Teska 19.11.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Jolly hmm...no trudno tak mnie dziś naszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Przepraszam ze wtracam sie w wasze wesołe rozmówki, ale mam male pytanko.. gdzie tam kolo tej caffe galeryi mozna spokojnie zaparkowac samochod? podpowie mi ktos?m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 ale żeby tak od rana??? ja tam tylko z wieczora.... a teraz naprawdę - brykam bo mam spotkanko businessowe.... ciekawe czy będę w stanie się na nim skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Maksiu ooooo jesteś.....na wprost mozna postawic auto na chodniku...mandatu tam nie dają....po 16 nie płacisz za postój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.11.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Jolly, nie ty pierwsza i nie ostatnia, a najgorsze jest właśnie takie obsesyjne myślenie, wciąga strasznie i nic w zamian nie daje, no bo co może dać? Najlepiej rzucić się w wir pracy tak, żeby wieczorem padać na nos, zająć się dziećmi tak, żeby one padły na nos albo...iść na zakupy, żeby w czymś ładnym padać na nos (zgadnijcie, który lubię najbardziej?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 jolly hmm...jak na spotkanku bedzie facet...to chyba nie.... ja tam zaraz bym sie zastanawiała....jaki rozmiar ale tak wogóle to wszyscy u mnie zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Przepraszam ze wtracam sie w wasze wesołe rozmówki, ale mam male pytanko.. gdzie tam kolo tej caffe galeryi mozna spokojnie zaparkowac samochod? podpowie mi ktos? m. spokojne parkowanie w szczecinie ???? Spokojnej jazdy nawet juz coraz mniej Na poczatku tygodnia jechalam z przedszkola - okolice bramy portowej, do domu - plac kosciuszki - 40 minut !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 delf.......zakupy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.11.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 zająć się pracą!!!!! bo nie napisałaś jaką???? a to wszystko można zaliczyć do pracy.... dzisiaj w radio Zet fajnie skomentowali postój Bułgarek pod lasem "DARY....DARY.... LASU"!!!!!! one to muszą ciężko pracować.... i im na pewno praca kojarzy się z .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.11.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Przepraszam ze wtracam sie w wasze wesołe rozmówki, ale mam male pytanko.. gdzie tam kolo tej caffe galeryi mozna spokojnie zaparkowac samochod? podpowie mi ktos? dlatego ja swojego wielkoluda zostawiam na parkingu - na prawobrzeżu i przejadę się .... autobusikiem, którym pewnie będzie kierował... facet!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.11.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Jolly: PRACĄ ty paskudnico, zwykłą, taką z której są później pieniążki (no tak w kontekście tych Bułgarek, to też nie brzmi za dobrze) Teska: no co ty, mam ci tłumaczyć po co są zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 jolly szkoda mi tych kobiet...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Mam pytanko. Znajdzie się jeszcze jedno krzesełko na spotkaniu albo chociaż stołeczek bom się zdecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 delf próbowałam zgadnac co lubisz najbardziej.....stad takie zdanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.11.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 ... takie jest życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 monka....to pytanko do Olki....ale pewnikiem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.11.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Monka - zdecydowałaś się!!! super, czy to nasze posty tak Cię napaliły na nasze spotkanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.11.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Raju, Teska sorry - patrz a chwilowo nawet mam w domu męża, a tu taka zaćma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 delf rozumie się....jak ja mam w domku...to tez chwilami nie wiem co jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts