Teska 16.12.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Maxymov foka bedzie....przyznaje sie ...zapomniałam..... nadrobie to...tylko musze go woda polac....bedzie piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.12.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 witam wszystkich ....fajnie zimno sie zrobiło....tylko sniegu niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.12.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 czupurek dryndaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.12.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Bodekku zadzwonił pan ze stoczni, ale jak sie dowiedział dokad ma to jechac, to mi wyliczył 240 netto za transport Nie wiem, czy sie zdecyduje, bo obawiam sie, że w tej cenie moge zamówić cos lepszego, jak myslisz? JAK MYŚLICIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.12.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Bodekku o własnie dzwonił pan ze stoczni i powiedział, że bedzie jeszcze kombinował i zaczął podawac rozsadne ceny! To ty tak działasz, czy mój wdzięk i bezpretensjonalność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 16.12.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witam wszystkich tylko na chwileczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.12.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Olcia pogubisz sie znowu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDI-007 16.12.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Szczecińska grupo!! Apel o pomoc w potrzebie. Szukam wykonawcy na stan surowy otwarty. Chodzi o takiego wykonawcę który ma murarzy z doświadczeniem w ciągnięciu ścian z SILKI M.Jeszcze jeden warunek: musi być vatowcem! ( 22% - 7% = 15% zysku na cenie mat.bud.) Pozdrawiam wszystkich: EDI-007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy04 16.12.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Dzień dobry wszystim! bikosaserdeczne dzięki za namiary na murarzy! Zadzwonię, podjadę, zobaczę jak robią i pomyślę. wprawdzie słyszę opinie iż powinnem szukać do budowy stanu surowego górali - niby budują na Warszewie ale konia z rzędem temu kto ich znajdzie Maggiegratulacje, wprawdzie jestem tutaj co dopiero i nie śmię dyskutować ze "starymi wyjadaczami" ale jak będziesz oranizować ten pierwszy mecz zapisuję się chocby do podawania piłek. Kochani dalej szukam fachmanów do postawienia stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.12.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witam wszystkich Maggie gratulki, obszarniczko ziemska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 16.12.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witam dostałem mozliwość zapoznania się z projektem decyzji o warunkach, i rozczarowanie dom musi mieć minimum 30 stopni kąt nachylenia dachu a ja chciałem 10 stopni bo takie dachy lubię pozatym parterówkę z wyoskim dachem to nie chce budować bo to bez sensu. Najciekawsze jest to ze w okolicy są domy o podobnej budowie jak ja bym chciał. I co tu zrobić???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDI-007 16.12.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Teska. wysłałem prywatną wiadomość. EDI-007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 16.12.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witam wszystkich czwartkowo i popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.12.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 witam, wieczorkiem, dzięki za gratulacje . Ja też się cieszę! No, co prawda na mecz piłkarski to trzeba będzie jeszcze poczekać, ale jakiś survival w chaszczach nad rzeczką - może? maksiu, tak, to ten kawałek za działką. Paweł_: Jeśli to projekt warunków, to spróbowałabym jakoś dotrzeć do osoby odpowiedzialnej za decyzje (urbanista, z którym wspólpracuje gmina?) i przedstawić swoje założenia. Argument "dobrosąsiedzki" jest jak najbardziej racjonalny i uzasadniony. Czy we wniosku opisałeś jakiego rodzaju budynek chciałbyś zbudować? Czy gmina ma aktualny plan zagospodarowania przestrzennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 17.12.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Dzień dobry w piątek ! Ja tylko przelotem ( przebiegiem) pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 17.12.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Witam wszystkich w deszczowy piątek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.12.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Paweł: deszczowy?? u mnie śnieżny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.12.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 witam piątkowo dzisiaj też krótko bo zaraz znikam i lecę do fachowców Delf - apę prowadzą moi znajomi i po udzieleniu rabatów niektóre rzeczy u nich wychodzą mi najtaniej. wycenę na ocieplenie też już mam (rozwalili castoramę i index), ale jeszcze poszukam innych, co mi szkodzi. czy brama wjazdowa samonośna musi być tak śmiertelnie droga? - w castoramie powyżej 4,0 tys. zł przez te zmiany tras niektórych przyłączy (tak to jest jak się robi dokumentację żeby załapać się na ulgę) mam same kłopoty w postaci latania, masy papierów i wydanej kasy. no ale już jestem na finiszu - wczoraj odebrałam od geodety dokumentację inwentaryzacyjną. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.12.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 witam piątkowo! delf - to tylko twój czar osobisty powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.12.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 delf - czy ta poranna wywrotka (żółta)to już do ciebie jechała???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts