EDZIA 20.11.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Bardzo Dziękuję za Wasze Wielkie Serce Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Ze Wspaniała Grupą Szczecińską ...Musi się Udać Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Teska: mozesz rozwinąc mysł..tą o mojej Adze i aniele... bo nie bardzo załapałem twój tok myśleniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 20.11.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witamy dzień po, dzięki za spotkanie, fajnie bylo. Amo jak tam Bridget Jones Maksiu dzięki za zdjęcia - szybkościowy jesteś Do następnego razu Ewa i Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.11.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam! Maksiu!Mam nadzieję, że 770zł to dobry wynik?A gdzie Ty na zdjęciach?Zaraz Ci podeślę te co ja robiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Didi: myśle ze 770 zł to bardzo dobry wynik, lepszego nikt nie zrobi, mam tylko nadzieje ze i inne grupy pójdą za naszym przykładem i też coś pozbierają dla Nikoli.A na zdjęciach mnie nie ma, bo ja je robilem, jak podeślesz swoje to też umieszcze je na stronce, z góry dziekipozdrawiam ps. dołozyłem już podpisy pod zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 W pośpiechu chcąc podzielić się z wami radosną nowiną odnośnie zbiórki dla Nikoli, zapomniałem dodać że kubek muratora nr 3 podarowała na licytacje Maggie za co ogromnie jej dziękuję, spodziewaj się Maggie w najbliższym czasie miłej niespodziankipozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam wieczorowo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Maksiu czy Bodkaku to Bodekku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.11.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 teska: słowo Bodkaku jest w powiązaniu ze słowem 'żona', musiałem to jakoś odmienić, prawda? jesli robiłem to nieumiejętnie to trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 20.11.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witamy dzień po, dzięki za spotkanie, fajnie bylo. Amo jak tam Bridget Jones Maksiu dzięki za zdjęcia - szybkościowy jesteś Do następnego razu Ewa i Daniel witam w sobote ewar - filmik niczego sobie pośmialiśmy się ale z umiarem nie wiedziałem że o 22 w kinie będzie prawie pełna sala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.11.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 INIEMAMOCNI Z tym filmem jest tak:za poważny dla dzieci,a dla dorosłych za bajkowy generalnie polecam ale w domku...........-efekty całkiem przyzwoite jak na Pixar studio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.11.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Dawno mnie nie było ale z forum budowlanego to mało chyba zostało.... Ale to mogą być tylko pozory więc wszystko jest po staremu Ale na spotkaniu większość mówiła o kolejnym budowaniu.. no no no no no ...czyli wiedza zaczerpnięta z własnej budowy + forum szczecińskie daje wiedzę lepszą od kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.11.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Teresa Borcz uwolniona! Porwana w Iraku Teresa Borcz została uwolniona. W sobotę w Warszawie wzięła udział w konferencji prasowej premiera Marka Belki. Szef rządu nie chciał zdradzić szczegółów dotyczących operacji uwolnienia Polki. W opinii arabistów, kobieta została uwolniona dzięki okupowi. Na konferencji w Kancelarii Premiera w Warszawie Teresa Borcz była ubrana w sportowy strój, wyglądała na spokojną i szczęśliwą. Mówiła zdecydowanym, choć cichym głosem. Często się uśmiechała. W konferencji wzięła też udział jej matka. "Trzymano mnie w czystym, bardzo dokładnie wymalowanym i wymytym pokoju. Byłam dobrze odżywiana, nie brakowało mi wody ani środków do utrzymania czystości. Porywacze traktowali mnie przyzwoicie. Motywowali to, jak mówili, względami religijnymi" - powiedziała Borcz. Premier Belka powiedział, że m.in. ze względów bezpieczeństwa, nie zdradzi szczegółów akcji uwolnienia kobiety. Wyjawił jedynie, że w operacji tej "uczestniczyli funkcjonariusze wielu służb i agend rządowych. Premier wyjaśnił, że Borcz znajduje się w Polsce od piątkowego wieczoru. Ambasador RP w Bagdadzie Ryszard Krystosik powiedział, że jest bardzo zadowolony z takiego finału porwania pani Teresy. Nie chciał w żaden inny sposób skomentować informacji o uwolnieniu porwanej. Informacji tej nie komentuje też oficjalnie wielonarodowa dywizja w Iraku pod polskim dowództwem. "Z radością witam tę wiadomość. Rzecz elektryzowała naszą uwagę publiczną. To ważne, że osoba związana z naszym krajem uzyskuje wolność i ratuje życie" - powiedział w sobotę w Katowicach marszałek Sejmu Józef Oleksy. W ocenie dwóch znanych arabistów prof. Janusza Daneckiego i prof. Marka M. Dziekana uprowadzoną w Iraku Polkę, Teresę Borcz uwolniono najprawdopodobniej dzięki okupowi. Wskazuje na to sposób, w jaki została uwolniona - stosunkowo szybki i "subtelny". Siostry porwanej Iwona i Lucyna, dobrą wiadomość usłyszały w krakowskim mieszkaniu swojej mamy najpierw od dziennikarzy, a potem zobaczyły na ekranie telewizora. "To uczucie ulgi, radości i szczęścia" - mówiła jedna z nich. Zapowiedziała, że rodzina nie wypuści już Teresy do Iraku. Polka, mieszkająca od 30 lat w Iraku, została uprowadzona pod koniec października. Radykalne ugrupowanie Brygady Salafickie Abu Bakra As-Siddika w pierwszym nagraniu przekazanym i wyemitowanym przez katarską stację Al-Dżazira zażądało za jej uwolnienie wycofania polskich wojsk z Iraku. Według Al-Dżaziry, zakładniczka wezwała także władze amerykańskie i irackie do wypuszczenia wszystkich kobiet z amerykańskich więzień w Iraku. Kilka dni później telewizja al-Dżazira wyemitowała kolejne nagranie z uprowadzoną Polką. Teresa Borcz ponownie zaapelowała wtedy o wycofanie polskich wojsk z Iraku. Polskie władze przez cały czas zapewniały, że podejmują wszystkie możliwe działania, aby uwolnić kobietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 20.11.2004 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Czesc Wszystkim. Tu druga polowa Mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.11.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Teresa Borcz uwolniona! Porwana w Iraku Teresa Borcz została uwolniona. W sobotę w Warszawie wzięła udział w konferencji prasowej premiera Marka Belki. Szef rządu nie chciał zdradzić szczegółów dotyczących operacji uwolnienia Polki i to jest dobra wiadomość z krainy kanibali i analfabetów którzy mieszają religię z polityką ...................... a nasi rodacy w Iraku domy stawiają tym krasnalom ....też wdzięczność... tylko żeby kierowników i inspektorów bud. nie kidnapowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 20.11.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Chcialem napisac "druga polowa" Mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 20.11.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Cos mi nie idzie..Druga polowa Miskow bardzo sie cieszy,ze mogla obejzec zdiecia pierwszej polowy ze spotkania forumowiczow.Jestescie super!!! Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 21.11.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Witam w mroźny i słoneczny niedzielny poranek !! Jestem bardzo zadowolony ze spotkania - Maksiu - jesteśmy z Ciebie dumni . Zdjęcia są super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.11.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Paweł, nie przesadzaj.. to wy byliście niesamowici..pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 witam w mrozny wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts