Maggie 14.12.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Dzień dobry wszystkim, znów praca, praca, praca! Marynka, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 14.12.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Jolly przypomniało mi się z dzieciństwa jak na wsi chodziliśmy do kościołai ksiądz czytał: "ogłoszenia parafialne- w następnym tygodniu kościół sprzątają Nowaki,- dziękujemy Panu Kaziowi za wykoszenie trawy wokół kościoła a Pani Krysi za piękne kwiaty, ..... Panu leśniczemu za przywiezienie choinek" Fajnie było. Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.12.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Jolly, a zdążycie Wy w międzyczasie te choinki do kościoła zanieść? S.P. wożenie choinek ze Szczecina do Dobrej, to jak wożenie drzewa do lasu. A leśniczego tam nie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.12.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Maggie, nic się nie stało Przejrzałam ogłoszenia z Kontaktów ale ceny tam mają ,że głowa boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.12.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Witajcie Cieszę się, że humorki powracają. Joasiu Wiadomość o kornikach przeraziła mnie . Dzisiaj idę pooglądać wszystkie wystające części belek i sprawdzę czy to dziadostwo czasami u mnie też nie siedzi. Współczuję Ci. Mam wizję jak 5 ton dachówki leci mi na głowę bo więźba nie wytrzymała. Tragedia. Działaj, działaj ostro, może nie jest za późno. A na wiosnę niech te !@$##$^ co sprzedają drzewo robią nowy dach. Nie mogę sobie tego wyobrazić. Zrywanie regipsów, wełny, stelaży koszmar. Przepraszam, że tak tragizuję, ale nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji. Mam nadzieję, że uda Ci się wszystko załatwić i te robale nie zjadły Ci całego dachu. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.12.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 no u nas jest tak samo, co niedzielę ksiądz dziękuje osobom, które sprzątały, i tak jak my sprzątaliśmy poszedł ze mną Kevin i też mopem usilnie sprzątał nucąc sobie piosenkę religijną... no to wpisaliśmy go w zeszyt, a w niedzielę ksiądz czyta z zeszytu wymienia po kolei nas no i czyta że Kevin też, ale musiał ironicznie dodać, no on na pewno najwięcej sprzątał..... zanieść byśmy może i zdążyli gorzej będzie z kupnem, nie wiem, ale ja jeszcze niczego na święta nie zrobiłam, a ludzi u mnie będzie, że ho hohohohoh, moi rodzice z siostrą - 3, moja siostra z mężem i córą - 3, kuzynka z synem - 2, nas troje - 3 no i może kuzynka z bratem - 2, czyli 13 osób... a ja jeszcze w pieluchach........ czekam aż Mój wróci, to da mi kopniaka do działania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.12.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Marynka zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.12.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Teska Proszę więcej wiadomości o choineczkach Ja chcę duuuuuuuuuuużą jodełkę http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/133/13383.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.12.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 jolly nie martw się wyrobisz się Jesli Cię to pocieszy to my mamy w I dzień świąt Chrzciny Amelki I bedzie tak około 25 osób. To dlatego tak szaleję z pierogami i mrożę, gotuję, mrożę ... lalalala już powoli zaczynam czuć święta. Wczoraj powiesiłam pierwsze ozdóbki świąteczne. Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.12.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Monka,odpisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.12.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Olka - gratulki dla Amelki.... mojego Kevina chrzciłam w 3 Króli... ale to było dawno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.12.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Monka, szybka z Ciebie dziewczyna Dzięki za namiary, gdyby jeszcze coś Ci się przewinęło to pleasse , pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.12.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 A mój ma imieniny w 3 Króli! Cześć, witałam sie juz dzisiaj z wami? Oglądacie może TVN Style? Wczoraj wieczorem pokazywali, a właściwie -ły, jak robic samodzielnie prezenty pod choinkę i dekoracje, abstrahujac od tematu, tam był chyba nasz Kasiorek Pokazywała jak zrobic takie coś: bierze się wycinanke z papieru do prezentów, albo z serwetki, albo z czegos innego i nanosi na bombke, talerz, drewniana skrzynke, cokolwiek, klejem, albo niałkiem kurzym, tzn, zamazuje sie to, aby dokładnie sie przykleiło (zapackac klejem) - słuchajcie, jak to fajnie wychodzi! Wyglada jak namalowane i jeszcze ma taka postarzona fakture! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.12.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 A moja córa urodziła się 26 grudnia - drugi dzień świąt jeny jaki ja mam problem z jej urodzinami, w tym roku obchodzimy w najbliższą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.12.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 puk, puk puk, byliście grzeczni???? tu Mikołaj otwiera!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.12.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 tak, tak ja byłam grzeczna i poprosze o nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 14.12.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 No to ja tez wam powiem że moje dziecię miało urodzić się 26 grudniaa się wykluło 6 grudnia. A co, jak świętować to świętować. A propos tych korników to mnie zatkało. Nie wiem co powiedzieć.Chyba tylko, że szczeże współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.12.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 uwaga leci MikołaJ !!!!! http://www.wigilia.pl/design/1/photo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 14.12.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 .... ja teź gźećna bylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.12.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Obraz żerowania kornika drukarza na wewnętrznej stronie kory świerka http://www.wigry.win.pl/kwartalnik/nr12_korniki2.jpg Kornik drukarzhttp://www.wigry.win.pl/kwartalnik/nr12_korniki5.jpg BLEEEEEEEEEEEEEEEE PASKUDZTWO !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts