Gosiunia 14.12.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 delf bardzo lubię TVN Style, dobry na chwilę relaksu,wczoraj nie oglądałam, ale wcześniej widziałam jakwykonać pomysłowo karty świąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 14.12.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 ble, przeszły mi dreszcze i wcale nie chcem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 14.12.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 korniktaki mały a takie spustoszenie robi, i nie zdaje sobie sprawy że może doprowadzić tym do rozpaczy takiego ... wielkiego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 14.12.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Olkazazdroszczę Ci przedświątecznego zakręcenia, ja trochę czasu znajdę dopiero po niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.12.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Olka - jak zwykle swoimi obrazkami potrafisz zdołować człowieka.... Gosiunia a jak te kartki się robi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.12.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Czupurek- ceny za kompletną elewację z boniami (styropian, siatka, klej2x, grunt, tynk mineralny i malowanie) 25/m. Były też takie do 45!! Co do ekipy od stanu surowego- moja jest taka w miarę ale trzeba ich pilnować i w sumie nie wiem. z materiałem ta cena czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.12.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 a tak wogóle to witam wtorkowo. dzisiaj jestem późno bo miałam dużo wirusów i trzeba było je unieszkodliwić. pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.12.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Bikosa - cofam pytanie, wiadomo, że bez materiału ale jesteś zadowolona z ich roboty? bo, mój tynkarz chce 20 zł/m2 samo ocieplenie, siatka, klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.12.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Czupurek ja dawałam 25/m bez odliczeń (tylko brame odliczylismy). Z ekipy jestem bardzo zadowolona, ale oni teraz buduja cos w Stepnicy i nie wiem, czy beda mieli czas. Zalezy, kiedy chcesz zacząć. Co do twojego tynkarza, to daje dobra cene, bo u mnie w garazu robili własnie tak, czyli bez tynku zewnetrznego i wzięli 20 zl. Tylko pytanie, czy znajdziesz potem kogos za te 5 zl? Nie wiem, moze tak sie to praktykuje, ale wiem, ze czasami nie chca robić tak polowicznie, tylko całość roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 14.12.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 jolly mi sie podobała taka z gniazdkiem z sianka i suszonymi pomarańczami.Przydają się gożdziki, cynamon. Takie kartki też fajnie pachną.Wszystko przyklejane do papieru klejem. Można też na taśmę obustronnie klejącą. Jak taśma jest grubsza to przyklejone motywy ładnie odstają od papieru.I podobała mi się sugestia odnośnie treści życzeń, żeby do tych których blisko znamy były bardziej osobiste np: .. i żebyście w Nowym Roku kupili sobie tą wymarzoną pralkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.12.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 były bardziej osobiste np: .. i żebyście w Nowym Roku kupili sobie tą wymarzoną pralkę. dobre, nawet o tym nie pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.12.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Delf - dzięki. muszą połowicznie bo, pora nie jest dobra na tynkowanie. zapytam swego czy przyjdzie za 5 zł tynkować na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Wczoraj był 13sty, a ja dziś mam zły dzień: necik robi numery, komp się zawiesza, żabek do karniszy nie kupiłam, poczta tylko z rachunkami...koszmar.Cały dzień rzucam epitetemi i płaczę .....i tak na przemian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.12.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Didi może to przesilenie przed.... jeśli tak to normalne zachowanie....przejdzie.... ja spadam .... do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Jolly to trochę za wcześnie aby można było zrzucić na "przed" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 14.12.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Witam wszystkich!!! Didi, glowa do gory, bedzie lepiej.. sama dzisiaj jakies dola zalapalam, ale pocieszyc sie jakos trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.12.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Didi nie martw się byle do świąt Dostałam rachunek za gaz ... i z wrażenia aż usiadłam Nic to zapłacę po Nowym Roku ŚWIĘTA, ŚWIĘTA LALALALA lecę do domku troszku pomieszkać paaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.12.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 ku mać - złapałam w tym cholernym ogrooomnym busie kapcia, no i jak ja teraz wrócę do domu!!!! bubuuuuuuuuu muszę czekać na szwagra aż przyjedzie i wymieni!!!! co za dzień, a było tak miło!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.12.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 czołem grupo.. tak tylko przypominam się ze jeszcze żyje...niestety nawał pracy, nie ma kiedy nawet do was zajrzeć na dłużej, zeby coś napisaćpzdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 maksiu - nareszcie cię widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts