czupurek 06.12.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 a ja mam niechcianego lokatora jeszcze nie wiem co to, ale coś od dwóch dni harcuje (i to, dosłownie) po moim poddaszu i sądząc po odgłosach, jest to, coś większego od myszy dzisiaj zastawiam klatkę-pułapkę i ogłaszam początek polowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko 06.12.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 /ciach/ Przemko - postaram się dzisiaj zadzwonić, mam niestety teraz tyle pracy... W taki dzien powiinas postawic w pracy dobre ciacho i jakies babelki )) Masz szczescie ze ze mna nie pracujesz Ale swoja droga to dobrze ze jest tyle pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 .....to ja nie wiem czy tylko w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.12.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 jolly - dołączam się również wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.12.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Teska co do tego zdarzenia: mój mąż lubi robić różne numery opowiadając mi dziwne rzeczy, że niby się coś wydarzyło. No i opowiedział mi o tym, że samochód wjechał w bank, a ja mu......... nie uwierzyłam, zaczęłam się śmiać z niego, że mnie nie nabierze.........a tu w kronice.......wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 06.12.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Witam Jolly Najlepsze życzenia http://www.najlepsze-zyczenia.pl/4images/data/media/4/16-0-0012.jpg u mnie pod poduszką moze coś jest ale zapomnialem sprawdzić. Za to moj kolega dostał wymarzony prezent od żony choć minę miał niewesołą w sumie to mu się nie dziwie bo wydatki się zwiększą za 9 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 06.12.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Witam wszystkich poniedzialkowo! A specjalne powitanie i najwieksze zyczenia dla ciebie, Jolus!!! Wszystkiego naj, naj, naj, tego co sobie tylko zamarzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 06.12.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Dzisiaj to ja bylam Sw Mikolajem.. Sama nic nie dostalam , widac niegrzeczna bylam Jolly, na prv prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Przemko z tym szampanem i ciachem to niestety, bo w pracy jestem .... sama, no chyba że w domu, ale to też tylko do lusterka.... , więc niestety z tym świętowaniem poczekam na święta i przy okazji urodzinki mojego 23.XII będziemy świętować już raaaaaaazzzzzzzeeeeeemmmmmm!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.12.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Jolly- może jako ostatnia ale też życzę Ci wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 06.12.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Jolly, zobaczysz jak szybko minie ten samotny czas. Jeszcze mala chwilka i Arek bedzie juz w domku (moze troszke spozniony, ale za to jaki prezent!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.12.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 wiem wiem Miśki, to będzie najlepszy prezent... JESZCZE RAZ WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA PAMIEC I ZA ZYCZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 06.12.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Serdeczne życzonka dla jolly. Tak sie składa że gmina Goleniów życzenia rozpoczynała , a mnie przypadł zaszczyt słożyć Tobie jako ostatni. Dla wszystkich Forumowiczów naszej grupy - życzę Duużego i bogatego Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.12.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Jolly,wcale Paweł nie będzie ostatni! Na nowy rok życia samych słonecznych dni, uśmiechu i sukcesów! Naprawili mi komputer, hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.12.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Zapraszamy do podzielenia się Waszymi doswiadczeniami jako grupy - na stronie głównej Forum.Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.12.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 OOOO, Redakcja do nas zawitała-witamy w naszych skromnych progach A z innej beczki-czy ma ktoś godnych polecenia malarzy i kafelkarzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.12.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Witam wtorkowo! Bikosa, wysyłam na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 07.12.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Witam wtorkowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.12.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 również witamłał jakie wyróżnienie - my pierwsipozdrówka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.12.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 no, gdzie nasze praojce i pramatki - oni powinni byli zacząćMaksiuuuuu.....Joasiaaaaaa.....Teskaaaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts