jolly 18.11.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 jeju nie cieszę się, złą buźkę wstawiłam, powinna być ale numer.... pewnie że mi smutno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.11.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Eee, tam, wszystkie jesteśmy piękne - każda na swój sposób Witajcie we czwartek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.11.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Olka, zdrowiej szybko! Bakteriom mówimy stanowcze NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 http://www.dgline.co.kr/rest/files/bird.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.11.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Co tak pomilkli? A? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.11.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 jestem cały czas, może to nostalgia...może nadmiar pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.11.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 pewnikiem pracują A nie tak jak my tylko udajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.11.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Witam wszystko wskazuje, że i my się zjawimyna spotkaniu.Więc prosze naszą dwójkę ująć na liściemiłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.11.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 no to do jutra, ubierzcie się ładnie, wypsikajcie perfumami, ach i nie zapomnijcie wziąć ze sobą.... wspaniałego humoru!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 18.11.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 nio wpadłam na chwileczkę, ale widzę że już śpicie Amo cieszę się, że bedziecie dostawimy dla Was jeszcze dwa krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 18.11.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 aaaaaaa jeszcze jedno mam dylemacik czy biorąc antybiotyk mogę się pokusić na troszkę młodego winiunia a może cuś więcej ?? Jak myślicie?? Może zaleję tę moją bakterię Nie chcę aby mnie ścięło na naszym pierwszym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 18.11.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Czesc robaczki! Stesknilam sie za wami, a napisaliscie, ze hoho Jestem juz w Polsce i jutro sie z Wami zobacze (mala, czarna... ale nie kawa , bo 45 kg - to tyle chyba zadna kawa nie wazy ) Stasiu, ja mam zazwyczaj reklamowki z Menu, wiec nie wiem czy z Kiwi sa ok. Jolly, wszystko jest OK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.11.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Miśki, witajcie w kraju! Do zobaczenia jutro! Maggie (średnia, brązowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witajcie w piątek no i doczekaliście się już prawie spotkania, a teraz komunikat i prosze dokładnie go przeczytać i się zastosować: "prosze zabrać ze sobą na spotkanie dodatkowe 20, 30, 50zł ile kto może, bo będę zbierał pieniądze dla Nikoli, dodatkowo jesli będą chetni mogę wylicytować dwa kubki muratora i kask budowlany muratora. Dajmy przykład innym grupom regionalnym że podczas spotkań można zbierac pieniądze dla dziecka." koniec komunikatu...pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.11.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witajcie.... dam co łaska, bom wypłaty jeszcze nie miała.... Miśki - dzięki, a On milczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.11.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 witajcie piątkowo! sorki za spoźnienie ale na budowie z rana byłem Teska - ja cię proszę żadnych więcej opadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 19.11.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Bardzo proszę o udzielenie informacji odnośnie wykonania bram rolowanych lub innych do wydzielonych boksów garażowych - w ilości około 52 szt. Zależy mi na spełnieniu wymogu zapewnienia swobodnej wentylacji ( 30 % ) - coś w podobie bramy typ. Hormann HR 120 aero .Za informacje z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.11.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Pawel66 - napisz coś więcej o wymaganiach tych bram na priva...jakie jest nadproże, czy chodzi Ci o zwykłe roletki, takie cienkie, czy mogą być segmentowe, jakie wielkości mniej więcej ile miejsca po bokach, z napędem czy nie, jeśli te informacje otrzymam to będę mogła Ci pomóc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.11.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witajcie piątkowo! Jolly Ty po Szczecinie takim dużym samochodem pomykasz??Ja raz siedziałam za kierownicą mężowego Sprintera, ale dla mnie było troszku za wysoko! Chociaż lubię wszysko widzieć z góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.11.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 No właśnie Didi, musiałam zejść z osobówki na coś tak wielkiego ... nie powiem, jest wygodniej, bezpieczniej, luzacko, ale jak mam jechać do miasta czymś takim, to mnie skręca.... w żadne miejsce parkingowe się nie mieszczę, ale to tylko potrzeba czasu, wcześniej jeździłam takim samym ok. 1 roku, to śmigałam, że hoho... niestety ukradli..... jeździ się super... czyt. szybciej, pod machą 2,8Tdti!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts