forum_user 04.08.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Cześć Teska! Ja niestety pracuję i pozdrawiam Cie serdecznie w nowym tygodniu. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ja tez pracuje.... jeszcze poltora tygodnia a pozniej .... 3 tygodnie urlopu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.08.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ja pozdrawiam z domku, na zewnatrz taki upal, ze az strach wychodzic. Milego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 a ja w domciu ciut , i znowu na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.08.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Ale cisza, jak makiem zasiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 wszyscy w ciagu dnia pracują, albo na budowie....oj pusto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluko 06.08.2003 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Bikosa pewnie ze mozesz jest pare nowych spraw.na plus Dzwon na domowy wieczorkiem, natomiast jestem na budowie calutki czas..instalacje ida bardzo sprawnie i musze powiedziec bez demolki tynków.. Miłego dnia Czy to znaczy, że instalujesz po tynkach? i co? możesz polecić ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.08.2003 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Witam w środowy poranek... do urlopu coraz bliżejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Witam wszystkich serdecznie. Wszyscy budują - i dobrze. Teska i ja miałyśmy wczoraj lekkie załamanie nerwowe... cóż... powiem tylko że dzisiaj załamanie miały misie od kotłów - zostali przeczołgani przez szefa. Tak więc Teska - nasza złość została skierowana we właściwą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.08.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Witam wszystkich! Ja też ciężko pracuję, więc nie ma czasu na pogaduchy. Ale u mnie też się buduje i dobrze. Pozdrowionka! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.08.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Też wszystkich pozdrawiam. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.08.2003 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Joasiu oj mieli zmyte łby od szefa...dzisiaj zrobili wsio.....a to przezemnie...bo "doniosłam " szefowi ze jakos rura z gazem jest położona na rurze wodnej Dzisiaj przekopali jak trza, chodzili jak mróweczki...trudno.... ALE JUZ KONIEC INSTALACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.08.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 o tych ich niby zaszpachlowaniach nie bede wspominała...bo musiałabym cosik mocniejszego.... ale jak moja połowa wroci to sobie sami porzadnie zaszpachlujemy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 hmmm...cobysmy na koniec nie spadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 08.08.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Ludzie ratunku!!!!!!Naprawdę pilnie poszukuję ekipy. Wyczerpałam wszystkie znane sobie żródła . I nikt od zaraz nie chce się podjąć. Może zdarzy się cud i ktoś z Was da mi namiary na teraz wolną ekipę . Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 agi: hmm niestety co wiedzialem to juz Ci podałem... nie znam wiecej nikogonapewno jeszcze uda Ci sie kogos znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2003 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 agi....zerknij na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 straszny ukrop....mnie ciachneła osa dwa dni temu...noge mam jak balonik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 przekazuję dla całej naszej szczecinskiej pozdrowienia od Krzyśka forumowego Gadziny z krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 08.08.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Chcialem sie ze wszystkimi przywitac.Teska z Toba szczegolnie. Tak dla identyfikacji Gmina Gryfino Projekt Eliza-Archipelag Walka z gmina o warunki zabudowy...(Teska zna blizej szczegoly) Moze macie jakies namiary na ekipy budowlane.Szybko,sprawnie,moze byc tanio Pozdrawiam,Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts