Teska 22.12.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 czupurek sasiadko za miedzy dulary ci spadły??? A delfi czeka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 witam wogóle wszystkich nieobecnych........ nio i niedługo wigilia......jutro cały dzionek przy garach.....a dzis....wielkie porzadki... Jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.12.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 witajcie środkowo! Joasiu jak się czyta twoją opowieść o więźbieto aż monitor wygina - a co z pojęciem rękojmi,gwarancji itp. ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 bodek witaj..... większosc sprzedających ma to gdzies...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.12.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Witajcie, Joasiu, na Mariackiej jest Federacja Konsumentów. Mają prawników od prawa konsumenckiego, kontaktują z rzeczoznawcami z różnych specjalności. W końcu od tego są, żeby nas bronić i ponoć robią to skutecznie. Porady prawne zdaje się są nawet bezpłatne. Kiedy miałam problemy z przekonaniem sprzedawcy co do zasadności uznania reklamacji, samo napomknięcie o federacji i wszczęciu kroków prawnych podziałało bardzo mobilizująco. Skoro masz kwity, to sprawa jest klarowna. Powodzenia, 3mam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 22.12.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Witajcie w środę Jeszcze tylko jutro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.12.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 maksiu, jak się już naczyhałeś, to na Twoje ręce najlepsze życzenia urodzinowe dla małej Małgosi! Niech rośnie zdrowo ku Waszej radości i niech ją Bozia ma w swojej opiece! Buziaki od ciotki Maggie! http://www.cocker-vom-niendorfer-gehege.de/AKTUELL/Geburtstagstorte.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 22.12.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Teska... dzielna jesteś Moja żonka robi taką minkę jak musi rozbić kotleta... już nieżywego Joasia... z tą federacją to dobry pomyśł. Liczący się na rynku sprzedawcy trzęsą portkami na dzwięk tego " imienia" , ale jeśli to prawdziwy BUC to tylko kijem go, niestety. Czy ja dobrze doczytałem, że już wszystko regipsami masz obudowane? Dobrze było by sprawdzić całą więźbę, upewnić się czy robale jedzą jedną kanapkę czy już cały obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.12.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Teska - witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.12.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 i znów spadliśmy - czyżby już szły święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.12.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Witajcie, Joasia w takich momentach człowiek czuje sie naprawde bezradny, bo zanim do takiej "CHWILI SZCZEROŚCI" dojdzie, to traktuje drugą strone, jak równą sobie, czyli nie zakłada, że mozna sie tak zachować, a potem to już brakuje słów, bo nie ma moralnego zezwolenia, żeby podejść do problemu radykalnie (od wschodniej strony ). A tylko to by pewnie poskutkowało... Maksiu wszystkiego najsłodszego dla twojej Małgoni! Niech rośnie na pociechę rodzicom i krajowi! Chwila zadumy: wiecie, że to juz 4 lata mijają od śmierci Grzegorza Ciechowskiego? Mnie sie wydawał taki niesmiertelny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.12.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Ufff... wróciłam chojaczek kupion. dziś wielkie przystrajanie. Teska - kopnełam się do tego Radziszewa, udało mi się wybrać coś ok 1,5m za całe 15 zł. choć po tylu latach patrzenia na sztuczne twory i choinki z folderów miałam o nich trochę za wybujałe mniemanie. ale cieszę się bo, u mnie dzięki temu będzie trochę świątecznej. dularów aż tak dużo nie spadło, no ale zawsze. niestety na mebelki i wodotryski w ogrodzie nie starczy. chyba że znowu coś spadnie a delfiego chętnie, chętnie, tylko wciąż ni ma kiedy. a to wracam za późno, a jak wiesz na wiosce ciemno, albo (jak ostatnio) bujam po urzędach. no to teraz może trochę popracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.12.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 czupurek - popracuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.12.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Bodekku - ale mnie się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.12.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Witam wszystkich Maksiu dużo zdrówka dla Małgosi delfjeśli chodzi o Ciechowskiego to dla mnie jego śmierć była dużym szokiem i jakoś do tej pory nie mogę się z nią do końca pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.12.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 czupurek - nie dziwie sie ale to byl twoj pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 czupurek fakt...na naszej wsi ciemno..... a u mnie chojaczek od niedzieli przystrojony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 maxymov ech.....ale było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Maksiu buziaczek słodki dla Małgosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Małgosia dziękuje wszystkim za życzeniahttp://212.244.189.200/pics/dziecko/22listopad2004/Pb211173.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts