Maggie 15.11.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Ech, mężulek wracając z budowy zaliczył dachowanie, a jak go ściągałam drugim autem, to się popsuło . Dobrze, żeśmy wszyscy cali i zdrowi, na szczęście włos z głowy nikomu nie spadł, ale wóz pewnie do kasacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.11.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 lomatko, Maggi najwazniejsze, ze Wam nic sie nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.11.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 chyba Ktoś na górze czuwał ... Człowiek jeździ samochodem i myśli, że te wszystkie statystyki wypadków go nie dotyczą. A tu tak niewiele potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.11.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Oj tak, jedna chwila może WSZYSTKO zmienić, obyśmy zdrowi byli.. dzisiaj jakiś straszny wypadek w Morzyczynie pod Stargardem - 5 osób zginęło - straszny ten świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.11.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Maggie Trzymajcie się. Dobrze, że jesteście zdrowi. A co do samochodu to może coś na Mikołaja sobie wybierzesz. Teraz tyle promocji w salonach. Paweł66 Nie samą pracą człowiek żyje. Jak się tak przez cały dzień pomarzy to wieczorem OSTRO !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Maggie a co takiego się stało Paweł66 Praca pracą, a po pracy........... Proponuję więcej treści i konkretów na tematy budowlane ... popołudnia pozostawiam każdemu do wolnego wyboru ... ja mam sie Kim zajmować i jest to bardzo fajne zajęcie . Obnażajmy swoją wiedzę a nie ubrania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Maggie a co takiego się stało Paweł66 Praca pracą, a po pracy........... Proponuję więcej treści i konkretów na tematy budowlane ... popołudnia pozostawiam każdemu do wolnego wyboru ... ja mam sie Kim zajmować i jest to bardzo fajne zajęcie . Obnażajmy swoją wiedzę a nie ubrania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.11.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 No, my też pod Stargardem. Tam jest niedawno wyremontowana droga - bez namalowanych linii poziomych. Po zmroku b. kiepsko się jedzie. Olka, obawiam się raczej, że nie z salonu, a z second handu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.11.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Paweł e tam trzeba się czasami troszke zrelaksować w ciągu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.11.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Maggie a co takiego się stało Paweł66 Praca pracą, a po pracy........... Proponuję więcej treści i konkretów na tematy budowlane ... popołudnia pozostawiam każdemu do wolnego wyboru ... ja mam sie Kim zajmować i jest to bardzo fajne zajęcie . Obnażajmy swoją wiedzę a nie ubrania !! Paweł, jak pewnie wyczytałeś na stronie głównej, jest tu, w klubie budującym miejsce na różne rozmowy. Jeśli potrzebujesz informacji stricte budowlanych jest główne forum: wymiana doświadczeń. Niemiło odebrałam Twój post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.11.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 tak, tak Maggie ma rację. Na spotkaniu dostaniesz lanie na gołą pupę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.11.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Paweł przyłączam sie do uwagi Maggie. Czasami, żeby nie zwariować od kontaktów z niekompetentnymi wykonawcami i nieuprzejmymi sprzedawcami oraz dla nabrania oddechu i dystansu do nieustającego procesu decyzyjnego trzeba zbaczać z tematu budowlanego. A jeśli wydają ci się one zbyt frywolne, nie bierz w nich udziału. Ja tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.11.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 a te znowu o tyłkach i to jeszcze chcą pooglądać na spotkaniu.... no dobra robię tak z tym ociepleniem: między krokwie ze szczeliną wata 15 dodam na poddaszu 5 do tego przymocuję folię, która będzie dotykała waty na to kontrłaty i regips!!!! cóż tematy budowlane schodzą na psy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.11.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Do tej pory na spotkanie zgłosiło się 14 osób. Co z pozostałymi ?? Czekam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Maggie a co takiego się stało Paweł66 Praca pracą, a po pracy........... Proponuję więcej treści i konkretów na tematy budowlane ... popołudnia pozostawiam każdemu do wolnego wyboru ... ja mam sie Kim zajmować i jest to bardzo fajne zajęcie . Obnażajmy swoją wiedzę a nie ubrania !! Paweł, jak pewnie wyczytałeś na stronie głównej, jest tu, w klubie budującym miejsce na różne rozmowy. Jeśli potrzebujesz informacji stricte budowlanych jest główne forum: wymiana doświadczeń. Niemiło odebrałam Twój post Sorki - nie to miał autor na mysli ... Nikogo nie chce dotknąc moimi uwagami ... wywołany do tablicy - odpowiadam ... i tylko . A od czasu do czasu taz relaks lubię ... i słuszna racja jeśli komuś coś nie odpowiada niech milczy ... tyle tylko że to forum a nie konfesjonał . Jeszcze raz przepraszam ... i myslę że przeprosiny zostana tak samo przyjete jak ja na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.11.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 oj to i tak niezła grupka.... Olka podaj czy więcej solo czy w duecie - wtedy będzie można się przyjrzeć tym budowlanym tyłeczkom.... dobra nie to nie robię jak napisałam jak coś to będzie na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Paweł przyłączam sie do uwagi Maggie. Czasami, żeby nie zwariować od kontaktów z niekompetentnymi wykonawcami i nieuprzejmymi sprzedawcami oraz dla nabrania oddechu i dystansu do nieustającego procesu decyzyjnego trzeba zbaczać z tematu budowlanego. A jeśli wydają ci się one zbyt frywolne, nie bierz w nich udziału. Ja tak robię. Dzięki delf za cenną uwagą - napewno skorzystam ... Cieszę się że grupa ta jest MOCNA i gra do jednej bramki ... to moje spostrzeżenia po pierwszym dniu na forum ... tak winno być !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.11.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Oj z tym konfesjonałem, to bym się nie zapędzała, czasami Forum tak właśnie działa - no może nie daje rozgrzeszenia, ale na pewno daje się wygadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.11.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 jolly Bierz swojego Arka, bo mało chłopa mamy. Jeszcze nam wyjdzie bal samic. Później podam listę kto i z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.11.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 o jejku, przez moment mnie nie bylo, a tu Pawlowi66 sie dostalo! robaczki, wyluzujcie Pawel66 nikt na nikogo sie nie obraza, a w razie potrzeby, pomimo ze w wiekszosci rozmowy zbaczaja tu troche z kursu budowlanego, mozna liczyc na fachowa pomoc kolegow i kolezanek, a takze na sprawdzone namiary wiesz, poza tym to tu prawie same kobietki, do tego w kwiecie wieku, z poczuciem humoru, a tego nigdy za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts