bodekku 19.12.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 witajcie w niedzielę! prace postępują, prąd już w domu lampek jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.12.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Witajcie! Paweł! Ja należę do Załomia - wsi! więc podlegam pod gminę Goleniów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.12.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Ah! Te święta! Pochłaniają mnie bez reszty. Widzicie, żeby dla forum mieć czas w niedzielny wieczór..... ale po ....nowym roku się poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.12.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 witam wszystkich chyba zima przyszła mój syn i szczeniol jest zadowolony z małego lodowiska na tarasie kurka muszę posypać jakimś piaseczkiem, bo nóżki niechybnie połamane ja w tym roku mam luzik - święta u rodziny, bo my jeszcze koczownicy pozdrawiam cieplutko dzisiaj znowu latam po urzedach, zamiast pracować pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.12.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witajcie w poniedziałek, no czas najwyższy, żeby trochę zimy na święta było. A tymczasem zabieram się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 witam poniedziałkowo wszystkich..... u mnie na wsi zimno...i sniegu ciut jest nio i choinka juz ubrana....wielgasna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 20.12.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witam wszystkich w poniedziałkowy poranek ..... oj czuć juz świąteczne przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 pusto.....cicho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.12.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witajcie wszyscy uff... a u mnie w sobotnie popołudnie odbyła się imprezka urodzinowa córki, piątka dzieciaków na małej powierzchni to jest niezłe wyzwanie. Na szczęście obyło się bez strat i nabitych guzów chociaż niewiele brakowało bo tak szaleli, że zrzucili półkę na książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.12.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Teska, ja też nie wytrzymałam i 2,5 m jodełka już ubrana i świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.12.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Dzień dobry, dawno się nie udzielałam towarzysko na forum, chociaż czasem podglądałam Ale chwalę się: - zmywarka kupiona i podłączona ( jejku, jaka to fajna rzecz), - sunia wysterylizowana (czuje się dobrze i mieszka w salonie - żeby się tylko nie przyzwyczaiła). A ja biorę antybiotyk i mam podpuchnięte oczy - jakieś gówno mi przepisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.12.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Józia, a tak sobie dziś rano myślałam, gdzie Ty się podziewasz? ja tam jestem niewzruszona - choinka dopiero rano w Wigilię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.12.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Hej, no to ja się w tym tygodniu luzuje przed Świętami. Prezenty kupione, Wigilia u mamy , więc trzeba tylko jeszcze opracować logistycznie temat choinki, coby na Wigilię rano była. Już się martwię, jak to załatwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.12.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witajcie Wszyscy Świeta, świeta już nie mogę się doczekać Choineczka- jodełka 2 metrowa już stoi ubrana. Jest cudna. Dom cały obwieszony świątecznymi cudeńkami, jest bardzo swiątecznie. Wczoraj była pieczona szarlotka (taka próbna przed świętami). Pycha Zapach pieczonego ciasta + dekoracje świąteczne = wspaniałe samopoczucie Tylko ... ta cholerna praca !! Czy to całe szefostwo, urzedasy nie czują świąt. Atmosferka u nas w pracy nieciekawa . Byle wytrwać do świąt. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 20.12.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witam wszystkich w poniedziałek Olka, u mnie też - spod sterty papierów tylko mi czubek głowy widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.12.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Maggie, U mnie światełka świecą pod daszkiem i na kolumnie a choinka to nie moje zmartwienie - męża i dzieci. Ja tylko pilnuję, żeby wcześniej zrobić porządki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 witajcie poniedzialkowo ukradlo mi polskie znaki bo jestem wyjechany i pracuje na innym kompie serdecznie pozdrawiam delf - jak tam rozmowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.12.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 no nie napraszam sie, czekam na odzew, ale chyba zadzwonie, co, jak myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.12.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 No i zadzwoniłam, właściwie koszty sie nie zmieniły, ale za ta cene przyjeżdża 3 x wiecej, więc generalnie sie opłaca. Jeszcze skontaktuje sie z Inwestorem od spraw finansowych i chyba zamówię, bedzie jak znalazł prezent choinkowy dla domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 delf - jezeli uwazasz, ze cena jest OK to bierz u mnie sie bardzo dobrze sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts