S.P. 08.11.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 witam po dłuższej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.11.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Maggie:dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 08.11.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witam Was Tak wpadłam na chwilkę. Bikosa Dzięki za wiadomość. Co do Kocia to jesteśmy w nim wszyscy zakochani. Jest słodziutki. Byłam z nim u weterynarza i ... - Kocio ma 2 miesiące, - Jest „chłopczykiem” - jest zdrowy, teraz przechodzi odrobaczanie - za 2 tygodnie powtórka, - na razie miesza na dworze. Zrobiliśmy mu budę ze styropianu, dałam mu poduszeczkę i w niej śpi. Weterynarz poradził mi abym Amelkę trzymała jeszcze przez 2 tygodnie z dala od Kocia, aż będzie całkowicie odrobaczony. Zaproponował zrobienie badań laboratoryjnych na toksoplazmozę (nie jest to drogie ok. 20 zł) i wtedy podejmiemy decyzję czy kocio będzie mieszkał z nami w domu, czy na dworze. Ale szaleństwo. Nigdy bym nie przypuszczała, że oszaleje na punkcie kota. Muszę zajrzeć do forumowych kociarzy aby sie podszolić. NO to tyle. Zmykam. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witam alez rano był mrozik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 OLKA bo kociaczki są słodkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.11.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Cześć, prawdziwy dzisiaj listopad - liści nie ma, mróz a i owszem Kupiłam umywalkę i sedesik! Z wystawy za pół ceny. Cuudo! Jeszcze jakieś pół roku i będę mogła to zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.11.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Olka Kotek w domu to fajna sprawa, mam zwykłego dachowca i nigdy bym siebie a tym bardziej męża, przeciwnika kotów nie podejrzewała o taką sympatię dla tych zwierzątek. Ale no cóż, kotek po prostu podbił nasze serca. Jeśli chodzi o dziecko i kotka to uważam że nie ma większego problemu, kuwetę mamy zamykaną z okienkiem, kotek wchodzi kiedy chce, zresztą i tak większość czasu spędza na dworze. Oczywiście często zdarza się męczenie kotka przez córkę ale po tym jak kotek pokazał pazurki to już rzadziej. Nie martw się Olka wszystko się ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Sp ty zyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Czupurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.11.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 ech witam wszystkichzwariować idzie mam urwanie łbapotem coś skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 AGNIESZKA zeknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 08.11.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Bry wskim Pogoda fatalna; dobrze ze wczoraj było względnie. Więc od wczoraj na mojej działeczce przybyło 6 drzewek 2 czereśnie 2 jabłonie 2 śliwy ciekawe czy tego nie zwiną pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Paweł a duza masz działeczke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.11.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Paweł no w końcu dotarłeś na działkę? A to jest czas sadzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 08.11.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 No chyba czas sadzenia w sumie to nie wiem ale tak mi doradził moj ojciec amator ogrodnik. Teska nie dużą 900 m ale domek tez będzie nie duży to się pomieści ale ja musze mieć owoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 08.11.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 No to witam tym u mnie zupelnie ciemnym popoludniem! Dziewczyny, moj Misiaczek tez w Polsce chorowal o tej porze roku. Tu (odpukac w niemalowane ) nic go na razie nie rusza... wniosek: dla dzieci jesienia najlepszy klimat jest w Norwegii. Pomimo ze duzo zimniej, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 08.11.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 PUK PUK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 08.11.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 tak tylko sprawdzam co porabiacie aaaaaa dostałam dzisiaj przesyłkę poleconą od ... Muratora Ale mnie to zaskoczyło. Pewnie prezencik za "gębę". Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.11.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Dzisiaj był wielki dzień- Antek po raz pierwszy został w domku z obcą nianią- oboje przeżyliśmy Bedę chwlipietą i powiem, że mam już zamontowaną bramę garażową bez gwizdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 09.11.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Dzień dobry,wybieracie się do kina w długim łikendzie? Ja zJóziem tak - na Briget Jones. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts