mariusz r 08.12.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 .................yyyyyyyyyyyyyyyyyyy Ja tak k woli przypomnienia i zapytania zarazem?? Od czasu x-spotkania "Grupy Szczecińskiej" i aukcji na jak najbardziej szczytny cel oczywiście.Nasz przewodniczący vel MAX zapomniał chyba coś o nagrodach,które zostały licytowane.Wygrana w postaci superanckiego kubeczka marki "kubek" skoromnie dodając przypadła mojemu udziałowi i stanowczo acz nieśmiale chcę przypomnieć się drogi kolego.Co się dzieje w tej sprawie???? Przykre,że się zapomina o bractwie budowlanym!!!(Bynajmniej mnie) To równierz źle swiadczy o samej organizacji pamiętnej licytacji,która notabene odbyła się spontanicznie lecz kilka zdań wstępu w tej sprawie na forum zapewne przycziniło by się do lepszego wyniku w zebranych pieniążkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obecnie czuję deliktnie ujmując lekką dozę rozczarowa i proszę drogiego kolegę o sprecyzowanie co się robi w tej sprawie. Jeśli jest to wynik opieszałości Poczty Polskiej to anons ten jest moją retoryką i należy ją traktować w ""(a istniej taka szansa ponieważ osobiście wręczyłem namiary -wizytówka- szanowny Mariuszu -tobie osobiście) Może w tej sprawie coś się pisało na forum ale z racji małej ilości czasu i trudnego dostępu w internetu wnoszę jak na wstepie! pozdrawiam i mam nadzieję uzyskać szybką odpowiedz? może być sms,gdyż nie wiem kiedy teraz pojawie się na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.12.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Drogi Kolego odpowiem Ci krótko i konkretnie... dane wszystkich osób zostały przekazane do redakcj muratora, w poniedzialek po spotkaniu (22 listopada), z prośba o szybkie wysłanie przedmiotów (bo taka była umowa z redakcją). Od tego czasu pytałem wielokrotnie p. Paplińskiego czy kubki i kask zostały wysłane, za kazdym razem slyszalem ze juz za chwileczke, już za momencik. Nawet dzis otrzymalem wiadomosc ze gadzety zostały wysłane, jedyne co moge zrobic w tej sytuacji to notorycznie monitowac redakcje, i przeprosić wszystkich zainteresowanych za opóźnienie. Mam nadzieje że wkrótce kubki i kask dotrą do zainteresowanych i nie bede musiał świecić oczami przed wamipozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 08.12.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Mariusz polecam lekturę TEGO WĄTKU a wiele Twoich wątpliwości zostanie wyjaśnionych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 09.12.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witam w czwartkowy poranek! Mocno niewyspana Marynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.12.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 pozdrawiam i witam czwartkowo! jeszcze tylko dwa dni i weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.12.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Dzieńdoberek, coś pusto tu dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.12.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witajcie! Dziękuję za graulację! (szkoda, że nie ma buźki z mrugającymi rzęsami , bo tu by się przydała) Co do zdjęć domku, to powiem, że wyszły słabo, bo widać tylko śwaitełka. Najlepszy efekt jest jednak w realu. Ale prześlę choć jedno do Maksia, może coś zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 09.12.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witajcie Bodekku Mi też się podoba Twój domek. Jeszcze troszeczkę i będzie gotowy. Świeta Bożego Narodzenia jeszcze w starym domku, ale myślę, że Wielkanoc to już na pewno w nowym. Gratulki i działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.12.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witajcie! no wczoraj gdzieś tak po 17 strona muratora - forum nie działało!!! na szczęście dzisiaj jest ok! DIDI - Twój domek wygląda rewelacyjnie - wiem bo wieczorem codziennie jeżdżę, pięknie po prostu pięknie, romantycznie, nastrojowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.12.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Przepraszamy wszystkich, którzy czekają na gadżety z licytacji. Dział pocztowy ma dużo pracy - realizacja wysyłki w toku. Pozdrawiamy Moderator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 09.12.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Droga Grupo!Może wiecie gdzie można wypożyczyć kontener budowlany (taki do tymczasowego mieszkania) albo tanio odkupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.12.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Witam wszystkich Marynka popytam się o kontener jak coś będę wiedziała dam znać na priva. Widze że ruszcie do przodu. Projekt już wybrany? Jolly to prawda stronka nie dziłała też się wkurzyłam. Czy to przypadkiem nie są jakieś symptomy uzależnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 09.12.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Projekt prawie wybrany Bardziej chodzi mi o to skąd można wypożyczyć taki kontener ponieważ niemal na 100% wybrana jest ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.12.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Marynka bo ciekawość mnie zeżre, na co się zdecydowaliście?Modrzewiowy? czy może coś innego znaleźliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 09.12.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Monka zdecydowani jesteśmy na modrzewiowy, no chyba żeby.... no wiesz , powaliło nas coś na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 09.12.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Monka , czytam że wy już macie projekt. Decyzja ostateczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.12.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Marynka No to bardzo się cieszę, tak myślałam że to Modrzewiowy Nam trochę na działkę nie pasował ale jak wiesz bardzo lubię ten domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 09.12.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Monka,Modrzewiowy nam pasuje prawie idealnie, przeróbki będą naprawdę niewielkie.Wy jak widzę zdecydowaliście się ostatecznie na Konwalię?Przez długi czas był to nasz "nr 1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.12.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Marynka raczej tak, chociaż ja mam pełno wątpliwości. Rezygnujemy tylko z wykuszu i balkonu na elewacji żeby trochę go uprościć. Chcielibyśmy zobaczyć ten dom w realu no i znalazłam kogoś kto buduje pod Wrocławiem, trochę daleko ale chyba się wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 09.12.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Monka, fajnie byłoby gdyby udało się zrobić kilka zdjęć i zasięgnąć języka nt. rzeczywistych kosztów budowy.Daj znać jakie odnisłaś wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts