jolly 03.12.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witam i ja, niestety jest szef.... no właśnie z tym Mikołajem!!! 06.12 to także moje urodziny, niestety wszyscy o tym zapominają zajęci Mikołajem.... a to właśnie mnie Mikołaj mamusi w prezencie przyniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.12.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 P.S. liczę, że Wy nie zapomnicie i w tym roku jak nigdy będę miała duuuuuuuużo życzeń!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.12.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Cześć, właśnie wróciłam z Mikołajkowych zakupów No bo ktoś musi za tego biednego Mikołaja woreczki nosić A mogłam się uczyć Jolly siuuuper! ja lubię takie fajne daty urodzin, no a już dziecko pod poduszkę, to w ogóle klasyka gatunku Jakbym zapomniała, to już teraz życzę wszystkiego, co sobie wymarzysz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.12.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Dzięki Delf - ślicznie to ujęłaś... szkoda, że KASKU nie dostanę, byłby to miły prezent urodzinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 03.12.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witam wszystkich! Ja juz po pracy, czyli lykendzic sie zaczal.. Jolly, wreszcie sie odezwalas, robaczku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.12.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 nie chciałam się narzucać, ale w duchu czekałam aż za mną zatęsknisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 03.12.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 jolly, no wiesz co babo jedna , jak moglabys mi sie znudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 03.12.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Witam Chyba już nikogo nie ma No to przedstawiam Wam naszego kotka "Maciusia" http://foto.onet.pl/upload/28/55/_378214_n.jpg Miłego łikendu papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Olka Maciuś jest piękny.......i jak sie sprawuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 witam wszystkich.......ciekawe czy ktos sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 04.12.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 ciekawe kto Witam po krótkiej nieobecności Zaraz poczytam co naklikaliscie przez pare dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.12.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Witajcie sobotnio, popsuł mi się komputer w domu i co najwyżej mogę w pracy, w tak zwanym przelocie, trochę poklikać. Czupurek, Ty żyjesz??? No, wreszcie się odezwałaś, bo już myślałam, że Cię wilcy w tych twoich Dołujach zjedli! Joasia Jasia: Witaj pramatko znów w naszych pieleszach! No, to i dla mnie właśnie zaczął się weekend. Lecę kupować prezent dla mojego Ukochanego, reszta już obkupiona. Może jakaś seksowna koszula? A wieczorkiem idę na rodzinną Barbórkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 04.12.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Witam sobotnio i Barbórkowo Mam mnóstwo pracy więc zmykam, pa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 04.12.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Witam wszystkich sobotnio. Znowu samotny wieczor przede mna (jutrzejszy dzien zreszta tez ) Mezulek na fuche pojechal.. na prezenty i duza choinke zarabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 witam..... ochłonęłam wiec moge napisac...wczoraj dokładnie parenascie sekund...a nie daj Bóg nie byłoby mnie już... byłam w banku...wyszłam..i za dosłownie parenascie sekund samochód wjechał do banku.......dostawczy bus rozwalił wszystko...zaparkował na wewnetrznej scianie w banku przy bankomacie.... wiecie....nogi sie podemną ugięły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 04.12.2004 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Teska dziewczyno, Opatrznosc nad toba czuwa matko, az mnie zmrozilo, to sie czyta jak film komus sie cos stalo? mam nadzieje, ze nie to byl napad czy wypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Miski wypadek, gówniarz nie miał wogóle prawa jazdy, po drodze staranował słup z oswieltleniem, dwa auta....i wpadł do banku....komus przy bankomacie cos sie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 04.12.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 lojej, to straszne. wsiada za kolko taki bezmyslny idiota i nawet mu nie zaswita w tej pustej mozgownicy, ze moze sie cos zlego wydarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 ech.....teraz dostał nauczke...szkoda tylko ze kosztem innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 04.12.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts