Joasia Jasia 15.07.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Klaudia - pomalowane własnoręcznie ściany, wykładzina na podłodze - na razie tzw remontowa do czasu aż wyschnie i latem parkiecik. Jeno drzwi wewnętrznych nie mamy - bo walczymy ze swoją rozrzutnością/sknerstwem i chcemy ładnie i tanio- czego efektem jest całkowity brak drzwi. A ja musiałam wszystko przeczytać co na forum i w muratorze i zamiast efektywnie przepracować dany mi dzień pracy - to go po prostu przepękałam.... wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Ksiegowa ja mam euronita..jest ok podam namiar jak chcesz zadzwon..419 15 20 popros Wasilewskiego Marcina..komory nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 16.07.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Teska wielkie dzięki, już dzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.07.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Księgowa - sprawdź jeszcze Damare. Nakrzyczeli na mnie ostatnio, że przeze mnie za tanio sprzedają Numeru Ci teraz nie dam, bo mi wysiadła komórka ale sa w każdej książce telefonicznej. Skalkulują dach ze wszystkimi dodatkami. I czytają forum muratora (pozdrowienia serdeczne dla Damarowców). Aa - ja mam euronita, jak Teska. Dachówka jest bardzo ładna - profil S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 witam wszystkich ....nio i pozdrawiam...bo jakos cichutko sie zrobiło a moja połowa bedzie w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.07.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Teska ale Ci dobrze, mój właśnie w piątek wyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.07.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Teska - rób się na bióstwo i leć instalować sobie jakieś super tipsy (zakamuflujesz ślady po ogrodzie i budowie). Przy okazji rozorasz chłopu plecy, będzie się chwalił kolegom jak wróci na wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.07.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 I wtedy wywrze niesamowite wrażenie jako kobieta budująca i super zorganizowana. Rady Joasi są bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.07.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Ja bardzo przepraszam - coś mnie poniosło - Teska! wybacz... teraz zażyłam bromu i juz nie mam kudłatych myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Oj dziewczyny... szalejecie.. ale ja to rozumiem, upały nie do zniesienia, można dostać na głowę :D no to może z innej beczki: kto chce zobaczyć mój śliczny ganek, ręka w góre... no dobra ten kto podniósł rękę do góry niech sobie ją już opuści i kliknie na link: http://www.dommaksia.prv.pl/index.php?id=16lipiec pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Joasiu ...a co tam sie obrazac... ale fakt tipsami to dopiero mozna S.P to znaczy jak wróci zaczynacie?? Kobitki moj przyjezdza na gora 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Maksiu ..ganek jest ok... zaraz zaczną dachówki? a w koncu to jaka kupiłeś? dachówke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Teska: no to widzisz, całe 6 dni.. a tak narzekałaś a co dachówki to oczywiście.... euronit czerwona eska... a tym tygodniu jeszcze chyba nie zdążą kłąść, ale mają już położyć folie, nabijać łaty, kontrłaty, więc chyba dachówka od poniedziałku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Maksiu..mamy całą masę spraw do załatwienia...drzwi musimy wybrac wejsciowe i takie tam..zero odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.07.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Teska przecież jesteś zorganizowana kobitka, to sobie ze wszystkim poradzisz. Ale niektórzy mówią, że 6 na 6 to najlepszy układ. Sześć miesięcy na sześć dni. Domki powstają z pieniędzy, chęci to za mało. Co do mnie to tak jak wróci to zaczynamy, chociaż mam nadzieję, że uda mi się zrobić wodę i prąd zanim wróci, ale on o tym jeszcze nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 napewno...wodociagi w Goleniowie szybko działaja..z tego co wiem w Gminie co srode siedzi facet z goleniowa... a ja zaczne w sierpniu dalej...i policzyłam to na swieta moglibysmy sie wprowadzic...ale chyba nie bardzo chce...zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 18.07.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam wszystkich budowniczych. Nareszcie trochę deszczu Pozdrawiamy serdecznie z ocieplonej już Akacji. Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam faktycznie troche pokropilo.. ale juz po poludniu znowu sie rozpogodzi a jutro to juz szkoda gadac.. znowu zar... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.07.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 U nas to nie tylko pokropiło ale tak lało, że przegoniło nas z pola. Całą noc piękna ulewa. Jest czym oddychać. Teski nie ma, chyba wita męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 SP jestem teraz przy kawce...zaraz zabieram sie za pitraszenie no bo jak chłop przez 5 miesiecy jadł ryz i jakies tam filipinskie jadło...to zebyscie widziały jak bedzie nasza karkoweczke upieczoną wcinał Joasiu ....tipsów nie zdązyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts