Paweł_ 24.11.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Delf e tam odrazu sie Jolly wkurzy ona nie jest z tych Ona rodem z Bukowego jak widze większość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.11.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 no to się Pawle_ pomyliłeś.... rodem niby z Bukowego, ale to było dawno i nieprawda, teraz ze mnie wiochmenka całą gębą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 24.11.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Jolly ja poprostu omijam korki do Lubczyny samochodem tam wyciągam amfibię i śmigam na nabrzeże w skolwinie a z tamtąd z buta jakieś 10 km i jestem na miejscu ( sniadanie jem wieczorem bo rano nie ma czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.11.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 to czemu wcześniej nie mówiłeś, ja codziennie z mojej wiochy dziecko wożę na Bukowe do przedszkole i z powrotem do Klinisk do pracy, mógłbyś służyć pomocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 24.11.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Ale tylko w jedną stronę i to nie o tej porze chyba ze wyslesz dziecko do przedszkola nocnego hmm jak sie to nazywa ??pogotowie opiekuńcze?? to wtedy na rano ci Go przywioze. Oczywiście jak mi nic nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.11.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 jesteś okropny.... kiedy zaczynasz w koncu swoją budowe? jak zaczniesz, to gwarantuje, że nie bedziesz juz tak wesoły... i beztroski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Właśnie Jolly, chyba trafiłaś w sedno, Paweł_ taki luźny, bo jeszcze nie buduje, ale jak już zacznie, to MY damy mu wycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 24.11.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Nie strasz mnie bo ja zawsze jestem wesoły a czy beztroski trudne pytanie Kiedy zaczynam ?? to jeszcze trudniejsze ale powiedzialem sobie ze dopiero jak się uzbierają fundusze na stan surowy zamknięty, nie chce popełnic błędu moich znajomych którzy utknęłi finansowo przed dachem. Nie wiem czy dobrze myśle ale mieszkać mam gdzie więc nie chce tak zaryzykowac jak moja obecna sąsiadka która teraz mieszka u znajomych bo troszke się przeliczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 24.11.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Delf ty też w zmowie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.11.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 No to na pewno teraz Pawlowi mina zrzedła ...... dostał szczęko-opadu.... , tak jak ja na widok domu - rezydencji Księgowej! no to mamy Go z głowy... kto następny?????? Miśki - dajcie znać, czy dojechałyście - taka wichura!!!! martwię się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Jaka zmowa! Wspólny, kobiecy sposób myślenia A na swoją najbliższą sąsiadkę zawsze możesz liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 24.11.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Właśnie widze jak mogę liczyć A ja rezydencji Księgowej nie widziałem gdzie ją można zobaczyć?? Poproszę o podpowiedż czy są jeszce jakieś inne warunki o które trzeba złożyć niz te zabudowy bo ktoś mnie tu straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 24.11.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Niestety, Księgowa tak ukrywała to cudo, że tylko Ci co na spotkaniu byli mogli je obejrzeć. Co do innych warunków.... tylko zabudowy i warunki przyłączeniowe w energetyce.... o innych nie słyszałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.11.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Paweł O warunki występujesz na ziemię rolną. Z tego co wiem jak masz budowlankę to potrzebujesz wypis i wyrys z planu. Przynajmniej tak jest mojej gminie. No i oczywiście potrzebujesz warunki przyłączy od poszczególnych dostawców mediów. Rezydencja księgowej krążyła na spotkaniu w postaci fotografii powodując lekki szok u oglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 24.11.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Witam Wszystkich U nas w pracy też nie ma "ciepełka". Chyba ta sama rura pękła co u Bodekka. Dalej siedzę w domu i leczę bakterię, ale połączyłam przyjemne z pożytecznym i ... Podaję moje wyniki 197 - uszek wigilijnych 130 - pierogów z kapusta i grzybami. Wszystko zamrożone czeka do 24 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Uuuuuuuu, chyle czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Olka: wszystkie zdjecia do mnie nie doszly.. dotarla tylko druga paczkaponow pierwszą..pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 24.11.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Maksiu Dostałam zwrot na skrzynkę. Przeslę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 24.11.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Pilne!!!!! Macie może namiary na w miarę taniego i do tego dobrego w swojej dziedzinie "fachowca" do płyt rygispowych? Chodzi o wykończenie poddasza, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.11.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Moi dobrze robili, ale mieli jedną słabość - byli złodziejami i oszustami Poza tym, z innej beczki, uważaj na tych tanich, czasami kończy się to na dopłacaniu kilku poprawiaczom. Czasami lepiej zapłacić drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts