Paweł_ 08.12.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Witam Ja już swoje też dorzuciłem w dniu Szczecina byłem w niedzielę na mojej działeczce i dostałem 2 wiadomości 1 dobra to to że mamy już przy płocie zk3 2 zła to że pokazali się złodzieje rozpletli sobie siatkę i ukradli troszke metalowych elementow Ale co tam, denaturat im pewnie za to zaszkodzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.12.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Witam, Pięknie muszą wyglądać wasze przyozdobione domki. Ja na znak żalu i buntu, że będę sama nic nie przystrajam - no jakieś niezbędne minimum, tak dla dzieci, ale normalnie się obraziłam Poczytajcie, co mój syn wymyślił: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=496818#496818 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 08.12.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 delf mogłaś powiedzieć ze to jest dowcip dla ludzi ktorzy nie wybuchają gwałtownie smiechem bo o mało się nie zkarztusiłem kawą Swoją drogą to ciekawy pomysł na życie ma twoj synek. Asenizacja w cenie. A z innej beczki: masz super przeszklenia nad garażem, z drogi się tak rzuca w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 08.12.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Witam srodkowo! delf, mialabys kolezanke na sumieniu, o malo sie kanapka nie udlawilam - synusia masz niesamowitego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.12.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 witam Was wszystkich!!! Czupurek - gratulki, pewnie jest ich więcej.... Ja jeszcze nic nie przygotowałam, ani nie planuję na razie, brak .....czasu!!! Zobaczcie jak to jest, tam w wątku o grupie szczecińskiej pojawiły się osoby, których tutaj nie widać... a szkoda!!! Miśki - stęskniłaś się już????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.12.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Delf - super pomysł syneczka! niestety ktoś musi tę "gównianą" pracę robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.12.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Hej, delf, wszak w kupie raźniej! czupurek: no, miałaś emocjonującą nockę! Duży kaliber! Oby to był szczur singiel, a nie cała rodzinka. U mnie były na razie tylko mięsożerne myszki w szopce. Kiedyś odkryłam, że gustują w suchej karmie dla psa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 08.12.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Witaj Grupo Czupurek gratulacje. Szkoda tylko, że szczurka zlikwidowaliście przed Wigilią, bo może coś ciekawego by opowiedział Ja strojenie domku zostawiam na ostatni tydzień przed świętami, a teraz skupiłam się na pichceniu. Jak już wcześniej pisałam mam: - ponad 500 pierogów - ponad 50 gołąbków - barszczyk - ciasteczka francuskie Zamrażarka cała już zapchana no i działam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 08.12.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 co do strojenia domku Gdzie kupujecie lub gdzie mają dobre ceny ozdóbek światecznych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 08.12.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Olka :> :> :> jesteśmy w pracy głodni wszyscy a ty tu o pierogach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.12.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Olka ja kupuję w Selgrosie w Realu i wszędzie gdzie się da! Jeśli zobaczę coś ciekawego to....kupuję. Czy nikt nie zauważył, że stałam się Elitą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 08.12.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Paweł coś specjalnie dla Ciebie ... rybka http://www.kulinaria.pl/foto/smism_2_03.jpg smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 08.12.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Didi gratulacje http://www.kwiaty.pl/imgs/1002SZ.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Didi - gratulacje witaj ELITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 maksiu - zmieniłem nazwy mam nadzieję że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.12.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Zaraz sprawdze poczte bodek..no i mineliśmy 14 000 post w naszej grupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 delf - jak tam załatwianie utwardzenia daj jakieś hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.12.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Bodek: to wciaz te same niesmiertelne 3 sztuki.. nie mowi o nazwach ale o zawartosci..wrzucam te 3 zdjecia m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 maksiu - ale na tych zdjęciach widać prawie pokryty dach i styropian na elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.12.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Bodek: zobacz sobie.. wrzucilempzdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts