Paweł_ 27.11.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Teska juz probowałem ale dla mie srednio mimo ze cynamon uwielbiam a pepsi wyczuwam na kilometr . Dla smakoszy jest Coca Cola vianiliowa, tylko w Polsce jest oczywiście niedostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.11.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Dziewczyny, a z czym mozna zrobic uszka na wigilie, jak tu nie ma kapusty kiszonej? Z samymi grzybkmi to chyba nie bardzo.. Olka, to pytanie przede wszystkim do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.11.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Cześć, wpadłam na chwilkę, żeby przede wszystkim podziękować Tesce za namiar na Pana budowlańca. Sprawdza się znakomicie, mój mąż jest zachwycony! Szkoda,że takich Panów jest wciąż za mało. Znowu cieszę się, że buduję dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.11.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Miśki- uszka do barszczyku robi sie jak najbardziej z samych grzybków- przynajmnije u mnie w domku. Jeżeli chcesz to mogę sendnąć na priv przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.11.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Bikosa, bede wdzieczna Jaka pogoda w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.11.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Pozdrawiam grupe szczecinska. Agnieszka1 - dziekuje za wspanialy namiar na architekta. P Mariola jest swieta, slucha i zapisuje. Kombinuje jak zrobic aby sie dalo zrobic '' Maro74 - nie pisalam, bo codziennie przerzucam cegly na budowie (bedzie juz chyba 2 tysiace). Probowalam sie dowiedziec czyje to dzialki, ale co czlowiek to inna wersja, a wlascicieli nie ma, bo jeszcze tam nie mieszkaja. Na Malej Trzebiezy - kolo nadlesnictwa juz nie polecam. Okazalo sie, ze byla woda (laki) i nie mozna budowac podpiwniczenia i trzeba wzmacniac fundamenty. Jesli bywasz w Policach codziennie to przejrzyj mapy plany zagospodarowania. Moze oni cos maja. Tanowa nie polecam. Problemy z planem zagospodarowania i z torfem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.11.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Agniesia Czy p. Mariola jest z Polic? Bo jak tak to ja też do Niej trafiłam dzięki koleżance z forum i jestem zadowolona chociaż spotkałyśmy się dopiero jeden raz. Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu idziemy już ustalać konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.11.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Tak, tak, to pani Mariola Z. Szkoda tylko ze nie grzeja na parterze Ostatnio siedzielismy 5 godzin PIEC GODZIN. Wiekszosc spraw omowiona, zostalo jeszcze kilka 'drobiazgow'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.11.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Cześć Agniesia. Dzięki że robiłaś rozeznanie w tych działkach. Trochę mnie zmartwiłaś z tym Tanowem , choć muszę przyznać że kumpel z pracy też coś przebąkiwał że są kłopoty z planem tylko o co chodzi z tym torfem ?. Chyba skorzystam z Twojej rady i podskoczę do Gminy obejrzeć jakieś plany i mapki i zasięgnąć języka co z tym tanowem. p.s. Też już bym chciał u siebie na budowie cegiełki przerzucać, ale kiedy to nastąpi narazie nieznajet. Pozdrowienia dla Grupy Szczecińskiej w ten mglisty poniedziałkowy ranek. I znowu tydzień z cholernymi papierzyskami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.11.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 witajcie poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 witajcie.. brrr mgła jak diabli... w dodatku trzeba jeszcze po ciemku do pracy.... no nic.. pomarudziłem troche.. a teraz do pracy sie zabieramm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Ja również witam nowotygodniowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.11.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 ja też się melduję!! WITAM WAS WSZYSTKICH W ADWENCIE!!! jak tam Andrzejki??? Miśki - wyluzowałam? z czym??? depra nadal jest...ale życie toczy się dalej - zawaliłam Cię na privie - sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 hmm....OTWIERAC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 delf to się cieszę,ze nie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Agniesia Powiadasz pięć godzin . Nas to czeka pod koniec tego tygodnia. Jak spotkalismy się pierwszy raz to też siedzieliśmy ponad dwie godziny. Gdyby nie późna pora to pewnie byśmy mogli jeszcze trochę pogadać. A tak wogóle to witam i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 29.11.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Pozdrawiam grupę szanowną !!! Odwiedzam Was tu od czasu do czasu.Jestem na etapie kolędowania pomiędzy urzędami.Kupiliśmy projekt (trochę inny - czytaj: tańszy dach)Mamy mapki, warunki, architekta, wystąpiliśmy o przyłącza, jedne zezwolenia już mamy innych jeszcze nieale wszystko idzie sprawnie i do porzodu.Wybraliśmy już wykonawców.Idę jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.11.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Gosiunia Bardzo się cieszę, widzę że jesteśmy na takim samym etapie. Tak trzymaj, idź jak burza bo wiosna już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Gosiunia, Monka coś mi się zdaje, że te ostatnie wichury to przez Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts