amo 22.11.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 jolly to facet od dachu spowodował swoją fuszerką straty i to on powinien je pokryć. ale w tym chorym kraju nikt nie ponosi odpowiedzialności za nic, więc ... nie wróżę Ci powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 jolly: nie wiem jako odebral to Pan Artysta, ale nas to nieźle rozśmieszylo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 U mnie poprawili za darmo, tylko dachówki wsadzili moje, ale nie burzyli sie wcale. Się zdarza i już. U mnie było pospinkowane co 3-4 dachówka, więc raczej gęsto, nie wiem, jak u ciebie, ale to są pewnie jakieś standardy na to. I teraz zależy czy poleciały spinkowane, czy nie, chociaż to też nie ma chyba znaczenia. Moim zdaniem porządny fachowiec powinien bez gadania wleźć i to zrobić. Pozostaje kwestia zakupu dachówek - myślę, że może się tutaj wybronić. Ale Jolly może byś poszła do jakiejś hurtowni i swoim wdziękiem wrodzonym wydębiła te kilka dachóweczek, hMm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.11.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 jolly - a co z rękojmią za wykonane usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 22.11.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 aaaa, u mnie żadnych braków na dachu znaczy się dobrze zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Jolly dokładnie tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.11.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 amo - farciarzu a przy okazji - gratulacje z okazji zostania Forumowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Jolly, numer z artystą był super - zresztą sam ARTYSTA jakby wyskoczył z podręcznika dla artystów: zakręcony jak słoik ("kolega miał wczoraj wernisaż" , przyjaciel świata, strój niedbały, włos długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.11.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 wyglądał jak prawdziwy artysta brakowało tylko fajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.11.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 aaaa, u mnie żadnych braków na dachu znaczy się dobrze zrobili znaczy nie mieszkasz na wygwizdowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 amo gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 22.11.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 dziękuje, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 22.11.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 a propo, dobrze wykonany dach powinien być normą a nie fartem i nie powinien wymagać gratulacji. Gdzie my żyjemy?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 22.11.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 aaaa, u mnie żadnych braków na dachu znaczy się dobrze zrobili znaczy nie mieszkasz na wygwizdowie oj gwiżdze tam gwiżdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 22.11.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 No to w końcu ja skomentuję spotkanie... Maksiu robił mi zdjęcia w kawałkach - taka papuśna jak ja nie mieściłam się w kadrze Ja nie miałam żadnego szczękościsku.... byłam wyluzowana....może dlatego, że zamiast kawki jak wszyscy, szybko łyknęłam Campari... JESTESCIE SUPER !!!! Księgowa - ależ Ty mnie zaskoczyła!!! i zamiast szczękościsk miałam szczęko-opad....... Miśki - druga połowo !!!!!! napisz jak potrafisz na priva, czyli na górze najeżdżasz na "nie masz nowych wiadomości" i tam jest Twoja skrzynka i nowy post i do jolly i wtedy możesz pisać i pisać - mam nadzieję, że Ci się uda!!!! bo umrę z ciekawości!!!! Masz ekstra fajną żonkę!!!!!! Pawel66 - dam znać o bramach najszybciej jak tylko będę mogła, robimy takie pojedyncze rolowane .... nie ma problemu!!! czekaj a na pewno dam znać!!!! Dzięki jolly za pamięć - jestem cierpliwy i cały czas czekam na informacje o bramkach !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 22.11.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Obejrzałem zdjęcia z aparatów Didi i Olki - są super . Po naszych rozmowach nabrałem większego zapału i sił słuchając tych co już skończyli i uzbrajam się w potęrzne działa do boju słuchając tych co zdradzili swoje doświadczenia . Wszystkim wielkie dzięki . Olce dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 22.11.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Obejrzałem zdjęcia z aparatów Didi i Olki - są super . Po naszych rozmowach nabrałem większego zapału i sił słuchając tych co już skończyli i uzbrajam się w potęrzne działa do boju słuchając tych co zdradzili swoje doświadczenia . Wszystkim wielkie dzięki . Olce dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 22.11.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Obejrzałem zdjęcia z aparatów Didi i Olki - są super . Po naszych rozmowach nabrałem większego zapału i sił słuchając tych co już skończyli i uzbrajam się w potęrzne działa do boju słuchając tych co zdradzili swoje doświadczenia . Wszystkim wielkie dzięki . Olce dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Zainteresowanych informuje że wrzuciłem najnowsze zdjęcia Małgosi...tradycyjnie: http://212.244.189.200/index.php?id=d221104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.11.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Jestem! Wygrałam z ZUSem, powiedziałam, że nie wziełam dowodów wpłat, ani ksero deklaracji a zaświadczenie mają miw wystawić, bo mieli tydzień na poszukanie w komputerze, czy wpałacałam czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts