Teska 26.12.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 bodekku wzajemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 26.12.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Witamy w świąteczny niedzielny poranek Nie składaliśmy życzeń przed świętami to składamy teraz: Wszystkiego najlepszego od Nowonarodzonego. Świętujcie te radosne dni we wspaniałej rodzinnej atmosferze, radujcie się swoimi rodzinami i nowymi domkami. Wierzę że pod choinką były pękate sakiewki dla jednych na wykończeniówke, dla drugich na nowe mury. Mamy nadzieje że była pod nią również paczuszka z zapałem i optymizmem - wszyscy wiemy jak są potrzebne przy budowie. Trzymajcie się ciepło, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.12.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 witam, witam gdzie jesteście? ale święta. były i już ich nie ma ciepłe pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.12.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 witajcie poświątecznie tyle przygotowań i już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.12.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witajcie, oj, szybko minęły święta. Ale za 4 dni Sylwester! Okropnie się wczoraj wkurzyłam na tepsę: O 6.55 rano (!!!) zadzwonił do mnie serwis TP przekazujący SMS-y głosowe. Nawiasem mówiąc SMS z życzeniami został nadany przez mojego znajomego w wigilię. Telefon oczywiście mnie obudził, myślałam, że stało się coś złego, bo co innego usprawiedliwiałoby zakłócania spokoju o tej godzinie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.12.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam wszystkich poświątecznie uff... brzuszek pełny. Córka niestety głodowała, dobrze że chociaż sałatka jarzynowa była dla niej jadalna Maggie witaj w klubie, też tak miałam sms zrobił nam pobudkę na szczęści trochę później niż Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.12.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 dziewczyny - należy zrezygnować z tepsy nie będzie kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.12.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witajcie, no nareszcie wlasciwa grupa na wlasciwym miejscu, i szukac nie trzeba I po Swietach, ale moze i dobrze, bo moj synek juz z tych emocji gwiazdkowych zaczal sie biesic i trzeba go znowu do pionu przywolac, poza tym maz mial wrocic PO Swietach, wiec dobrze, ze jest juz PO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.12.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witajcie po Swiętach!!! jak tam brzuchy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.12.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witajcie po Swiętach!!! jak tam brzuchy???? płaskie! jak zawsze!, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.12.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 brzuchy takie jak być powinny po świętach PEŁNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.12.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Brzuchy? jakie brzuchy??? Gorsza sprawa, że spodnie się w pasie pokurczyły:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.12.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Wszystko przez tą wilgoć za oknem Pamięta kto taką Wigilię? Ulewa i wiatr! Koszmar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.12.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam wszystkich poswiatecznie z bialutkiej Norwegii!!! Nawet przytyc nie zdazylam przez te swieta, bo na narty musialam smigac z dzieckim codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.12.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Miśki, a jak w Norwegii obchodzi się Boże Narodzenie? Rozumiem, że ze śniegiem problemów nie było? Szczęściarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 27.12.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Maggie, nie obchodza Wigilii - prezenty rozpakowuja rano w Pierwszy Dzien Swiat. Za to w Wigilie sasiedzi chodza po domach i skladaja sobie zyczenia (albo na drodze sie spotykaja) - to bardzo mily zwyczaj A sniegu? faktycznie, w noc Bozego Narodzenia zasypalo nam Tonsberg straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.12.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 witam wszystkich......brzuch najedzony.....ponad umiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 27.12.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witaj Grupo Taka byłam zabiegana i zajęta tymi świętami, że nie popisałam z Wami i nie złożyłam życzeń No to poświątecznie ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ, SZYBKIEGO ZAMIESZKANIA W SWOICH UPRAGNIONYCH NOWYCH DOMACH i składam życzenia Noworoczne (bo znów będę zabiegana) SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2005 ROKU http://www.tapetki.natster.pl/aplus/Tapety/Fajerwerki/1-20/Sztuczne%20Ognie%20(7).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.12.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 i znowu nikogo nie ma i grupa się obsuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 27.12.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam wszystkich poświątecznie .... Na pocieszenie napiszę że w całej Polsce święta były deszczowe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts