bodekku 25.11.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Olka - żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Pomóżcie mi, jak wysyłać darmowe smsy za granicę na zagraniczny telefon komórkowy? bo niedługo zbankrutuję i będę dopiero doła miała jak rachunek telefoniczny zobaczę!!! błagam wspomóżcie samotną... zdołowaną.... Pawel66 - jeszcze trochę cierpliwości - liczą i liczą i niedługo dam znać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Paweł66 dzięki i jeszcze poszło pitanko na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jolly, dokładnie wiem, co czujesz, do mnie ostatnio przyszedł rachunek 4-ro cyfrowy Wejdź na stronę Ery (no tak, tylko nie wiem, czy masz Erę, czy inny) i tam masz bramkę SMS, po zalogowaniu się masz 10 darmowych smsów dziennie. Także zagranicę (korzystamy z siostrą). Jeśli masz inny system, to nie wiem, ale poiwinnombyć podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Delf - niestety mam w Idei i w Plusie i tam jak trza wpisać numer to można zacząć tylko od 5.... lub od 6.... a zagraniczny numer się nie mieści !!!! POMOCY JA MUSZE PISAC BO MOJ DOŁ SIą POGLEBI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Chcesz wysyłać na zagraniczny numer stacjonarny? Bo komórkowy powinien się mieścić. Wydawało mi się, że w Plusie też jest darmowa bramka, może wystarczy się zalogować (wymyślić jakieś hasło i podać numer komórkowy swój). A 6 to lepiej niż 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Aaa, właśnie doczytałam DOKŁADNIE twój post. Chodzi nie o ilość smsów, a on początkową cyfrę, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 tak, bo zagraniczny komórkowy jest z 00 itd więc nie mieści się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 A nie wystarczy wpisać "+" zamiast 00, spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 nie da rady, w idei bo u nas tylko 9 cyfr, a w plusie już mam tylko do wybrania któryś z 601 lub 603 itd, a ja muszę wpisać 00 lub + i 10 cyfr innego zagranicznego operatora, gdzie to mogę zrobić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.11.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 jolly: a nie bylo by prościej poszukać strony internetowej tamtego operatora do ktorego chcesz wysłać sms'y??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 prościej, tylko nie umiem go znaleźć i nie znam ich języka!!!! bo gdyby to był niemiecki lub angielski to ok!!! a to niestety dziwaczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jolly, Maksiu może mieć rację, spróbuj znaleźć stronę tego operatora zagranicznego i na zasadzie takiej , jak u nas może będzie możliwość wysłania sms-a. Swoja drogą tym razem Era górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.11.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 jolly: wyslij mi na priv'a przykładowy numer telefonu.. zobacze co sie da zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jeśli to norweski, to może poproś Miśki o pomoc w tłumaczeniu, ale tu nie trzeba znać języka. Znajdź tego operatora i spróbuj na chybił trafił znaleźć okienko do wpisania wiadomości - podejrzewam, że schemat będzie zbliżony do Ery lub Plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.11.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 nie norweski, ale blisko...gdyby to był norweski to dawno bym poprosiła Miśki - dzięki Delf - próbuję dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 witam wszystkich...... Maro witaj......ja tez nie pomoge to nie moje okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jolly wczoraj byłam w poznanskiej Ikei - zawiodłam sie ...ogólny badziew...kupiłam pare kubków...kieliszków.....i pare iinych dupereli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Kochana grupo czy pojawiał sie tutaj jakis tam KLAUS ???? ( nie mylic ze swietym) cos mi sie wydaje ze poprzedni przyjaciel przeobraził sie teraz w klausa.....no i na priv pisze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.11.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Cześć Teska, Też byłam w IKEI, ale w sobotę, trafiając tym samym na Urodziny IKEI, co tam się działo! Okres przedświąteczny w szczecińskim Geanie, to przy tym betka Po raz pierwszy miałam ochotę wejść i wyjść od razu, no ale jak się już z dwójką dzieci jechało 3.5 godziny, to trzeba zostać Asortyment jak zwykle, chociaż na dziale dziecięcym faktycznie puchy. Udało nam się jedynie kupić stół w urodzinowej promocji przeceniony o 100 zł do 30 zł - jedyna pociecha. Nawet nie miałam czasu prozglądać się za resztą. Następnym razem pojedziemy w poniedziałek rano i bez dzieci! Co do przyjaciela, Klausa nie było, ale to nie znaczy, że nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts