Miśki 01.12.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Didi, wiesz, nasi panowie, jak dzieci - lubia dostawac prezenty (im mniej praktyczne, tym lepiej ) moze slodkosci, a moze jakas bielizna dla ciebie - wieczorkiem cie w to ubierze, potem rozbierze i dopiero bedzie mial prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.12.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.12.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Didi, wiesz, nasi panowie, jak dzieci - lubia dostawac prezenty (im mniej praktyczne, tym lepiej ) No właśnie, bo co ciekawego może być w młocie kująco-wiercącym? A mój cieszył się, jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 01.12.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 delf, byle zabawka dostosowana byla do wieku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 delf: nie wiesz co jest takiego młocie kująco-wiercącym??? no to wcale sie nie dziwie ze macie takie problemy z prezentami dla swoich facetow... przeciez taki mlot to miód na dusze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 01.12.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Witajcie jestem w pracy ale chociaż będę mogła z Wami sobie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 01.12.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Uwielbiam święta Bożego Narodzenia może nie od strony religijnej, a tej komercyjnej Jestem uzależniona od bajerków swiątecznych, choinki, prezentów itd. http://www.choinka.wiersze.pl/images/choinka.gif http://www.choinka.wiersze.pl/images/prezenty.gif http://www.choinka.wiersze.pl/images/mikolaj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 01.12.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 co do prezentów to mój Arek na pewno by chciał coś z : - zegarek - bajerki do komputera - perfumy - coś z Media Markt - jakiegos ciucha - dobrego łiskacza - i wiele innych .... Pomysł na prezent dla najbliższych mam tylko ... gdzie na to kasa ? A domek nasz postaramy się udekorować, lubię dużo ozdóbek OK dosyć pisania lece pomieszkać papa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.12.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 witajcie ponownie! nie można was na chwilę zostawić bo potem ciężko wszystko doczytać ale w związku ze świętami mam pytanko??? jak rozwiązaliście wyprowadzenie prądu na zewnątrz? może oświetlenie w podbitce, dodatkowe gniazdka na ozdoby świąteczne itp. please o rady bo elektryk ostrzy sobie już śrubokręt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.12.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Olka - łyskacz jest zawsze pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.12.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 i jeszcze jedno pytanko potrzebuję kogoś - najlepiej fachowca od wentylacji mechanicznej nawiewno-wywiewnej z rekuperatorem - pilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 no nie.....Miski ale Ty masz myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.12.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Bodekku u mnie prąd na zewnątrz jest w ścianie budynku (1 od frontu i 2 na tarasie), kabelek przechodzi z domu na wylot i tam jest gniazdko. Należy do normalnego obwodu domowego. Myślę, że w podbitce robi sie tak samo, prowadzisz kabel i siuuup robisz na końcu gniazdko. Mozna jeszcz ten kabel na zewnątrz poprowadzić z domu w ziemi i zrobić takie gniazdka na słupku, na środku klombu na przykład - tak ma Didi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 01.12.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Jak miło - pamiętacie (tu otarłam łezkę wzruszenia). Ależ rozgadane towarzystwo no nooo. A bez netu jest twórczo - więcej się robi dla domu, gada z sobą i rodziną. Zaniedbuje się co prawda stronkę www i szanownych forumowiczów - ale dzięki temu poddasze pomalowane, ogrzewanie zamontowane i czas na podłogi. Do zobaczenia Prawie nieuzalezniona Joaśka Jaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 01.12.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Puk, puk Jest tu kto? ????? śpicie? Joasiu witaj po przerwie. Masz rację strasznie sie ostatnio rozgadaliśmy Do jutra Dobranoc http://obrazki.babiniec.pl/Pogoda/ksi%C4%99%C5%BCyc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 02.12.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Witam wszystkich czwartkowo !! Dzis jestem pierwszy - pozdrawiam całą grupę . Cały czas z Marynką oczekujemy na warunki !! - a może gmina na zrobi prezeńcik na Mikołaja i wręczy swoje wypociny . Oj czekam na tego Mikołaja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.12.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 witam czwartkowo! delf - dzięki za odpowiedź, ja już drogę skończyłem; poszło 14 wywrotek ale jeżdżę suchą oponą możesz brać jak chcesz Joasiu - nie płacz tylko wróć do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 02.12.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Witajcie w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.12.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Witajcie! Bodekkuoświetlenie mam dokładnie tak zrobione jak mówi Delf dziura na wylot i tam idzie kabel. Jeśli chodzi o oświetlenie ogrodu i zasilanie oczka wodnego i innych choinek to włącznik mam zrobiony w domku. Nie muszę wychodzić z domu, aby włączyć zewnętrzną choinkę, albo podświetlić mostek. Super sprawa polecam. MaksiuMój małżonek gdy mu powiedziałam o czym Ty marzysz, powiedział (tu cytuję): oooooooooooooooo! i się rozmarzył. Czyżby też tego pragnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.12.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Didi - też tak kombinuję ale zapytać zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts