delf 01.12.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Cześć, troszkę sentymentalnie się zrobiło Widzę, że będzie nas troszkę więcej samotnych na Święta - dołączam do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Witajcie! A ja uwielbiam przyozdobione na święta domy. Griswoldowie (to fonetycznie, bo nie wiem jak się pisze) to lekka przesada, ale jest taki domek na ul. Mącznej (Teska pewnie wiesz który) on mi się zawsze bardzo podobał jek jest ozdobiony. My zaczynamy w sobotę stroić dom z zewnątrz. Już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.12.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 ja też się nie mogę doczekać...aż przystroisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.12.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Hej, pytanie do nowomieszkających- czy też mieliście lekko olewczy stosunek do mieszkanka gdy na widoku nowy domek?? Jakos nie mogę wykrzesać z siebie zaangażowania w "robienie nastroju". Oczywiście coś tam robię ale bez przekonania. W myślach już planuję jak to będzie za rok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.12.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 no ten domek na mącznej, raczej na pszennej to naprawdę robi co roku wrażenie!!! niby dużo ale tak delikatnie jakoś!!! a ja się przyznam, że moje lampeczki to od tamtego roku wiszą i hihihi nie muszę teraz ich zawieszać... działają na pewno, bo czasami latem się przydały, jak imprezka dłużej na dworze trwała, to podświetlała nam szklaneczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Bikosawłaśnie dokładnie taki stosunek miałam do mieszkanka, gdy na widoku był już domek.Pamiętam, że nawet firanek nie chciało mi się zmieniać (a ja lubię mieć co jakiś czas nowe firanki) nie mówiąc już o umyciu okien np. Totalne zlewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.12.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Oj tak, tak - taki "olewczy stosunek" sygnalizowałam już kilkanaście stron temu. I ciągle nie zmieniłam tego stosunku A do tego jeszcze nie ma z kim dzielić ciężarów i radości przedświątecznych przygotowań; gdyby nie dzieci, to chyba nawet choinki bym nie kupowała A i jeszcze chciałam zauważyć, że Jolly dobrze zauważyła, że Święta Świetami, ale takie rekolekcje to każdemu się przydadzą, żeby się całkowicie specom od marketingu nie dać uwieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 didi nie wiem który to domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 delf to witaj w gronie samotników jak tam fachowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 bikosa fakt...olewanko u mnie było na całego....posunęłam sie do tego ze sprzatałam tylko to co trzeba było sprzatnąć...... wiec widzisz nie odbiegasz od normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Jolly buziaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.12.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Teska nadal świetny niesamowicie samodzileny i myślący!!, ale ucieka mi na tydzień O którym domku mówicie? Podajcie jakies namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 delf to sie cieszę ze nie ma problemów z nim.....wiedziałam ze nie bedzie ,ale jednak nie do konca mozna napewno wiedziec.a co teraz robi u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Oj dziewczyny! To domek (jak to Jolly mnie poprawiła) na Pszennej, jakby jechać od Selgrosa to za skrzyżowaniem na szpital, po lewej stronie dwa-trzy domy przed drewutnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 01.12.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Witam szanowna grupke! Jade dzisiaj kupic lampki zewnetrzne na domek U nas w kazdym domku w oknach juz od jakiegos tygodnia stoja swieczniki. Wieczorem mam cuowny widok na wzgorze rozswietlone okienkami.. a co to bedzie przed swietami? Norwegowie lubia ozdabiac swoje domy, choinki w ogrodkach. Zreszta nawet same domy sa kolorowe (pomalowane na bialo, zolto, niebiesko, a nawet ciemno-czerwono) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 didi hmm...nie wiedziałam bo nie jezdziłam tamtą drogą do siebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 No właśnie co do światełek, to tym co lubią na święta przyozdabiać domy, przypominam o zainstalowaniu gniazd zewnętrznych, żeby było potem do czego te lampki podłączyć. My takowych na domku mamy cztery podwójne, plus do tego gniazda wychodzące z ziemi przy choince, przy oczku wodnym itp.Miśki świecznik adwentowy też u nas stoi - obowiązkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.12.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 To mnei pocieszyliście- bo już myślałam, że co ze mną nie tak. Miśki- a może bys tak parę fotek zrobiła tych domków ustrojonych i nam pokzała w ramach zaznajamiania się Forum ze Światem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 miski ja tez mam jedno okienko przyozdobione.......namalowane farbami do szkła buty mikołaja w drugim wisi skandynawska gwiadeczka...daje miluskie rozproszone swiatło... no i swieczniki drewniane w oknie to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.12.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Teska wszystko!! kończy obróbkę okien GK, maluje, wylewa beton, szpachluje, robi w drewnie; a no właśnie zapomniałam pochwalić się już mam domek całkowicie zamknięty, nawet to moje okno w sypialni! Didi muszę sobie pooglądać Miśki wiem, wiem, lubię te skandynawskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts