bodekku 18.11.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Paweł_ a może to duchy Teska - zatrzymaj sobie ten deszcz my go tu nie chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ja w nocy się obudziłam, bo śniło mi się, że jest burza z grzmotami i błyskami . Okazało się, że sąsiadowi tak się drzewko przed wejściem ruszało, że uruchamiało lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Gosiunia nie chcę Ci straszyć, ale jeśli szybciej doszłaś do pracy to znaczy, że powrót do domku będzie dziś opóźniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.11.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Żywcem z F/X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Bodekku wiesz...ja tam nie jestem egoistką.......pognałam ciut wody w Twoje rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 A mój pies zwariował!Szczeka na wiatr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.11.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Witajcie! tak abstrachując od tej okropnej pogody, wychodzi na to, że same pauśne babki przyjdą.... ciekawe jak jeszcze Teska napisze, że jest papuśna, to wiem o co chodzi - zwykłe babskie gadanie... a ja naprawdę jestem papuśna... a Wy nie ściemniajcie, bo Was nigdy nie poznam....Didi - Ty też nie przesadzaj, bo Cię lutnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 jolly ja raczej nie zaliczam sie do papusnych..... moja waga nie dociaga do 50 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 18.11.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Didi Z wiatrem czy pod wiatr - oby do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.11.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Jolly - nie zauważyłaś drobnej różnicy: będą PAPUŚNE i PUPAŚNE i ...Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Teska moja waga nie dociaga do 50 kg chyba w zbroi rycerskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.11.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Teskę znam z Muratora - specjalnie tak napisałam, więc teraz sprostowanie: jak mnie poznacie:mała papuśna i pupaśna A, Józia S. - Twój komentarz jest w Muratorze grudniowym, no niewiele napisałaś, ale liczy się rzeczowość i krótka forma... - gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Qrcze Teska! Przeczytałam, że "dociągasz do 50", a to Ty napisałaś, że "nie dociągasz" , więc zbroja jak najbardziej byłaby Ci potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.11.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Jak tak dalej pójdzie, to nasze spotkanie odbędziemy pod hasłem "zlot potworzastych smoczyc" (Bikosa bez obrazy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 kurcze ale wieje.....w nocy miałam dziwne wrazenie....zastanawiałam sie czy dach nie poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 czy Wy też tak miałyscie takie głupie myśli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.11.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 a później się okaże, że jednak będzie to zlot Miss Budowniczych!!!! Jesteście nadzwyczaj skromne i kokieteryjne, gdybym była szczupła wcale nie mówiłabym, że jestem pu albo papuśna... dziewczyny mniej skromności - jesteście na pewno super, Teska np. cenię ją za to, że właśnie nie kokietuje, jest szczupła i to powód do dumy, a Wy pewnie lubicie tak:- ale ja jestem pu albo papuśna, nie???- no co Ty, masz super figurę...- tak, no co Ty, tu trochę odstaje (mowa o biuście), tu troszeczkę (mowa o ups ... tyłku)... TAK TO WŁASNIE JEST! a napiszcie, że nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 jolly już cie lubie........za to słowo : szczupła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.11.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 mój dom stoi na pustkowiu, i jak u nas wieje, to słychać jak wszystko trzeszczy... rano asekuracyjnie podeszłam do okna.... ale stoi, stoi nasz nowy dom ....z wszystkimi dachówkami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Teska W nocy pomyślałam, że jeśli dach nie poleci, nie odleci dachówka, tzn, że został dobrze położony i już na pana M. nie dam złego słowa powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts