Maggie 21.11.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 ja też witam, wieczorek zimny, ale pracowity A weekend minął mi na oglądaniu autek. Zaliczyłam też giełdę samochodową - hmm, bardzo ciekawe doświadczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 21.11.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Oj cisza w niedziele, opuszczamy się grupo. Zmieniłem sobie znaczek he.he spokojnych budowlanych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.11.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witajcie! I znowu piep........y poniedziałek. I od razu ZUS.Wyobraźcie sobie, że żeby dostać zaświadczenie o niezaleganiu wcześniej "dobrze by było gdyby pani przyniosła dowody wpłat'" a teraz muszę im dodatkowo pokazać kserokopie deklaracji. Paranoja. Jestem nastawiona bojowo. ups...a może ktoś pracuje w ZUSie? To proszę się nie obarażać, ale ja swoje i tak dziś powiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.11.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Amo! Próbuję doszukać się podobieństwa do Waszego domku, ale nie za bardzo widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Dziś musze sobie posypać głowe popiołem.. zapomnialem dziś z domu portfela, a tam wszystkie wasze pieniądze i adresy... obiecuje że wpłace pieniądze jutro z samego rana...m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.11.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Dziś musze sobie posypać głowe popiołem.. zapomnialem dziś z domu portfela, a tam wszystkie wasze pieniądze i adresy... obiecuje że wpłace pieniądze jutro z samego rana... m. Witam w sniezny poniedzialeczek Ogladnelam zdjecia ze spotkania, w koncu zobaczylam jak dziewczyny wygladacie Spotkanie bylo udane? cos obgadaliscie? jakies wazne sprawy? jakies mniej wazne? Na co zbieraliscie kase, ktora ma maksiu w portfelu? jesli mozna zapytac ..... Ale wyszlam na ciekawska .... mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle ... - to dlatego ze niemoglam byc na spotkaniu pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Agnieszka: spotkanko było bardzo fajne, a pieniążki były zbierana na:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 22.11.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 witam w snieżny poniedziałek Didi - ja też nie widze podobieństwa, ale znaczek mi się podoba . Co do zus-u - czyli Zakładu Utylizacji Składek. Ostatnio stwierdzili że zalegam za czerwiec 2001 , choć w międzyczasie dawali mi kilka zaświadczeń o niezaleganiu i wypłacali zasiłek chorobowy. To instytycja niereformowalna, należy ją zlikwidować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 witam ratunku!!!!!!!! zasypało mnie ledwo wyjechałam....hmm sniegu do pół łydki ale za to gmina robi nam porzadną drogę....znowu tylko naszą.....kopia teraz koryto...i po południu beda wozic tłuczeń..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.11.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witajcie,Teska, wyciągaj sanie z garażu! Chociaż dzieci mają frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 22.11.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Teska musisz znaleźć jeszcze renifera-jelenia - do napędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witam wskich Ciesze się że mieliście udane spotkanko może przy następnym uda mi się dołączyć. cała Polska w śniegu przyjeżdrzam do szczecina a tu to samo a miałem nadzieje ze jednak mamy inny mikroklimat. A pozatym chyba wszyscy ??? chorzy?? bo mój gif w 100% odzwierciedla obecny stan zdrowia. aaa apropos jak smakowało beaujolais nouveau bo podobno był dobry rok i czuć w nim porzeczki Ja jeszcze nie sprobowałem ale w końcu od czwartku to miałem prawo UWAŻAJCIE NA DROGACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opon nie zmieniłem ale rozwiązane znalazłemhttp://www.swir.foxnet.pl/gify/pojazdy/auta/auta__63_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Paweł winko tegoroczne jest gorsze od poprzedniego... i w tym roku przewaza zdecydowanie banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Paweł..... a ja zamierzam sie udac we srode do poznania.....da rade jechac???? szybciej niz 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaGi 22.11.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witam, Szukam namiarów na dobre i tanie drzwi zewnątrzne w Szczecinie. Będę wdzięczny. YaGi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Teska akurat tam jest spox bo droga wyjezdrzona ale jak ktoś chce do grodziska np. to tragedia. Tylko nie wiem co będzie dzisiaj bo u nas na drogach to co chwile słysze o wypadku. Mowisz ze ubiegłoroczne było lepsze?? to oznacza ze wszystkie czewrone z 2004 będą tańsze niz te z ubiegłego. Banan wyczuwalny?? to juz nie dla mnie , miałem nadziej na porzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Yagi dobre=drogie (niestety)tanie = możebyć (tragedii nie widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 YaGi oczywiście zartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaGi 22.11.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Yagi dobre=drogie (niestety) tanie = możebyć (tragedii nie widać) Zdaje sobie z tego sprawę. A namiary? A czy jest sens wydawać więcej kasy na drzwi antywłamaniowe z atestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Antywłamaniowe z atestem/?? musisz sie liczyc z tym ze będą metalowe. W drewnianych mozesz meic co najwyzej szybe p4 oraz listwe antywłamaniową i wkładkę z klasą C. Większość włamań jest dokonywanych przez okna jednak więć listwa hakowa i klasa C wystarczy do domku. A cena w drewnianych jest uzalezniona od materiału albo lite=drogie albo sklejka= tańsze. Wybór trudny wszytko zależy od kaski niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts