Gosiunia 10.12.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Jolly nigdy nie jest na tyle źle żeby nie mogło być gorzej !Do codzienności trochę dystansu trzeba mieć.Ten na górze siedzi spokojnie i realizuje swoje planya my sobie sami dokładamy i po tyłku się kopiemy. Tak ostatnio gdzieś zasłyszałam że jak sobie zaplanujeszże za rok to będę to a za dwa lata zrobię tamtoto On sie z tego śmieje a i tak zrobi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.12.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Teska - cześć nad jolly trzeba otworzyć parasol ochronny; ona planuje samookaleczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.12.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Jolly nie łam sie.....mnie tez czasem dopada dół....jak sobie pomysle np...ze kolejne swieta z synem itp....wiec kobieto bierz sie w garsc....no co ty...chcesz na sylwka miec głowe spuchnieta od uderzn w sciane??? hihihi no nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 witam wszystkich tylko trochę was opuścić, a już nasmażycie tyle czytania Didi - gratulki elito i domek pięknie się prezentuje Jolly - hej coś taka zdołowana, uszy do góry wiem, że jest już zima, ale jakby nie patrzeć lekka, więc mam zamiar od przyszłego tygodnia położyć ocieplenie zewn. macie jakieś sugestie co do cen robocizny? pozdrawiam cieplutko w kwestii moich gryzonii - jak narazie ni widu ni słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.12.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Witam Wszystkich Dla smutasa jolly cos na poprawe humoru "jolly błagam uśmiechnij się" http://kurde.pl/gfx/zabusia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.12.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Przepraszam, że sie uśmiechnęłam, bo to było dla Jolly , ale nie wytrzymałam , witajcie, Jollucha, co ty znowu kombinujesz. My som twarde dziewuchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 10.12.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Olka .................długa przerwa .......... mimo wszystko dzięki, super żabka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.12.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Jolly, Jolly nie martw się tak, bo alarm powodziowy trzeba będzie ogłosić. Uśmiechnij się ... troszeczkę http://www.takingthelead.co.uk/YABB/YaBBAttach/smile.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.12.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 jolly a to pomoże?? http://kurde.pl/gfx/ho_ho_ho.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.12.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Ho, ho, ho No, no, no! Ja chcę takiego Mikołaja! Byłam grzeczna .... Uroczo kręci dupką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.12.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Czesc troche mnie nie bylo wystarczy ze 1 dzien cie nie ma a juz nie wiesz o co chodzi i o czym gadka - tyle postow w ciagu dnia przybywa. A mnie nie bylo wiecej niz 1 dzien - synek przybil mi limo , oko spuchniete, sine , trzeba bylo wziac wolne Maggi dupka ten mikolaj moze uroczo kreci, ale dlaczego nie pokazuje co ma z przodu? czyzby juz to jest mniej urocze? Sluchajcie mam prosbe, maz chce stworzyc sobie od lutego nowa dobra ekipe budowlana. Czy moglibyscie polecic specjalistow od roznych prac budowlanych, takich z ktorych byliscie zadowoleni, ktorzy okazali sie dobrymi fachowcami? Bo ja mam wrazenie ze takich jest coraz mniej Zglaszaja sie tacy co chca niedlugo 150zl dniowke a jak cos zrobia to robia to dlugo i bylejak i trzeba poprawiac. A wy macie sprawdzonych , stad moja prosba do was. dzieki z gory, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.12.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Czesc Maggi dupka ten mikolaj moze uroczo kreci, ale dlaczego nie pokazuje co ma z przodu? czyzby juz to jest mniej urocze? Jak to co Mikołaj ma? Pewnie ... worek ... z prezentami? Agnieszka, no niezły numer z tego Twojego synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.12.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Czesc Maggi dupka ten mikolaj moze uroczo kreci, ale dlaczego nie pokazuje co ma z przodu? czyzby juz to jest mniej urocze? Jak to co Mikołaj ma? Pewnie ... worek ... z prezentami? Agnieszka, no niezły numer z tego Twojego synka! Tak, tak worek napewno ma pelen prezentow ( hi hi hi) A moj synek? owszem , owszem - niezly limo tez niezle - pudruje, fluiduje a one nadal widoczne Dobrze ze nie dostalam w nos miedzy oczy - podobno limo wtedy rozchodzi sie na obie strony Hmmmmm zachcialo sie mamie dyskotek z synkiem to ma za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 10.12.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Witam wszystkich w piątek - a szczególnie smutasków naszj grupy...jolly - zawsze może być gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.12.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 otwierać! Tu Mikołaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.12.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 otwierać! Tu Mikołaj! Z workiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.12.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Agnieszka1 ciesz sie, że nie seplenisz! Słyszałam, że jakis mały brzdąc zaatakował śpiąca mamę metalowym budzikiem! Efekt? Brak przednich zębów! U mnie było podobnie, ale skończyło się szybkim obudzeniem i łzami (budzik był plastikowy...ufff). Maggie szukaj tygryska albo żołnirze z kontyngentu Irackiego Zachciało sie wam prezentów - paskudy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.12.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 delf, nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.12.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 No jak to? To będzie Bal Przebierańców!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.12.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 No jak to? To będzie Bal Przebierańców!!! O nie ..... Na takim balu oberwalam wlasnie limo ...... A kto bedzie za mikolaja z workiem przebrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts