Maggie 21.12.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 S.P., delf, mój tata też pływał, więc dobrze Was rozumiem. Na pewno Wasi ukochani myślami będą z Wami, a czas rozłąki - oby szybko zleciał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.12.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 maggie: gratuleje awansu na domownika forum prezent pod choinke od forum jak ulał :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.12.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 dziękuję, maksiu, jak domownik to chyba kapcie na prezent? zaraz, zaraz, a czy Twoja Małgonia, to nie świętuje jakoś teraz roczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 21.12.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Witaj Grupo Tyle pracy, że nie mam kiedy z Wamy popisać Ja jutro jestem ostatni dzień w pracy, ale nie mam aż tyle wolnego co niektórzy z Was a dzisiaj jadę na zakupy świąteczne huraaaaaaaaaaaa Może sie spotkamy w jakiejś kolejce Miłego dnia papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.12.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 dziękuję, maksiu, jak domownik to chyba kapcie na prezent? zaraz, zaraz, a czy Twoja Małgonia, to nie świętuje jakoś teraz roczku? Maggie: jutro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.12.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 To super! Oj, to się będzie działo! Będziemy gratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 delf - te tony to naprawdę żaden kłopot u mnie wjeżdżali tyłem i pomału wysypywali jednocześnie ubijając; potem wystarczyło tylko rozgarnąć i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Maggie - gratulacje domowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 21.12.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 I tak jeszcze na chwileczkę ..... jeszcze dwie godzinki i do domku , do przygotowywania potraw ....jednym słowem do garów .....!!! A ja to lubię !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 witajcie raz jeszcze..... ech te gary....u mnie kapusciane potrawy juz pogotowane.... mam problem....kupiłam niby umarłe karpie....a jeden ozył..jak go chciałam wypatroszyć..teraz pływa w wannie......hmm...i co zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 21.12.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Zięć dobry Teska...ale musiałaś mieć minkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 maxymov i co ja mam zrobić.....sama go nie ukatrupię i chyba go wypuszcze do wody..... hahah a nawet zapłaciłam więcej...bo umarłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 21.12.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 hmm... znam kilka drastycznych rozwiązań ale ze względu na naturalną delikatność, jaką obdarzone są kobitki, nie podam. Nno dobra, przekonałaś mnie więc tak delikatnie... Weź ribkie wsadź do wiaderka bez wody i wynieś na tyły domku albo w jakieś odosobnione miejsce, cobyś nic nie słyszała a jednocześnie okoliczne kocury nie urządziły sobie darmowej wyżerki. Gdzieś po 3 godzinach powinno być już po "akcji" Sorki ale trzeba jakoś sobie radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 maxymov tak zrobiłam....ale po jakis paru minutach nalałam wody....nie mogłam nie myslec... chyba jestem cos..nie tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 OTWIERAC co to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 21.12.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Nnno tak, Teska... sumienie, ciężka sprawa ale weż pod uwagę, że wypuszczając go "na wolność" też skazujesz go na śmierć... i to głodową niestety Może jakiś życzliwy sąsiad pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.12.2004 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 O więźbie (tej z kornikami) Chciałam przestrzec przed firmą BIMAR z Dobrej. Pierwszy raz kogoś nie chwalę ale ręce opadły mi jak liście.Kupiliśmy u nich ( w Bimarze) więźbę dachową w kwietniu 2003. Teraz wykańczamy siebie i poddasze. W słupach dojrzałam korniki żywe i żwawe (w niewielkiej ilości). Poinformowałam o tym właściciela firmy w Dobrej. Pan nie dowierzał, przyjechał, potwierdził - korniki - i pojechał.Od tej pory nie miałam szczęścia z nim rozmawiać. Aż do dzisiaj. Pan z Bimaru powiedział mi dziś w rozmowie w cztery oczy tak: "Moja wersja jest taka, impregnat jest OK, a ja sprzedałem pani więźbę. Impregnacja była gratis - czyli nie ma o czym mówić". Znaczy to ni mniej ni więcej - spadaj babo, ja nie brałem kasy za impregnację więc się nie masz co czepiać. Wiadomo, że mam dowody zakupu zaimpregnowanej więźby w postaci oferty, zdjęć z budowy. Mam fakturę. Mam nawet nazwę preparatu, którego używali, mam zdjęcia ludzi tego małego człowieczka, jak impregnują dodatkowo niepokryte miejsca (zakwestionowane przy odbiorze więźby).Wiadomo, że zamówiłam i kupiłam więźbę zaimpregnowaną. Próba wymigania się z odpowiedzialności od sprzedaży bubla jest żenująca i chamska jednocześnie.Dlatego piszę na forum.Zapytajcie sami siebie, czy macie kwity na impregnację drewna? czy jest to wyszczególnione jako pozycja na dokumencie zakupu?Może to tylko ja jestem taka głupia, że nie dopilnowałam i na fakturze jest napisane - więźba dachowa wg zamówienia?Z kornikami walczę, myślę poważnie o odkryciu latem regipsów, tylko kto za to zapłaci?I jeszcze jedno... facet podpadł na całej linii za to co powiedział. Dlatego nie odpuszczę, dlatego piętnuję go oficjalnie.Dalej czekam na fajne pomysły. Ten o sądzie odpada - sama wymyśliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Joasiu..... pomysłów brak.....ale nie odpuszczaj....jak moja połowa wróci to tez pojdzie na strych....a latem chyba bedziemy mazac impregnatem dodatkowo sami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.12.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 witam środowo o zima niewielka zawitała Joasia - włos się jeży, jak człowiek nie wszystko umie przewidzieć. ja byłam na tyle głupia, że wogóle bez r-ku wzięłam modlić się żebym nic w drzewie nie miała - mam szczury więc wystarczy. nie wiem co można zrobić oprócz drogi sądowej i napiętnowania firmy - przychodzi tylko do głowy pomysł drastyczny - wynajęcia wschodnich braci no to spadam - jadę po materiał na ocieplenie (wiem, że zima, ale nie mieć wcześniej dularów) pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Maxymov no tak.....masz rację...zrobiłam okropnie, wypusciłam wode....i jest sztywny... karp oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts