwór...tzn wychodzi na nasz taras.... Mysle ze bude mozna dla kotka miec taką pieską...tylko w mniejszym wydaniu....kot musi miec tyllko sucho...a tak wogóle to szkoda kotek jest milusi w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 06.11.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 tak, tak fajnie mieć kocia w domku. Ale myslę, że Amelka jest jeszcze za mała aby mieć zwierzaka. Ona go strasznie mocno przytula i no wiesz... nie ma wyczucia co można a co nie. A co do kocich kupek, to moja córcia bardzo lubi sie im przyglądać i trzeba ją mocno pilnować aby z tym czegoś nie zrobiła. No nic pomyślimy jeszcze. Dzieki i miłego dnia. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.11.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Witam, zaglądam tylko na chwilkę i już mnie nie ma. Papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 06.11.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Witam wszystkich!!! A u mnie dzisiaj piekne slonko Olka, my tez mielismy kociczke - byla u nas 5 lat (teraz mieszka u mojej Mamy), bo sie okazalo, ze nasz Misiaczek jest na jej siersc uczulony... A ja kocham koty... bylo mi strasznie smutno , ale dziecko wazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 U mnie naprzemian słonko i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.11.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Olu- masz na priv Ale leje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluko 07.11.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Kochani.Czy ktos moze polecic pomocnika na budowe takiego "ZLOTA RACZKA".Co to by poporawial po katach to co tzw "fachowcy" niedorobili.Troche sprzatania, troche malowania, troche pilnowania, cos podgipsowac, cos dokleic- no takie tam, wiecie.Budowe mam na Krzekowie w Szczecinie ale stale jestem w rozjazdach i nie daje rady.Pomocy!!! aluko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Aluko zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Witajcie.....w deszczowo - słoneczną niedzielkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts