Teska 30.12.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 EWA cieszę sie ze wszystko poszło ok i powodzenia sasiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Boddek witaj.....pusto...wszyscy pracują przed koncem roku...albo na urlopach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Jolly zgadzam sie z amo...oprócz jednego...ja pale w kominku i nie sadze zebym miała w salonie kotłownie....ale to dopiero sie pzekonasz jak juz bedziesz mieszkac i palic.... wiec kominek i gaz ( mimo wszystko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.12.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Cześć!!!! czyli samo ogrzewanie nie zda egzaminu??? a nawet na forum piszą że taki system potrafi ogrzać chałupę do 350m2?????? niestety nie stać mnie na oba rozwiązania, albo pellety albo kominek i dogrzewanie elektryczne!!!!! OTO JEST PYTANIE!!! Teska ale mówiłaś że u Ciebie jest ciepło, więc jeśli będzie trochę zimniej na dworze, to wystarczy włączyć elektryczny....no to powiedz ile się dokłada do takiego kominka???? proszę, bo może ta babka tak w przenośni powiedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 30.12.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Teska, jeszcze raz dziękuję za namiary. Jak na razie wszystko układa sie jak po masle - łącznie z tym, że gmina zrobiła nam milutki prezent i zrezygnowali z 900 zł opłaty za podłaczenie do kanalizacji. Zawsze to parę złociszów do przodu. Dziękuję za życzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Jolly bo u mnie jest ciepło.....jak pale non stop to bywa i 24 stopnie....a mam rozłozysty jakoby dom..i kominek na scianie na taras...wiec rury mam długie...( oststnia dogrzewa garaz) elektryczne mozna zrobic na taryfke nocna( popytaj Jeziera- on ma elektryczne grzeje cały dom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 EWA z ta opłatą to mnie zaskoczyłas.....bo ten kwit wpłaty bedzie potrzbny do wielu spraw...np w goleniowie zycza sobie go jak podpisujesz umowe o dostarczenie wody....tak samo firma Poldek....z kanalizą...hmm... No i odezwij sie kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.12.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ewa Napisz coś więcej o tym zwolnieniu z opłaty. Bo ja mam z gminą problem, mimo tego że wykonałam sieć na własny koszt i przekazuję ją nieodpłatnie na rzecz gminy to nie chcą mi darować bo nie mam podpisanego porozumienia z gminą (dlatego że robiłam to jeszcze na starych warunkach) a zarządzenie Wójta o zwolnieniu z opłaty wymyślono właśnie po zmianie przepisów. No i w mojej sprawie Pani musi zasięgnąć opinii prawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 30.12.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witajcie I jak samopoczucie pod koniec roku?? Ten rok chyba nie był najgorszy ale chciałabym aby przyszły był 100 razy lepszy. jolly skoro nie masz możliwości grzać gazem, to się nawet nie zastanawiaj i rób kominek + troszkę prundu Bedziesz miała i cieplutko, pieknie, romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 30.12.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ta opłata zostaje zniesiona od stycznia. Niestety, osoby, które wystąpiły z wnioskiem o podłaczenie do kanalizacji przed styczniem przyszłego roku będą musiały ta połatę uiścić. A od stycznia gmina Dobra rezygnuje z tej kasy. Cud jakiś albo co, że urząd dobrowolnie z czegoś rezygnuje. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 30.12.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 a może tak mały wstęp przed jutrzejszą balangą http://www.kulinaria.pl/foto/pot-059.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.12.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ewa a skąd ty masz taką informację że urząd rezygnuje z opłaty bo rozmawiałam wczoraj z Panią z gminy i pary z ust nie puściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 30.12.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Moja architektka to były urzędas (przepraszam z góry wszystkich porządnych urzędników) i ma swoje znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 30.12.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Monka, z czego chcecie sie budować? Bo może połaczylibyśmy siły i zamawiając wspólnie w hurtowniach większe ilości materiałów można wytargować większy upust. To tylko luźna propozycja, nie czuj się zobowiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.12.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ewa propozycja niezła postaram się do Ciebie zadzwonić ale troszkę później to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 30.12.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 OK będę czekac na kontakt. Namiar na mnie masz. Na razie moje dziecię domaga sie wyjścia na spacerek więc sami rozumiecie, siła wyższa. Zajrzę poźniej , pozdrowienia dla wszystkich, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.12.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witajcie!!!!! Jak samopoczucie poświąteczne a przednoworoczne? JollyJak już Ci pisałam, ja nie mam rozprowadzania, a palę tylko w kominku. Jeszcze grzejniki nie grzały tej zimy. Być może tajemnica tkwi w tym, że mój kominek jest usytuowany pośrodku domu, blisko schodów, no i to że ja praktycznie cały dzień jestem w domu. Gdy wyjeżdżam na 4-5 godzin, podkładam większy kołek i po powrocie on jeszcze się pali. Na dole mam ok 24-25 stopni, a na górze ok 20 stopni (bardzo dobrze się śpi!). Aha mój domek to 220mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.12.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 witajcie ponownie jeju ale zarobiony jestem ale za to mam pozytywnego newsa; mój wykonawca zarzeka się że do końca lutego domek będzie gotowy pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.12.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 ....no i parapetówa bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 31.12.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witam wszystkich bardzo serdecznie Sylwestrowo !! Życzę wszystkim wspaniałego Nowego Roku 2005 ....a dziś szampańskiej zabawy do białego rana A jutro cudownego przebudzenia ...... i nie zapominajcie o 2KC ...koniecznie przed !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts