delf 23.11.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Maksiu, ale śniadanko jest najważniejsze! Zrezygnuj z kolacji - wiem, że to trudne, mój mąż zaczyna jeść po 20. A w nocy potrafi wstać i zrobić sobie kanapki zostawiając nóż w maśle i swoją ukochaną grubaśną deskę do krojenia, a potem pyta się skąd ja wiem, że w nocy podżerał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.11.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 maksiu - najlepsza dieta - jedz to co jadles ale o polowe mniej Dieta dziala i jest przyjemna a sniadanie to delf ma racje - jest najwazniejsze - inaczej to ty bracie zemdlejesz zanim schudniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.11.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 jak zobaczymy któregoś dnia post od Maksia w stylu:ghfgjhghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, to będzie znaczyło, że właśnie zemdlał i wpadł nosem w klawiaturę Wtedy cię uratujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 23.11.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Witam Zrobiłam sobie małą przerwę w pracy - chodzę tylko na szkolenia - obligatoryjne . Cieszę się że mogłam poznać tylu fajnych ludzi - zapalonych, rozentuzjazmowanych budowlańców - oby tak dalej. Świetnie się z Wami rozmawiało, choć krótko i nie dałam rady pogadać ze wszystkimi. U mnie wieje jak diabli - mieszkam na niezłym wygwizdowie. Po pierwszej wichurze też ze strachem oglądałam swój dach, ale wykonawcy znając trochę tę okolicę sami zapobiegawczo przypinali dachówki i żadna jeszcze nie spadła (odpukać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.11.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 księgowa, fajna z Ciebie babka! (jak zresztą wszystkie na spotkaniu!) A wyglądasz kwitnąco! Ktoś głodny? Może kanapkę? http://www.kosciol.pl/content/article/20041118170412620.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 23.11.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Delf - czyżbyśmy tylko my pozostały na forum????? skoro tak nas mało, to chyba czas zwijać się do domu.... tylko, że w domu też nudy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 sluchajcie dziewczyny.. ja rzadko kiedy jem sniadanie.. obiadek symblicznie.. zadnych przekasek w ciagu dnia a kolacje to juz nie pameitam kiedy ostatni raz jadlem... jesli chodzi o diety to moglbym o tym ksiazke napisac.. jedyne pewna dieta to mocne samozaparcie i malo jesc, duzo sie ruszac.. inaczej nie da radypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 23.11.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 duuuuuuuużżżżżżżżoooooooo sportu!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 23.11.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 jolly - sportu czy sportów? bo one podobno też odchudzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.11.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Witam! Pewnie wszyscy już poszli? A ja dopiero mogę! No nic, może jutro sobie pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 23.11.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Didi, a co Ty dopiero możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 23.11.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Hmm pusto Za to Ja sie pojawiłem, już zdrowszy więc jutro zmieniam gifa na zdrowego. Wiecie co to wejście do uni nie wszytkim pomogło, mi dzisiaj nie bo się okazuje ze jak wysyłacie jakiś przelew i pomylicie 8 z 9 np. to mimo innej nazwy odbiorcy banki mają prawo to księgować i potem czy dostaniecie zwrot zależy tylko od dobrej woli posiadacza konta na ktore wpłynęła kaska. Ten problem dotyczył akurat mojego klienta ale martwiłem się razem z nim bo 10 000 mogło kogoś uszczęśliwić. Na szczęście przelew wrocił bo tego konta nie było poprostu ale w innym wypadku posiadacz ma obowiązek zwrócić ale jak nie będzie miał dobrej woli to pozostaje sprawa w sądzie. Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 23.11.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 przed chwilą miałem 101 posta doznałem szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 23.11.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Paweł_ GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.11.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Witajcie po dłuuugiej przerwie... Pozdrawiam Pawła_ po sąsiedzku... Mijam Twoja firmę prawie codziennie..zastanawiałam sie,co to za new's... Gratulki FORUMOWICZU Z bankami to juz tak jest..Trybiki w maszynie zatwierdzane enterem.. Ktos sie kiedys negatywnie wypowiadał na temat banku GE..Również sie dołaczam..Wyglądało rózowo.. Mam pytanko: Jak Wam poszedł odbiór budowlany?? Czy są jakies pułapki?? Mam juz komplet dokumentów,lada chwila chcę złozyc..Czy czepiają sie do czegos,czy to zwykła formalność?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.11.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Cześć Wszystkim,Lalka- strasznie dawno Cię nie było- ale widać pracowicie bo zmienił sie podpis - czyli poddasze już wykonane- GRATULACJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 23.11.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Lalka e tam news stara branża jak swiat :> nie mylić z .... no wiecie czym. Tylko inaczej ubrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.11.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Witaj Bikosa.. Poddasze stoi..Wiatr go nie ruszył Tylko środeczek bardzo kuleje Pieniązków brak A jak tam u Ciebie?? wprowadzacie sie na swięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.11.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Paweł_ new's ,bo po oczkach daje Niesposób nie zauwazyc.. Muszę wstąpic kiedys po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.11.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Paweł_ - gratulacje lalka - witaj dawno cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts