Olka 15.11.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Dla rozluźnienia: Spotyka Jasio starą nauczycielkę z liceum po latach- No co u Ciebie słychać Jasiu, co porabiasz?- A wie Pani, chemię wykładam.- Niemożliwe, a gdzie Jasiu?- W "Biedronce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.11.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Niestety Olka będę solo, ni da rady inaczej... a propos balu samic - na pewno jakiś chłop się pojawi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 o jejku, przez moment mnie nie bylo, a tu Pawlowi66 sie dostalo! robaczki, wyluzujcie Pawel66 nikt na nikogo sie nie obraza, a w razie potrzeby, pomimo ze w wiekszosci rozmowy zbaczaja tu troche z kursu budowlanego, mozna liczyc na fachowa pomoc kolegow i kolezanek, a takze na sprawdzone namiary wiesz, poza tym to tu prawie same kobietki, do tego w kwiecie wieku, z poczuciem humoru, a tego nigdy za duzo Oj wreszcie odsiecz - a już myślałem że zostanę sam . Nie jest tak źle - a wręcz powiem że jest super ... oby nikogo taki humorek nie opuścił na spotkaniu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.11.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 jolly nie jest tak źle są 4 mężczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.11.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 jak są solo to im współczuję.... dziołchy post dopiero się zacznie, a wy jakoś tak już teraz wyposzczone.... mnie tam nic nie brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.11.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Olka, ale tabun!!! Pawel66 rozumiem, ze bedziesz na spotkaniu mozesz byc pewien, ze twoj tyleczek rowniez zostanie obejrzany , oczywiscie dyskretnie i czysto w celach naukowo-poznawczych prawda, JOLLY ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.11.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Dziewczyny, mam tylko nadzieję, że strojem obowiązującym na spotkaniu nie będą stringi, bo .... zimno ! Paweł, przeprosiny przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Olka, ale tabun!!! Pawel66 rozumiem, ze bedziesz na spotkaniu mozesz byc pewien, ze twoj tyleczek rowniez zostanie obejrzany , oczywiscie dyskretnie i czysto w celach naukowo-poznawczych prawda, JOLLY ??? Całe szczęście że nie ma tam miejsca na "wybieg" tak jak dla modelek ... to myślę że mężczyźni wypadną nie źle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.11.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 OK podaję listę osób, które się do tej pory zgłosiły na spotkanie jolly – 1 miśki – 1 delf – 1 didi – 2 paweł66 – 1 maggie – 3 maksiu – 1 ksiegowa – 2 olka - 2 bodekku - 2 co z resztą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Dziewczyny, mam tylko nadzieję, że strojem obowiązującym na spotkaniu nie będą stringi, bo .... zimno ! Paweł, przeprosiny przyjęte Cieszę się bardzo za przyjęcie przeprosin - a pomysł ze s.... nawet nawet !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.11.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 stringi stringi.... wtedy widać całość!!!!! a że zimno, nasi chłopcy forumowi są gorący jak ich babki, na pewno nie zmarzną!!!! Miśki - nie wiem czy mi tak wypada gapić się na tyłki, a jak druga połowa tego oglądanego tyłka mi wywinie???? nie chcę fioletowego makijażu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Dziewczyny, mam tylko nadzieję, że strojem obowiązującym na spotkaniu nie będą stringi, bo .... zimno ! Paweł, przeprosiny przyjęte Cieszę się bardzo za przyjęcie przeprosin - a pomysł ze s.... nawet nawet !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.11.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Jolly, a zauwazylas: Pawel66 i Maksiu beda solo (w tym miejscu przepraszam od razu zony ww panow za ewentualne rzucenie okiem tu i owdzie ) a do tego Pawel zalozy stringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.11.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Miśki - Lepiej nic już nie mówić, bo nie przyjdą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Jolly, a zauwazylas: Pawel66 i Maksiu beda solo (w tym miejscu przepraszam od razu zony ww panow za ewentualne rzucenie okiem tu i owdzie ) a do tego Pawel zalozy stringi Sorki - lecz temparaturka jest taka że preferuję bieliznę typu Briget Jons Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.11.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 a tam mój przyjdzie BEZ BIELIZNY. W samych dzinsach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.11.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Olka, no i to rozumiem a z drugiej strony sie nie dziwie, w koncu przyjdzie z osobistym bodyguardem (zoneczka), to bedzie bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.11.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Robaczki, musze pedzic, ostatnie zakupy zrobic i do drogi sie szykowac. Zajrze do Was jeszcze wieczorkiem na chwilke, a potem do zobaczenia w piatek!!! Juz nie moge sie doczekac!!! Jolly, czekam na telefon w srode. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 sorry za spóźnienie ale tyle napisaliście, że ciężko przeczytać Olka - dopisz bodekku x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 15.11.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Robaczki, musze pedzic, ostatnie zakupy zrobic i do drogi sie szykowac. Zajrze do Was jeszcze wieczorkiem na chwilke, a potem do zobaczenia w piatek!!! Juz nie moge sie doczekac!!! Jolly, czekam na telefon w srode. Buziaki Siemanki - udanych zakupów ... do piątku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts