monka 29.11.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Didi Myślę że na wiosnę to się dopiero będzie działo, trzeba będzie uważać na dachówki teraz to tylko rozgrzewka przed sezonem budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 29.11.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witam wszystkich poniedziałkowo i życzę udanego początku tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 29.11.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witam wszystkich poniedziałkowo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 29.11.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 niestety Druida Wyżuciło !! Jest teraz już na roboczo i myślę że tak juz zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_aneta 29.11.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 witamy wszystkich jakis czas temu nawet pare postow udalo nam sie napisac no ale najwyzszy czas na konkrety. papierologia idzie do przodu i jestesmy w trakcie realizacji projektu a budowac bedziemy z zapalek. teraz stoimy przed decyzja piwnica czy nie. ile nas to moze kosztowac ? moze macie jakies namiary na firmy ktore wykonalyby nam wykop postawily sciany w piwnicy i fundament tak zeby wszystko bylo gotowe i tylko postawic na tym bale ? wypadaloby podzwonic tu i tam i popytac o ceny. dom bedzie mial wymiary 9x10m i na calej jego powierzchni chcielibysmy piwnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 29.11.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Zapraszam do oglądnięcia naszego projektu.Link w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.11.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witajcie, Marynka kolejny latający stwór prosto z bajki - mam nadzieję, że o równie cnotliwym i szlachetnym charakterze, jak Nasza Bikosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 29.11.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witam wszystkich! jolly,nie ma problemu, looknij na prv. maro74,ja mam dzialke w Tanowie. U mnie akurat torfu nie ma (ale glebe mam wymarzona na ogrod) - ale z pewnoscia trzeba uwazac i dokladnie sprawdzac. Za to jest problem z planem. Po prostu go nie ma, jest w fazie projektowej - w styczniu bedzie wylozony w gminie do obejrzenia, a zatwierdzony ma byc kolo lata 2005. Wiec jesli ci sie spieszy z budowa, to Tanowo odpada, bo nie wydaja zadnych pozwolen do czasu zatweirdzenia planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 29.11.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 pawel66, fajne spodnie a pod spodem stringi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 29.11.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Delf Szlachetność jak najbardziej , co do cnoty... proponuję zapytać Pawła66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.11.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 wiedziałam, że was ta cnota w oczy zakłuje Mam na myśli bajkową cnotę, no wiecie: "Najmłodszy z braci był cnotliwy i wielkiego serca..." A co ma do tego Paweł66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.11.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witajcie Maro74 - tu na forum przeczytalam kiedys od poczatku cala grupe szczecinska i wyczytalam, ze jakis facet, ktory sprzedawal ziemie rolnicza w Tanowie -mial torf. Zeby nikt nie zobaczyl tego za szybko nawiozl troche ziemi i sprzedawal te dzialeczki nieswiadomym niczego ludziom. No i wiadomo, sprawa wyszla na jaw dopiero po jakims czasie po zalatwieniu papierow, pozwolen, po wbiciu ktorejs tam lopaty. Trzeba po prostu 'gleboko' ogladac. Najlepiej z saperka jezdzic chyba. Plan robila jakas firma z Poznania, poterm byly problemy i firma chciala jeszcze jakas kwote i Police zamiast sie dogadac zrezygnowaly z tej firmy. Dlatego tak dlugo trwa, ze teraz robi plan zagosp inna firma od poczatku, no ale do czerwca 2005 r maja skonczyc. Monka - gdyby nie pozna pora (polnoc) to tez jeszcze bysmy ustalali Na Zalewie sztormy, wieje na mojej dzialeczce tak, ze nawet niosac cegly zbaczalam z kursu. Musielismy przerwac, bo pada, mokre lachy na plecach poprzyklejane, no ale sami chcielismy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 29.11.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Marynka, jestes lepsza polowa pawla66 ? na nastepne spotkanie zapraszamy wspolnie z malzonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 29.11.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Delf Myślałam, że Paweł66 wygadał się na spotkaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 29.11.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Miśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.11.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Marynka, no coś tam bąkał, ale nic o cnocie swojej żony To chyba dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 witam wszystkich...... cisza cos taka jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 29.11.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Chyba tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.11.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witam wszystkich! jolly, nie ma problemu, looknij na prv. maro74, ja mam dzialke w Tanowie. U mnie akurat torfu nie ma (ale glebe mam wymarzona na ogrod) - ale z pewnoscia trzeba uwazac i dokladnie sprawdzac. Za to jest problem z planem. Po prostu go nie ma, jest w fazie projektowej - w styczniu bedzie wylozony w gminie do obejrzenia, a zatwierdzony ma byc kolo lata 2005. Wiec jesli ci sie spieszy z budowa, to Tanowo odpada, bo nie wydaja zadnych pozwolen do czasu zatweirdzenia planu. Mogła byś podać którym miejscu masz działkę i czy jest tam coś do kupienia (macie tam jakieś media, lub możliwość uzbrojenia)?. Ja narazie chcę kupić trochę tej wymarzonej ziemi a budowę to planuję rozpocząć gdzieś tak za dwa lata. W tym czasie mógłbym spokojnie załatwiać urzędową papierologię itp. bzdury związane z rozpooczęciem budowy. p.s. Zasrane urzędasy z tego co się nie mylę to powinni taki plan uchwalić już dawno chyba jakiś tam termin ustawoy było czy coś takiego. Czy nie jest tak że jak już jakaś chałupa obok stoi to mogą wydać WZ i pozwolenie na budowę.?. Jak teraz sobie tak pomyślę to jeden gościu co ma działkę do sprzedaży w Tanowie tylko miejsce kijowe zapewniał że nie będzie problemów z pozwoleniami itp. bo działke kupił z gminy i ma tam różne kwity i papiery. Chyba mi kit wciskał co ty na to?. Pozdrawiam Marcin GG 4733984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Maro dowiedz sie w starostwie lub gminie i bedziesz wiedział....tak mysle lepiej u zródła sie dowiedziec konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts