bodekku 22.11.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 witajcie spóźnionego! wcześniej nie miałem kiedy się zameldować kto zamówił taką pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.11.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 delf - poszło na maila powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Co do Maksia, to on tylko wirtualnie jest taki groźny i zasadniczy, w realu to w porzo gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Dobre Maksiu wirtualnie groźny Maksi zmieniaj nika Delf ?? czy do załomia mozna jeszcze dojechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.11.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Delf, masz racje, nie może nam być za dobrze (to co do Antka- od razu węszyłam podstęp, że tak łatwo poszło z zasypianiem ). Co do szczękoscisku- na pierwszym spotkaniu też to miałam i kiedy pryszła moja kollej na opowiadanie o domku to było ciężko. Ale juz na następnych spotkaniach zawsze rażniej jest, bojuż sie zna pare osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Dobre Delf ?? czy do załomia mozna jeszcze dojechać?? można tylko powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Powolutku?? już to widzę Jolly chyba zasypało w tym Bożysławcu? albo jedzie właśnie powolutku ?? Bo tam w tym lesie to można fiknąć już przy 20 km/h 14:00 i tak ciemno, u was też?? bo tu na końcu świata( warszewo) ciemno strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.11.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 No to w końcu ja skomentuję spotkanie... Maksiu robił mi zdjęcia w kawałkach - taka papuśna jak ja nie mieściłam się w kadrze Ja nie miałam żadnego szczękościsku.... byłam wyluzowana....może dlatego, że zamiast kawki jak wszyscy, szybko łyknęłam Campari... JESTESCIE SUPER !!!! Księgowa - ależ Ty mnie zaskoczyła!!! i zamiast szczękościsk miałam szczęko-opad....... Miśki - druga połowo !!!!!! napisz jak potrafisz na priva, czyli na górze najeżdżasz na "nie masz nowych wiadomości" i tam jest Twoja skrzynka i nowy post i do jolly i wtedy możesz pisać i pisać - mam nadzieję, że Ci się uda!!!! bo umrę z ciekawości!!!! Masz ekstra fajną żonkę!!!!!! Pawel66 - dam znać o bramach najszybciej jak tylko będę mogła, robimy takie pojedyncze rolowane .... nie ma problemu!!! czekaj a na pewno dam znać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Paweł robi sie beznadziejnie..szaro..... Bodekku ja tam nie wiem.....leje deszcz...chcesz ciut????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Jolly; sorrki jakos tak wyszlo z tymi zdjęciami... jak tam jeżyk? dotarł do domu w calości? opiekuj sie nim dobrze, był ze mna kilka lat i jest bardzo cenny, bo to pamiątkapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 22.11.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Jolly a jednak dojechałas?? jak to zrobiłaś?? pewnie ci Arek jakiś pług przyspawał do zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.11.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Teska - nie chcę deszczu proszę zatrzymaj go dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.11.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Pawel - o to chodzi, że niet i boję się jeździć, ale jeżdżę dużym i tak chyba lepiej.... Maksiu - krecik jest w całości (przecież nie byłam pijana... )jest w dobrych rękach.... kurczę jak to pamiątka to nie powinieneś jej dawać!!! aha co o tym sądzicie??? przyjechał gościu od dachu i powiedział, że ta jedna dachówka spadając uszkodziła pozostałe, więc mam skombinować dachówki i on to naprawi... a ja do niego, że to była wichura i nie moja wina, niech on kupi dachówkę i naprawi, bo źle ją umocował i dlatego spadła, a on do mnie, że pierwszy raz się z czymś takim spotyka i zdarza się że popełnił błąd, ale nie on za niego powinien zapłacić.... I CO MAM Z TAKIM ZROBIC??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Jolly zeby miec swiety spokoj...kupic dachówke i niech wymieni.... zeby sie wkur..... to niech on ja kupi i wymieni wybór nalezy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 jolly: nie musialem Ci go dawac, ale chciałem.. widziałem jak bardzo przeżyłaś licytacje kasku i dlatego postanowiłem podarowac Ci coś co było dla mnie cenne. Wiem że jest w dobrych rękach i niech tak zostanie. a co do dachówki.. to nie zostały Ci żadne dachówki??? ja tam mam kolo 40 sztuk na zapasie... jesli facet przyznal Ci się ze mógł popełnic błąd to on powinien zapłacić za naprawę, ja tak uwazampozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Jolly, tobie też spadły dachówki? U nas poleciało 6, w tym jedna spinkowana, ale moi "dachowcy" przyjechali od razu, naprawili, co trzeba i obiecali, że pospinkują wszystkie, jak będą mieli czas (za drobne 200 zł) - mąż chce mieć wszytskie pospinkowane. A dachówki mieliśmy swoje, bo nam zostały. A jakie masz dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.11.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 maksiu - artysto zdjęcia są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 cytat z Jolly: "A Pan artysta to długo będzie jeszcze nam przeszkadzał?" :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.11.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Unibetu - ciemny brąz.... zostało mi wcześniej jakieś pół palety, ale człowiek kaski miał mało więc zwrócił i nie pomyślał, że przy takim wietrze pospadają i trza będzie wymieniać.... bo tak chwalili, że dobrze położony!!!!!Ja jestem zdania, że powinien naprawić, wzięli kasę i jest jakaś gwarancja, ale gościu był zdziwiony, że coś takiego on ma płacić?????dlatego pytam, czy u Was też walnęli zdziwko...czy bez bólu i czy mogę się o coś takiego w ramach gwarancji upominać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.11.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Maksiu - a co źle to wyglądało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts