jolly 17.11.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 basen????? dobre!!!no tak - przydałby się, ale raczej w ogrodzie... myślcie jaki tu wzór wymyśleć! co do czystości... dziękuję, dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Ale te luksfery mają stanąć NA tej ściance? Czy PRZED nią? Bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.11.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Delfiku - na...na tej ścianie, czyli luksfer będzie kontynuacją tej ściany w górę!! przecież luksfer nie musi zaczynać się od dołu, mogą być wkomponowane w ścianę jako jedna całość, bo luksfer to nic innego jak pustak tyle tylko że szklany.... ładna ta Twoja antresolka, a moją widziałaś??? i co też ładna będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 No właśnie ją obejrzałam, jest naprawdę świetnie wkomponowana, nie za wielka, przypomina troche moją "kładkę", ale sprawdzi się na pewno. Moja przyjaciółka, która też buduje (to chyba zaraźliwe ) będzie miała właśnie taką straaasznie wysoką ścianę w jadalni i już kombinuje, jak tu ją "poskromić". Myslę, że twój pomysł jest bardzo dobry. Ja osobiście lubię takie nietypowe zakątki w domu. Dobrze, że jest nad nią okno. Będzie świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.11.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 dziękuję Delfiku za słowa uznania, miło będzie Cię poznać w piątek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 właśnie "poznać" - myśleliście, jak my się poznamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.11.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 delf: niektorzy sie juz znaja wiec sie rozpocznają...a inni..hmmm znajdą się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 rozmawiałam z Jolly i miałam na myśli właśnie młodych , no dobra nowych To był taki skrót myślowy - wiem, że część z Was sie już zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.11.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 mnie na pewno poznacie: mała pupaśna z ciemnymi włosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 17.11.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 didi nie stresuj mnie poznamy się na pewno. Mówcie, że macie zarezerwowaną salkę i obsługa lokalu nas pokieruje. Bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 17.11.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 jolly mnie na pewno poznacie: mała pupaśna z ciemnymi włosami a ja mała pupaśna z jasnymi włosami lalalalal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.11.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 parafrazując powyższe: ja: średnia papuśna z .. no właśnie jaki ja mam właściwie kolor włosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 mała pupaśna z ciemnymi włosami a ja parafrazując: wysoka papuśna na dzień dzisiejszy z rozjaśnianymi włosami, aha, wczoraj obciełam włosy więc ci co mnie znają to uwaga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Słuchajcie a przecież część z nas jest na zdjęciach z poprzednich spotkań!Na stronie u Maksia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.11.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Didi- wysoka- TAK ale z papuśna to przesadziłaś!! Opisałaś mnie przez pomyłkę Jejuuuu- to może i ja do fryca się wybiorę bo u mnie dwukolorowo na głowie ale nie w pionie tylko w poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.11.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Dlaczego nie ma postów do tego tematu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 17.11.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 chciałam Wam powiedzieć, że od jutra zaczyna się czas Beaujolais nouveau I w "Cafe Galerya" można bedzie spróbować tego wina Mi ono bardzo smakuje. Juz od paru lat staram się nie przegapić i posmakowac tego młodego winka. http://www.winewithoutrules.com/images/homepage-slice_03.jpg Beaujolais nouveau - młode, lekkie, kwasowe czerwone wino pochodzące z rejonu Beaujolais na północ od Lyon we Francji. Beaujolais nouveau jest wynikiem szybkiej fermentacji i jest gotowe do spożycia już w 6 tygodni po winobraniu (oficjalnie w trzeci czwartek listopada każdego roku). Produkowane jest z winogron gamay (dawniej również pinot noir). Istnieje także znacznie mniej popularne białe beaujolais produkowane z chardonnay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 No już są Bikosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.11.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Didi- czy w zwiazku ze zmianą długości włosów zmienisz fryzurę w emblemacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.11.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Wiesz, ale ta dziewuszka mi się podoba!! Więc chyba nie będę zmieniać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts