czlowiek 18.07.2003 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 witam. ciesze sie, ze znalazlem grupe szczecinska. zajmuje sie zamianą strychu w poddasze w ciągle niezamieszkanym domu w Szczecinie (stan surowy- zamkniety). musze powiedziec, ze wciagnolem sie niemilosiernie. obecnie walcze z wstawianiem okien na klatce schodowej (byly zainstalowane tymczasowe). jutro powinienem skonczyc. potem w planach ocieplanie dachu - pewnie pare dni zejdzie licze na moc porad i pozdrawiam wszystkich ze szczecina i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 19.07.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 widze, ze wszyscy ciezko pracuja ja mam na razie dosc wstawiania okien ale niestety w planach mam dostawienie w najblizszych dniach polaciowych. moze ktos to robil i mi cos poradzi? dodam ze dach mam pokryty blacha na pelnym deskowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 zapytaj o okna Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.07.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Ale u nas cicho i pusto. A ja już za dwa tygodnie idę na urlop. Cały miesiąc no i oczywiście spędzę go na działce, która zacznie się budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 21.07.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 hehe, wszyscy w taka piekna pogode albo sie wyleguja nad wodą albo pracuja na dzialce. cisza, spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 21.07.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 UFF! Ale gorąco.....nic się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.07.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 jeest okrutnie ciepło...koszmar... wodyyyy. Pozdrawiamy - Joasia i Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Faktycznie gorąco.. robotnicy mi sie buntują że za gorąco...ale spoko, nie jestem tyranem... pozwalam im czasem odpocząć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.07.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witam wszystkich po urlopie! Wypoczęłam sobie i dzisiaj niestety przyczłapałam się do pracy - ciągle jeszcze jestem na etapie ponownego wdrażania się. O domu napiszę jutro, bo dzisiaj nie mam siły. Pozdrawiam gorąca! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witamy wszystkich.....nie da sie żyć....taki ukropik...a my biegamy , biegamy... i wychodzi na to...ze w grudniu to mozemy zamieszkac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.07.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Brawo Teska, rozumiem że przekonaliście się z mężem nawzajem, że kredyt to można wziąć. Ale wczoraj pięknie grzmiało, błyskało i lało. Wreszcie jest czym oddychać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.07.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Teska - gratulacje!! - pal licho kredyt - a jakie to fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.07.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Wróciliśmy, czyli szukamy działki dalej. Teska, to super, ze juz tak niedlugo się wprowdzacie. A kredyt?- no coż. Dziś to chyba nieliczni są w stanie postawić domek bez banku. U nas to będzie bardzo duża część inwestycji. a co do działki z drutami to się wciąż zastanawiamy rozglądając się za innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.07.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Bikosa - nie wiem gdzi eszukasz działki - ale w naszej wsi sa jeszcze do sprzedania. Częśc - to tzw przegięcie ceny ale ogólnie po ok 30-35 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 22.07.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Co ty Żabciu robisz !? Chcesz żeby nam się całe city na głowę zwaliło ? A te działki to nieużytki pomiędzy Sławoszewem, a Grzepnicą - jeszcze niewszystkie są odrolnione, a media (woda, gaz, kanaliza) są w drodze i trzeba działeczki uzbroić - stąd tak miła cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Bikosa zapraszam do Kościna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.07.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Dzieńdoberek. A u mnie ludziska zaczynają się ogradzać i działać, fajnie to zaczyna wyglądać. Teska jak tam Wasze wybory drzwi i tym podobnych. Czas szybko ucieka na takich poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.07.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Bikosa! U mnie też jeszcze są działki - na Warszewie. Działki od 520 m2 (nieduże) ale po 118 zł/m2. Cena z pełnym uzbrojeniem i ulicą z oświetleniem. Sprzedaje Spóldzielnia Mieszkaniowa STER tel. 812-61-56. Piękne miejsce, nieduże działki i blisko centrum oraz świetny dojazd przez ul. Duńską). Pozdrawiam! Ivette Teska! Gratulejszyn! Fajnie, że już niedługo zamieszkasz w swoim domu. Serdecznie pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.07.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 A u mnie ostatnio notyryczny brak czasu.. ciagle gdzieś się spóźniam i na coś brakuje mi już czasu... postępy na budowie można zobaczyć na mojej stronce, narazie tylko zdjątka http://www.dommaksia.prv.plpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 witam ech jak bede miala ciut wiecej czasu to powiem co pozałatwialismy.... Moja połowa niestety wyjezdza w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts