Didi 25.11.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Hmmmmm! Chyba wybiorę się na zakupy......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.11.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 maro74 - witaj najprościej objechać samochodem interesującą okolicę i szukać ogłoszeń lub pytać, pytać, pytać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Didi - frustrujesz mnie, ja jak wypije butelkę czerwonego wytrawnego na drugi dzień mam kaca....nie tylko moralnego i wcale nie czuję się lżejsza tylko odwrotnie i najgorsze dla kobiety, kiedy ma frustrację, nie mogę pójść na zakupy, bo kasy brak... pieniądze przeznaczone na fryzjera oddałam ... w dobre ręce, ale za to jak tylko dostanę kask - nie będę straszyła swoją fryzurą!!!! ....mam doła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 mam pytanko z innej beczki: czy może mi ktoś podesłać program: SKYPE, bo ten co dostałam wczoraj nie może mi się wgrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.11.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 a co to za program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Bodekku - wyjąłeś mi to z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jollypocieszę Cię! ja już domek wybudowałam, więc mam kaskę na zakupy i fryzjera. Tak więc kobieto, trzymaj póki co kasę na budowę twardą ręką, wybuduj dom, a potem .........na zakupy!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 jest to program do rozmowy głosowej przez kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.11.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 spóźniłem się też to przed chwilą znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 25.11.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Witajcie Didi, proponuje wejść na strone http://www.skype.com i ściągnąć go sobie. co prawda to 10MB ale dasz rade w tym czasie otwórz następną butelke czerwonego wina, chociaż... tak z rana to chyba lepiej nie zaczynać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.11.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jakby ktoś miał ten program to proszę mi go przesłać na pywatnego maila, bo ja już znikam.PA (najpierw pojadę na fitness ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.11.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Witajcie... tak mnie straszyliście tymi dachowkami ze az sam pojechalem do siebie na budowe sprawdzić, na szczescie wszystko w nalezytym porządku, wszystkie dachowki na swoich miejscachpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Witajcie, u mnie taki zapierdziel (przepraszam z góry za słownictwo, ale żadne inne słowo tego nie odda), że za chwilę wybuchnę; wszytsko na raz się dzieje, ekipa odmawia pracy, "fachowcy" robią więcej zniszczeń, niż pożytku, trzeba zorganizować przewóz szyb z Kielc i zrobić to tak, żeby dojechały całe, teść musi iść do szpitala, a mąż wyjeżdża I nie będzie go na Święta Dołączam się do doła Jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 25.11.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 tylu samotnych na święta to może forumowa Wigilia przecież my jak rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 25.11.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Witam czwartkowo !! Osoby zainteresowane pompami ciepła proszę o informację na priv. Podam dokładne namiary . Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.11.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 maro74 - witaj najprościej objechać samochodem interesującą okolicę i szukać ogłoszeń lub pytać, pytać, pytać .... Jeżdzę i czytam tylko teraz narazie z czasem u mnie krucho żeby objeżdzać okolicę więc pomyślałem że może ktoś na forum coś słyszał. W dalszym ciągu każde info mile widzine Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 25.11.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Witajcie TO znowu ja - nie mam kiedy leżeć w łóżku Ciągle coś Nawet pochorować nie mogę jolly ja z Arkiem wybieramy się na Andrzejki do takiego fajnego lokalu "karczma Rzym" na Warszewie. Spotykamy się tam czasami ze znajomymi. Szykuje się duża imprezka około 20 osób. A w sobote idziemy na parapetówę Za to na Sylwestra siedzimy w domu ale zrobimy Kinder Bal dla maluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.11.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 maro74 - prośba przyjęta Olka - ty to tylko o chorobach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 25.11.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Maksiu Kurcze nie mam czasu wysłać zdjęć Przepraszam Może dzisiaj Arek to pchnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 25.11.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 bodekku Jak to o chorobach Ja tylko o imprezach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts