Olka 22.11.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 no witam witam jak tam po spotkaniu? Widzę, ze ogólnie zadowoleni jesteście. Ja też. Chociaż mam mały niedosyt. Tak szybko czas leciał, nie pogadałam z wszystkimi. No ale następnym razem. Trzeba będzie jednak większy lokal wybrać. Tak nas dużo było. Fajnie. Maksiu Wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Cześć wszystkim, widzę, że większość jeszcze nie odśnieżyła komputerów Przyłączam się do peanów na cześć Grupy Szczecińskiej! Naprawdę fajni jesteśmy! W pełni mogłam doświadczyć tego na spotkaniu (jak tylko minął mi szczękościsk ze zdenerwowania ); mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz! Bodekku - czekam na namiary do Stoczni, ktoś wspominał na spotkaniu o dofinansowaniu do pompy ciepła, proszę o szczegóły, bo nie zdążyłam się dopytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Mi też było bardzo miło- gorzej po powrocie do domku, bo się okazało, że Antek dokumentnie się rozłożył i miał temperaturę No i wyszła w końcu angina i tak się biedactwo męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Bo to tak właśnie jest: żeby przypadkiem nam za dobrze nie było; przyjemnie spędziłaś czas z dala od dziecka? No to sru: angina, żebyś się trochę pomartwiła Ale co tam, nie będzie angina pluć nam w twarz! Dużo zdrówka dla Antka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 22.11.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Nie popisze sobie z Wami, bo lecę do domu się kurować z tej bakterii. Trzymajcie się cieplutko, ulepcie bałwana i byle do wiosny. Bedę Was podglądać jak mi się uda. papapapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Olka specjalnie dla cibie http://www.swir.foxnet.pl/gify/okazyjne/boze%20n/snowmann__3_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.11.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witam wszystkichTeż ciesze sie że mogłam Was poznaćDelf a juz myslałam że tylko ja tak miałam, szczękościsk straszny i zdenerwowanie jak przed jakimś ważnym egzaminem. Szkoda tylko że musiałam dosyć szybko wyjść ale mam nadzieję że następnym razem będę miała więcej czasu i sobie odbiję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Gdyby nie to, że mąż mnie przywiózł i dzieci patrzyły, to nie wiem, czy bym nie zwiała sprzed drzwi Galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Monka: nie przesadzaj... jak rozmawialismy to byłaś wyluzowana.. wiec gdzie ten szczękościsk :D no i pozwolilaś mi usiąść kolo siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.11.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 oj był szczękościsk Maksiu, był ale później go opanowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Delf Ty mnie nie strasz sąsiadko bo następnym razem to ja będe świerzy . Tacy oni straszni????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Monka: przeciez my nie gryziemy... no może czasem wyciągamy od was pieniążki na szczytne cele, ale napewno nie robimy krzywdy napewno sama sie o tym przekonalas a co do tego szczekościsku to pewnie mialaś zanim przyszedłem, bo nie zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ej, nie! Wcale nie straszni, ale udzielamy się wirtualnie także dlatego, że nie starcza nam czasu i odwagi dzwonić po znajomych i pytac kto buduje i jakie ma doświadczenia. I jest OK. A tu nagle zdajesz sobie sprawe, że idziesz spotkać się z 20 obcymi ludźmi, których nie znasz, ani z imienia, ani z twarzy - no paraliż kompletny. Ale po chwili okazuje się, że to żadni obcy tylko dobrzy znajomi z którymi można pogadać dokładnie o wszystkim i w niczym nie odbiegają te rozmowy jakością od forumowych. Naprawdę tego doświadczenia nie można porównać z niczym innym. W dobie dzisiejszych trudnych socjologicznie i beznadziejnych czasów, to prawdziwa tęcza na chmurnym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Dorzucilem nowe zdjecia od Didi i od Olki, do obejrzenia tam gdzie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Powtórze jeszcze raz: Dorzucilem nowe zdjecia od Didi i od Olki, do obejrzenia tam gdzie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.11.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 No właśnie delf, pięknie to napisałaś dokładnie o to mi chodziło. Wszczyscy jesteście bardzo sympatyczni i bardzo miło było spędzić z wami czas. Jeśli chodzi o pieniążki dla Nikoli, to myślę że to bardzo fajna sprawa że możemy komuś pomóc, dając chociaż przysłowiowy grosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 hmm..to sie nazywa kółko różancowe.....albo koło wzajemnej adoracji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 ja tak ....skromnie... jej rano śnieg...teraz deszcz....zwariowac mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Delf to mnie uspokoiłas bo myslałem ze to np. Maksia się tak bałas O zdjęcia z innej peryspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Teska jak się sami nie pochwalimy, to nikt tego za nas nie zrobi Poza tym miło spotkać naprawdę sympatycznych ludzi, a nie zakompleksione dziuńki i facetów z mięśniem w mózgu. Porządni ludzie dzisiaj raczej rzadkość. Nie mówię, że wszyscy zostaniemy nagle przyjaciółmi i zaczniemy zapraszać się na komunię, ale dobrze wiedzieć, że są fajni ludzie wokół nas. A co dopiero ich spotkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts