Teska 19.11.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 hmmm... To po raz ostatni zycze wam MIŁEGO SPOTKANKA....... ide na obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.11.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Maksiu,spory parking jest na placu Orła Białego, mniejszy - ale bliżej - na pl. Żołnierza (koło dawnego Royal Pubu). amogratulacje dla Gabrysi i jej Rodzinki, Agnieszka,Otylka to na cześc O.J.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Maksiu, spory parking jest na placu Orła Białego, mniejszy - ale bliżej - na pl. Żołnierza (koło dawnego Royal Pubu). amo gratulacje dla Gabrysi i jej Rodzinki, Agnieszka, Otylka to na cześc O.J.? nie - imie otylka bylo juz wybrane przed igrzyskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 19.11.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Maggie- dzięki w imieniu Gabrysi i rodzinki Didi - ja chciałem pozjeździć a nie skakać - do Małysza mi daleko Szanowne Forumowiczki - strach przyjść dziś na spotkanie - - O CZYM WY BĘDZIECIE MYŚLEĆ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Amo: nie strasz... bo jeszcze sie rozmysle i nie przyjade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.11.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 ja was dopiero teraz czytam wcześniej nie mogłem bo maszynka wisiała a tak w ogóle to do zobaczenia wieczorem taki zap..... że nie ma kiedy załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 19.11.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 maksiu - nie bój brachu, ja sam w strachu. a tak nawiasem mówiąc takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego oczywiście mowa o facetach z grupy szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.11.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 amo - ty to teraz najprawdziwszy wujek jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 19.11.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 nareszcie bodekku, nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 19.11.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Nie chcę podwyżki, po co trzynastki,> to wszystko tylko szczęścia namiastki.> A szczęście dla mnie to praca szczera:> szesnaście godzin przy komputerach.>> Nie wzbraniaj Ojcze! Precz z oczu Matko!> Nie dla mnie żona i dzieci stadko!> Jeść, spać, dorastać - ja pragnę w biurze!> I umrzeć! - Z DŁOŃMI NA KLAWIATURZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Mariusz....... .łOMATKO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 ups.....pusto...wszyscy na spotkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 19.11.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Stasiu, ja mam zazwyczaj reklamowki z Menu, wiec nie wiem czy z Kiwi sa ok. A z Meny są O.K.? Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ja już jestem po spotkanku... niestety musialem wyjsc wczesniej, bo zaczał padac mocno snieg i jechalem do domu 1,5 godzinki.. Musze powiedziec że jestem ogromnie dumny z naszej grupy, okazaliście się ludźmi wielkiego serca, z przeprowadzonych licytacji i zbiorki do jeżyka-skarbonki udało uzbierać się duuuużo pieniążków dla Nikoli.Konkretnie wyglądało to tak:kubek muratora nr 1 - 120 zł wylicytował MariuszR (wraz z małżonką)kubek muratora nr 2 - 90 zł wylicytowała Sylwia (Miśki)kubek muratora nr 3 - 110 zł wylicytowała Sylwia (Miśki)kask muratora - 200 zł wylicytowała Jolly do jeżyka zebraliśmy 250 zł, w sumie 770 zł pozdrawiampraojciec najlepszej grupy na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Powtórze jeszcze raz na otwarcie nowej strony: Ja już jestem po spotkanku... niestety musialem wyjsc wczesniej, bo zaczał padac mocno snieg i jechalem do domu 1,5 godzinki.. Musze powiedziec że jestem ogromnie dumny z naszej grupy, okazaliście się ludźmi wielkiego serca, z przeprowadzonych licytacji i zbiorki do jeżyka-skarbonki udało uzbierać się duuuużo pieniążków dla Nikoli.Konkretnie wyglądało to tak:kubek muratora nr 1 - 120 zł wylicytował MariuszR (wraz z małżonką)kubek muratora nr 2 - 90 zł wylicytowała Sylwia (Miśki)kubek muratora nr 3 - 110 zł wylicytowała Sylwia (Miśki)kask muratora - 200 zł wylicytowała Jolly do jeżyka zebraliśmy 250 zł, w sumie 770 zł pozdrawiampraojciec najlepszej grupy na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Machnąłem na szybko galerie ze spotkania, do obejrzenia pod linkiem:http://212.244.189.200/index.php?id=cg lub na mojej stronce http://www.dommaksia.prv.pl i wybrać Caffe Galerya(nowe zdjęcia) pozdrawiam ps. jutro opisze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.11.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 witam po spotkaniu, jak miło było Was poznać lub zobaczyć znowu. maksiu, jak dobrze, że pomyślałeś o licytacji. Też jesteśmy z Ciebie dumni, a co! A podpisy do zdjęć może będą? Miłego weekendu i dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 witam obejrzałam fotki......gdzie te papusne kobietki?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Maksiu Stwierdzam,ze twoja Aga jest aniołem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.11.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 No to rebiata do roboty ................ Spotkanie fajowe dużo nowych i starych budowlańców.... -mało czasu by z wszystkimi porozmawiać... ale i tak raz jeszcze pozdrawim WAS... ------- Teska wierszyk nie dla Cię ------- jeszcze 9 dni i się wyłączam na jakiś czas internet zmina miejsca zamieszkania na pobojowisko yyyyyyyyyy budowę! Pogoda jest dzień,prawie południe,chmury na niebie,wiatr wieje z lewa na prawo,ptaki głodne ale ludzi jeszcze nie atakują,gile zamarzają tzn. temperatura niska,widoczność kiepskawa eeeeeeeee poprawia się znaczy sąsiad trabanta odpalił i przestał w piecu opony palić.... T B C... Opony letnie na zimowe pamiętajcie żeby zmienić....... Grzejniki KOSMONOVA 8szt. tanio odstąpie bez licytacji.miłego dnia hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts