Paweł_ 09.11.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 witam brrr zimno mi ciągle, dobrze ze dzisiaj wstałęm poźniej to szybek nie mmusiałem skrobać A co to jakies zbiorowe wyjście do kina?? Ja tam ostatnio oglądałem Starsky i Chutch, musiałem nadrobić bo jak pierwsza wersja leciała to mnie nie było na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.11.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Oglądałam Pawel - fajny!!! A ktoś oglądał Van Helsing??? czy coś podobnie? albo Cube 2 ??? coś mało nas na forum... akurat wtedy kiedy mam mniej pracy, a jak znowu się zacznie, to wtedy piszecie i piszecie - nie bawię się z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 09.11.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 malo nas, malo nas do pieczenia chleba... musze zrobic zakupy, a mam takiego leeeeeeeniiiiiiaaaaaa chyba sie od Didi zarazilam Jolly, lubisz thrillerki i horrorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.11.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Oj lubię lubię, ale nie mogę sama oglądać i w nocy, bo wyobraźnia tak pracuje, że..... dlatego oglądam ok. 18 i musi być arek przy mnie, czyli niedługo trza skończyć z tym.... a co takiego idziesz kupywać???? ja to nigdy nie mam lenia do zakupów, tylko nie łażę bo kasy brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 09.11.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 po chlebek przede wszystkim musze jechac mleczko i takie tam... bo na ostatkach w domku jade i nie chce mi sie, bo mam kawalek drogi, a kasy za duzo tez nie. Takze poszalec nie ma z czym... ale mus to mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.11.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 a czemu nie kupujesz chleba rano???? sama mnie nauczyłaś, wszystkie wskazówki znamy na pamięć!!!! paczką mogę ci przysłać, krojony zwykły za 1,60 oj nudno tak na tym forum nie? ale nie mogę się doczekać naszego spotkania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 09.11.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Rano, to znaczy nie popoludniu (czyli nie po 16), bo wtedy juz nie ma. Norwedzy koncza prace o 16 i wykupuja... do tego czasu mozna kupic. A sklepy otwieraja tu dopiero o 9 (wczesniej to tylko KIWI od 7). A dzisiaj mam lenia i dlatego jeszcze nie bylam... Tez sie nie moge doczekac... Buziaki, musze leciec do tego sklepu, bo sie nie wybiore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.11.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 no to leć, leć, bo nie starczy.... a jak wrócisz, to napisz coś o Norwegii, co tam smakuje najlepiej, czego lepiej nie próbować, jacy są ludzie, jaki mają stosunek do obcokrajowców, co warto kupić - bo taniej niż u nas... itd. tak z ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 ups....pusto... ide na kawke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 A co to tak dziś pusto tu było!? Teraz też pewnie sama jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Jakby co ta ja jeszcze trochę dziś tu będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.11.2004 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Cześć Didi- jesteś jeszcze na posterunku czy pozostałąm sama?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.11.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 To już środa, dzień dobry,ale fajnie wieje.Słyszałam opinie, że to najzimniejsze dni tej zimy. Nie wiem, czy się cieszyć, że zaoszczędzę na gazie, czy martwić, że nie będzie bialutko i mroźniutko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.11.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 witam wsiechkurcze ale mam urwanie głowy koniec światataczki nie ma kiedy załadowaćno to spadam może wpadnę jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.11.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witam! Józia dla mnie to śnieg może być tylko na Boże Narodzenie. Ja jestem osobą ciepłolubną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.11.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 witajcie środowo! dzisiaj nie mam za dużo czasu lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.11.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Ło matko! dziś nikt nie ma czasu! Czy to z tego powodu, że dziś ostatni dzień pracy w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.11.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Cześć Didi! Cześć Wszyscy! dzisiaj i u mnie w pracy się oziębiło i siedzę w szaliczku zaczynam temat rur do odkurzacza centralnego, szukam jakichś tanich i sama będę je układać. Czy ktoś kupował przez Internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.11.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Delf ja jeszcze nie dorosłam do zakupów przez internet, jakoś się tego boję.Choć moi znajomi sporo rzeczy już tak kupili. Najpierw sprawdź ceny na ul. zachodniej tam gdzie jest ten Beam, aby mieć porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.11.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Masz rację, muszę mieć jakieś odniesienie cenowe... A jak tam twój odkurzacz? Sprawdza się? Masz z cyklonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts