Teska 13.12.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Joasiu Łomatko!!!! jak to poznac??? jest preparat na korniki gdzies czytałam na forum chyba...podobno skuteczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.12.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Ogłoszonko słuchajta: znajomi mają choinki...tzn rosna sobie, mozna wybrać jaką sie chce i kupic....choinki powyzej 2 m cos koło 25 zł nizsze 15 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 13.12.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Teska - jest masa preparatów (hylotoxin np) - tylko jest pytanko: jak je dostarczyć na właściwe miejsce? Ja mam regipsy, poddasze użytkowe - wszystko pochowane a na trzech słupach znalazłam "gości"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.12.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Joasiu, współczuję bardzo. Znalazłam w Muratordomie następującą informację: W moim drewnianym domu zalęgły się korniki. Jak z nimi walczyć? Usunięcie szkodników z drewnianych elementów konstrukcji domu jest dosyć skomplikowane. Przede wszystkim należałoby przeprowadzić ocenę stanu technicznego poszczególnych elementów budynku. Jeżeli są one zaatakowane w znaczny sposób istnieje dosyć duże prawdopodobieństwo, że niektóre z elementów konstrukcji budynku będzie należało wymienić na nowe. Jeśli jednak oznak działalności szkodników jest niewiele można przypuszczać, że elementy konstrukcji zachowają swoją nośność. Istnieje wiele metod zwalczania szkodników w już zaatakowanym drewnie. Można stosować impregnaty głęboko wnikające w strukturę drewna, metodę gazowania, niszczenie szkodników przy zastosowaniu gorącego powietrza lub działanie promieniami gamma. Zawsze jednak decyzję o rodzaju zastosowanej metody lub impregnatu powinien podjąć specjalista z uprawnieniami mykologiczno - budowlanymi. mam nadzieję, że sprzedawca uzna reklamację (trzeba złożyć pisemnie) i że szkody nie okażą się duże - to w końcu nowy dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.12.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Czupurek- ceny za kompletną elewację z boniami (styropian, siatka, klej2x, grunt, tynk mineralny i malowanie) 25/m. Były też takie do 45!! Co do ekipy od stanu surowego- moja jest taka w miarę ale trzeba ich pilnować i w sumie nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.12.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 monka, a przyczepę kempingową bierzesz pod uwagę? Jest trochę ogłoszeń np. w Kontakcie, ja swoją też okazyjnie kupiłam za parę stów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.12.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Maggie, to ja potrzebuję lokum dla ekipy Dzięki, właśnie także pomyślałam o przyczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.12.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Monka, serdeczne dzięki za wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.12.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 A tak wogóle to wszystkim Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.12.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Cześć wszystkim! Marynka proszę bardzo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.12.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Monka, domek śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 witajcie wtorkowo!Joasiu - jak tam walka z "gośćmi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.12.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Marynka też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.12.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Monka, napisz jeszcze czy ten miły pan Sławek bardzo przerabiał projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Witajcie! Joasiu , Teska, czy to są świerki, czy jodły też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Didi - cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.12.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Witam wszystkich! Joasiu - informuj na bieżąco, jak się sprawy mają... Teska - proszę o więcej informacji, w tym roku stety albo i nie przypada na naszą rodzinę kupno choinek do kościoła, więc muszę powoli się rozglądać... tylko nas interesują te zwykłe choinki, no takie wiesz....świerki chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 jolly - mam nadzieję, że humor powrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.12.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Jak pomyślę o tym jak załaduję choinkę do mojego auteczka i przywiozę ze Szczecina, to wydaje mi się to niemożliwe. Może gdzieś w Dobrej też będą sprzedawać choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.12.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Bodekku dzięki, powoli wraca, ale apogeum osiągnę w niedzielę, bo WRACA MOJ UKOCHANY!!!! oj będzie się działo, będzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts